Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: noćni strahovi

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno noćni strahovi

Moja mala ima 2,4 godine. Uvijek je lijepo spavala .Bez problema legla u krevet i bez uspavljivanja zaspala. No zadnjih noći se budi po noći i plače u strahu kako ju napada pas. Uvijek ista priča, a danas nije htjela na spavanje jer se boji mraka. Ne znam što je to uzrokovalo i zbog čega se to događa.!? Ima li neki period kada sva djeca prolaze kroz noćne strahove ili postoji neki razlog.Kako pomoći djetetu da to lakše savlada!? Inaće ja sam joj noćas ostavila svjetlo, bilo joj je teže zaspati ali je zaspala! Pomozite!? :?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

na pogrešnom mjestu ova tema, ha?!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

molim da me prebacite na dobne skupine od 1-3 jer sam na pogrešno mjesto poslala topic

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: noćni strahovi

Moja Marina ima 4.god. i skoro svaku noc sanja (ona kaze)Baba Rogu.Place a i cesto se upiski u krevet posle placa.Inace ja nemam sa njom problema oko ustajanja nocu da ide u kupatilo,to je sve ok. samo kad boji.Ja ne znam odakle ti strahovi mi nju ne plasimo ni sa cim!Pokusavam sa njom da razgovaram i ona zna da Baba Roga ne postoji ali eto desava se suprotno..... :/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moje djete je pre malo pa neznam ali po sebi mene često proganjaju u snovima stvari koje me plaše u stvarnosti.
    Možda i nju nešto brine i to joj se javlja u snovima pokušaj otkrit šta ali joj nemoj spominjat snove. Pričaj snjom.
    Drugo možda je jednom slučajno sanjala nešto ružno pa se boji da joj se to ponovo ne dogodi i proće kada bude zaboravila

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I moja mala vještica stalno vrišti po noći (2 god.) i to traje već cca 2 mjeseca i ja stalno spavam kod nje u sobi jer nemam snage 5 puta po noći juriti iz sobe u sobu. Ona se inače boji pasa pa valjda i po noći ima snove o njima... I ja čekam dan kada će to prestati...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja se ne javljam jer su naši noćni strahovi ubrzo nestalin nakon što sam o njima pisala na forumu. jednostavno je prestalo a trajali su oko mjesec dana. iz kojeg razloga i kako nemam pojma. znala je pitai imalimli psa vani a ja sam rekla da nema da je otišao kući nanati. a ako je inzistirala išla sam van( kao neka luda) i "kao" tjerala ga. tada bi se umirila i zaspala i nakon nekog vremena smo prestali o tome govoriti.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj tajana hrupacki prvotno napisa
    Ja se ne javljam jer su naši noćni strahovi ubrzo nestalin nakon što sam o njima pisala na forumu. jednostavno je prestalo a trajali su oko mjesec dana. iz kojeg razloga i kako nemam pojma.
    Zato što si pisala na forumu . I meni se nekoliko puta dogodilo da potegnem temu o nekom "problemu", i u isto vrijeme on nestane. Ovaj forum čuda čini

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ja se ne javljam jer su naši noćni strahovi ubrzo nestalin nakon što sam o njima pisala na forumu. jednostavno je prestalo a trajali su oko mjesec dana. iz kojeg razloga i kako nemam pojma.
    Zato što si pisala na forumu . I meni se nekoliko puta dogodilo da potegnem temu o nekom "problemu", i u isto vrijeme on nestane. Ovaj forum čuda čini
    ha.. ha.. čini se i meni. odlično! pozdrav!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    ha.. ha.. čini se i meni. odlično! pozdrav!
    Ako se problem ponovi i imate koliko toliko mjesta kupite joj MALOG psiča
    Kako on bude odrastao ona če polako gubiti strah od psa i zavoljeti ga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •