Znam da je ovo malo blesavi topic ali o ovome mozgam već danima:
Zašto se neke bebe rode sa kosom a neke ćelave?
:? :? :?
Znam da je ovo malo blesavi topic ali o ovome mozgam već danima:
Zašto se neke bebe rode sa kosom a neke ćelave?
:? :? :?
zašto ti je to bitno?
Isto što sam i prije slušala - jako volim mjuzu.
:?ina33 prvotno napisa
Gago prvotno napisa
pa nije mi jako bitno, samo sam znatiželjna...
npr. moja seka i ja- obje smo rođene ranije (stara pušač), ja sa kosom a ona bez.
Sad ona ima super bujnu kosu a ja neku bezveze...
aha,misliš da je povezano...
moja stara samnom bila nepušać i ja sam imala do puberteta lošu kosu ,jako lošu...sad imam grivu ispod pola leđa...
a s ostalima je pušila ko turčin a oni su uvijek imali super kosu i sad imaju...
ja jedina od sve djece sam imala bronhitis...
a braća i sestra nisu,svi su imali žuticu zato,ali ja nisam...
ne znam je li povezano...znam da vele ako mama puši beba je sklona astmi, bronhitisu...a ja sam ga imala i to jako težak...
neznam jer povezano.
moja mem je smanjila u trudnoći s dvije kutije na jednu (luđakinja). i ispale smo normalne i seka i ja. malo ćaknute ali to se ne primjeti na prvi pogled.
moja seka kaj se rodila ćelava bila je zloćesta beba. stalno me tukla, nekud se penjala i izvodila psine. Ja sa kosom sam bila dobra.
Ja sam bila ćelava skoro do godinu dana, sad imam gustu kosu, prirodno kovrčavu, moj sin nije baš imao puno kose, ali nije ni bio skroz ćelav, sad ima pristojnu kosicu, ali nije na mene, ja sam s godinu imala kovrče...
moja curica skoro pa ćelava do godinu i pol, a vidi sad plavušu
i seka i ja smo se rodile s ćubom na glavi i obje imamo super gustu kosu. dado je također bio kosmata beba i kosa mu raste jako, jako brzo i gusta je. ona je bila mala ćelavica (naravno da sam se vrijeđala kad su mi to govorili) a sad je frčkavica. dakle kakav je to gen???
nebi rekla da to s genima ima veze. možda su to isto neke interne šale majke prirode.. ko zna
ja sam bila ćelava i uvijek pitala mamu kak ju nije bilo sram ići nekud samnom, a kad je moja mala bila ćelava: najljepša beba na svijetu !
moja se rodila skoro pa čelava..ni danas nema puno kosice..a valjda će narasti![]()
Ja sam se rodila sa gustom crnom kosom i takva mi je dan danas (samo sto sam sada uz cuda "tehnike" plava), moja seka se rodila celava i dan danas ima tanku kosu. Moj muz ima tanku kosu i vec je dobrano ocelavio (a tek mu je 28) a nas Mihic iako se rodio sa rokezom kao i ja ima tatinu tanku kosicu ali mu uzasno brzo raste.
moja princezica je bila ćelava do druge godine, sad ima tri i pol i još ima komplekse jer je bila jedina curica u vrtiću bez kose, sad čak ima do ramena al svejedno po cijele dane nosi majcu na glavi i glumi da joj je to kosasmješno
i sister i ja smo se rodile sa kosom. moja je bila blago rudlava i malcice crvenkasta, sister je bila plava.
ja imam sad grivu, tamnosmedju, onak na sivo, sumovita sam po cijelom tijelu, a sister ima tanku ali gustu svjetlosmedju kosu i duplo manje dlaka po tijelu...
znam da to s genetikom ima veze, ali ne vidim po vezanost sa time da li se rodila s kosom ili bez
od moje najbolje frendice, prva cura je bila sa tri tanke dlake na glavi gotovo dvije godine, a sad ima frckavu gustu narandjastu kosu. sin pak joj je vrlo brzo imao kosu i isto je frckav i crvenpa si ti sad misli :D
meni nije nimalo smetalo što moj anđeo nije imao kose, tako je duže izgledala ko bebica![]()
ja sam se rodila da sa čupavom crnom kosom a M. se rodio sa iznenađujuće gustom pa može se reći dužom plavom kosicom....i da ,imala sam žgaravicu![]()
Mene je opako prala žgaravica, a kći mi se rodila - zamislite - gotovo ćelava, a takva je i ostala skoro do prvog rođendana. Mislim da je dovoljna ilustracija da tek odnedavno razmišljamo o šišanju, najviše zbog šiški koje joj pomalo idu u oči, a sad su joj 22 mjeseca.
e da, zaboravih napomenuti da sam ja imala isto užžžasnu žgaravicu cijelu trudnoću pa je i moja curka bila bez kosice, sad nemam nikakvu žgaravicu pa ćemo vidjet hoće li nam se ovog puta posrećit![]()
Kod mene je ovaj put još gore, ali to pripisujem dimenzijama trbuha jer ne vjerujem previše u takve priče.lilamili prvotno napisa
Vidjet ćemo kad rodim, možda me bebica razuvjeri, pa počnem vjerovati.
![]()
ma ja definitivno ne vjerujem da je ta žgaravica ikakav pokazatelj, al svakako je neugodna![]()
grozna je. kao da rigam vatru.
preporučam čaj od mente bez šečera
ma il je imaš il je nemaš, sva sreća pa postoje raznorazni načini da je se ublaži al ako ti je takva trudnoća osuđen si do kraja, sva sreća ja ovaj put s tim nemam problema
Curke caj od mente nije dobar za trudnice!On potice trudove pa se ne preporuca! :shock:
onda sam trebala roditi već odavno. Pijem ga svaki dan. a prenijela sam već tjedan dana.
:?
od kuda to? nisam čula za takvu uputu.anuskav prvotno napisa