...gdje ste je kupili i kolika je bila cijena (ako se sjećate). Uz Romera i Maxi Cosi imaju li i još koje druge marke na našem tržištu Isofix? Hvala na pomoći....![]()
...gdje ste je kupili i kolika je bila cijena (ako se sjećate). Uz Romera i Maxi Cosi imaju li i još koje druge marke na našem tržištu Isofix? Hvala na pomoći....![]()
imaju novi modeli za 2008. peg perego
http://isofix.pegperego.com/p.php?l=en&p=1
Roemer KidFix 07
Kupio prije mjesec dana u Becu, robna kuca Leiner za 192 EURa...
jos uzeo ljetnu navlaku za 20 eura i drzac flase za 9 eura...
dakle, grupa II + III sa isofixom...
kod nas sam gledao i rijetko koja ima isofix, a ako i ima onda mi se nije svidjala boja/dezen tekstila...
mi smo kupili ovu:
Romer kidfix
1500 kn u Turbolimaču, plus 170 kn bodova na kartici
tinkie winkie, kad ste ju kupili? I gdje?
Ja bila jučer u TL i nema s isofixom, zvala u Varaždin - isto nema. Nema ni u ZG skladištu.
prije 2, možda 3 mjeseca. Ni uZadru ih nikad nemaju u dućanu.
Sjedalica je u njihovom katalogu i možeš je naručiti u bilo kojem dućanu. Oni ti odmah mogu provjeriti u svom kompu gde im se nalazi najbliži dućan/skladište s dotičnim proizvodom. Naručiš, kad im dođe oni te nazovu, platiš i nosiš doma.
Amalthea prvotno napisa
Rekli su mi u TL na Žitnjaku da stižu kroz desetak dana. Moramo se malo strpiti. Ja ih isto čekam.
Mi smo za Lanu dok je bila beba kupili maxi cosi cabriofix u TL u KC,
a sad imamo maxi cosi priorifix iz Baby media shopa u KC
Jel bio netko u TL-u pa vidio jesu li stigli Roemer isofix za 15-36?
Ja zvala u subotu pa ništa. I nije mi znala reći kad dolaze, a trebali bi uskoro dobiti.
Romer Kidfix, prije 2 mjesesa u Brežicama, s povratom poreza 159 EURa
Evo, i mi jučer kupili Roemer Kidfix u SLoveniji, s povratom poreza je 167 eura. DOduše, mi smo morali do Krškog po boju koja nam se sviđala, ali kako Pervan kaže Dežela je mala.
Krško je isto jako blizu.![]()