S obzirom da se primiče nova sezona skijanja (2012/2013), osvježavam temu.

Pročitala sam prethodne postove i još neke slične teme i puno bi mi pomoglo za odluku o izboru skijališta kada bismo na jedno mjesto skupile sva preporučena mjesta za odlazak s djecom.

Što se tiče kriterija, sve već poznato, no, za svaki slučaj ću ponoviti: Obiteljsko mjesto-skijalište-hotel sa školom skijanja za početnika od 4 godine, s hotelima u blizini skijališta i s bazenima i raznovrsnim sadržajima za djecu, udaljeno od Zagreba par sati vožnje (znači - Sjeverna Italija i Austrija, ne npr. Francuska, a Sloveniju ne bismo) i, ako je moguće, da je relativno povoljno u periodu između Božića i Nove godine, a ne da je značajno skuplje nego u ostalim periodima. Znam da je tada svugdje skuplje, no, nemamo izbor, s obzirom na kolektivni godišnji.

Evo, prema vašim informacijama, ja sam popisala par mjesta, a pretpostavljam da ćete vi ovaj popis brzo nadopuniti prema vašim pozitivnim iskustvima (znači, za sada, samo lista, a onda detaljno možemo pogledati na webu što se točno nudi ili vas pitati). Puno hvala.

ITALIJA
- San Candido
- Sappada
- Val Gardena
...

AUSTRIJA
- Bad Kleinkirchheim
- Dachstein
- Katschberg
- Kronplatz
- Nassfeld
- Petzen