Čitam ovu našu raspravu od lani i sad sam u velikoj nedoumici - jeftiniji siječanj i ne treba se izvlačiti iz škole, ali s manje, ako uopće sunca, ili skuplja veljača, molba razrednom vijeću i više sunca. Hm. Uvijek ista frustracija u ovo doba godine kad treba rezervirati skijanje :/
Hoće li netko rezervirati i za nas, please. Jer mene taj proces baca u očaj (previše svega, ne mogu odabrati, cijene strašno različite pa se onda obično vratimo na isto mjesto jer barem znamo što možemo očekivati).
Do sad je, a otkad imamo djecu, bila Rogla, dok su djeca bila sasvim mala (presudna je bila blizina), i bilo nam je sasvim ok. Škola skijanja za svaku pohvalu. Cijene daleko niže nego u Austriji i Italiji, ako ništa drugo za ski-karte.
Prošle dvije godine na preporuku apri i nano - San Candido - opravdao sva očekivanja (mi smo u kategoriji srednje zahtjevnih - presudna nam je blizina skijališta, dobro organizirana ski-škola, čist i uredan smještaj; ne trebaju nam spa i slični centri). Ali sad me muči ono pitanje s početka posta, iako će se to možda riješiti samo od sebe odgovorom vlasnice apartmana (tako je bilo lani - siječanj je bio zauzet u trenutku kad smo se mi sjetili pitati).
Ah, znam, teške muke.