Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
larmama, mislim da si ti ipak dobro vidjela, pogotovo jer si vjerojatno onuda prolazila popodne. Ujutro ima sunca ali već oko pauze, sunce se sakrije iza dolomitskih stijena.
freya ide u kasnijem terminu na skijanje pa je i sunce više.

Meni osobno nije bitno da su mi staze stalno osunčane. A ionako nam je glavno skijanje ujutro a tada je sunčanije. Uglavnom, sve staze nisu osunčane, pogotovo ne cijeli dan.
Čitam ovu našu raspravu od lani i sad sam u velikoj nedoumici - jeftiniji siječanj i ne treba se izvlačiti iz škole, ali s manje, ako uopće sunca, ili skuplja veljača, molba razrednom vijeću i više sunca. Hm. Uvijek ista frustracija u ovo doba godine kad treba rezervirati skijanje :/

Hoće li netko rezervirati i za nas, please . Jer mene taj proces baca u očaj (previše svega, ne mogu odabrati, cijene strašno različite pa se onda obično vratimo na isto mjesto jer barem znamo što možemo očekivati).

Do sad je, a otkad imamo djecu, bila Rogla, dok su djeca bila sasvim mala (presudna je bila blizina), i bilo nam je sasvim ok. Škola skijanja za svaku pohvalu. Cijene daleko niže nego u Austriji i Italiji, ako ništa drugo za ski-karte.

Prošle dvije godine na preporuku apri i nano - San Candido - opravdao sva očekivanja (mi smo u kategoriji srednje zahtjevnih - presudna nam je blizina skijališta, dobro organizirana ski-škola, čist i uredan smještaj; ne trebaju nam spa i slični centri). Ali sad me muči ono pitanje s početka posta, iako će se to možda riješiti samo od sebe odgovorom vlasnice apartmana (tako je bilo lani - siječanj je bio zauzet u trenutku kad smo se mi sjetili pitati).

Ah, znam, teške muke.