-
šta uz jaja od prepelica?
počela sam pit jaja od japanske prepelice ......pošto mi je zdravlje skroz loše zanima me dali ima itko stručan da mi kaže smijem li uz njih uzimati vitamin c s prahom šipka, aktivin h koji je od gospine trave za depresiju i smirenje..... i kakav je kopriva čaj jer i njega često spominju za jačanje imuniteta....... :?
-
Malo meda u jaje i ceđena naranča iza toga.
-
jel itko čuo za miks med,orasi,mrkva,crni šećer i hren,....sve smiksano da se jede prije obroka??i jel i to jača imunitet ili šta????
-
evo i naše iskustvo sa jajima...
malac od zime stalno bolestan i na antb.,..uz sve to i željezo mu palo na 4...
uz crveno meso i druge namirnice bogate željezom + Ferum lek (3 bočice) ništa se promjenilo nije u KS...
tempo nam je bio 2-3 dana u vrtiću, 2-3 tj doma uz antb...
slučajno saznala za jaja i odlučili probat...
nakon ture od 60 kom (2 dnevno ujutro na tatše) malac podigao željezo na 12, skupili 8 tj u vrtiću uz jednu virozu i stanku od tjedan dana..
moj tata regulirao masnoće....
definitvno ću mu dat opet pred zimu
-
-
hajd da te pitam tu kad je već tema..
našla sam da djeca od 3 god pa nadalje piju po 3 jaja dnevno 80 dana (240 jaja jedna tura)..
koliko se preporuča djeci ispod 3 godine...i jel mogu više od jedne ture godišnje?
ja sam podjelila hrpu listića iz pakiranja jaja jer je ljude zanimalo ...i ja slučajno saznala za jaja iz novina iz priče jednog sad uzgajivača...
i djeci se većinom prodaju u pola cijene...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma