...je normalno!
Nisam to znala, pa sam se uplašila kad se pojavilo dan nakon.
Obično doktor upozori, no mene moja ginekologica nije (valjda je mislila da znam)
Eto, napisala sam svoje iskustvo, tako da se ne zabrinete bez potrebe.
...je normalno!
Nisam to znala, pa sam se uplašila kad se pojavilo dan nakon.
Obično doktor upozori, no mene moja ginekologica nije (valjda je mislila da znam)
Eto, napisala sam svoje iskustvo, tako da se ne zabrinete bez potrebe.
probaj kontaktirati gin. ne daj bože da nije od briseva.
je to se meni desilo ali onda kad sam išla direktno u bolnicu,a otkada mi moja dr uzima briseve ne krvarim više...makar me ona upozori ...
ali to nije krvarenje jako,samo oskudno,onako ajmo reči krv u tragovima
je, mene je moj upozorio, kao moze biti malo tu vecer i slijedeci dan, vise ne...meni se ipak nista nije pojavilo.
Doktori bi trebali upozoriti ali to ne rade uvijek pa trudnice, s razlogom, paničare.
Ja nisam krvarila, ali ja inače nakon nikakvog pregleda ne krvarim, a neke žene često.
evo ja jučer bila i nisam krvarila...
dr kaže da je uzrok tome ili grubo uzimanje briseva ili jaka osjetljivost cerviksa(sluznice valjda)
i da nije strašno ako ne krvar ijako...ako je samo u tragovima,bez panike...
sad samo da nalazi dođu...
mene je moj gin bio upozorio da se ne prepadnem jer mi je cerviks bio jako osjetljiv.
Ah kako tebe volim ovdje čitati...Gost 1 prvotno napisa
He, he...a tebe ćemo još malo u skupinama od 0-1![]()
ja sam neki dan bila na pregledu kod drugog ginica nego idem inace i na vecer sam primjetila iscjedak drugacije boje...zenska bas nije bila njezna, jel moze bit da mi je to ona prouzrokovala?
evo danas vise nema cudnog iscjetka...u 38 tjednu sam
draga, sjecam se da je mene moj upozorio ali nisam krvarila. sve je ok, ne brini i pomazi stomacic dva puta za mene, plz.
morena ja sam zadnjih mjesec dana isšla na preglede u petrovu,nisam naletila ni na jednog grubog dr...
ali me svaki upozorio da postoji mogučnost krvarenja...i da se ne plašim istog...