a da probaš reći mužu da bi ti nešto drugačije pa da malo eksperimentirate , pa mi to uvijek činimo
vidimo što nam se sviđa i to upotrebljavamo
a da probaš reći mužu da bi ti nešto drugačije pa da malo eksperimentirate , pa mi to uvijek činimo
vidimo što nam se sviđa i to upotrebljavamo
ja se recimo više volim ljubiti vrhovima jezika nego onako dublje. dok MM baš i ne voli da se ljubi, bilo kako. sve je to stvar ukusa
Jooooooooj poljubac, gde me nađoste. Ja sam prilično senzualna i poljubac mi je jaaaaako bitan, nevezano za seks, on mi je nešto najintimnije između nas dvoje. E sad ne znam da li je samo luda sreća ali MM se (za moj ukus) FENOMENALNO ljubi, a možda sam ja lutala dok nisam našla baš takvog. Prvih dana našeg zabavljanja mi smo bili potpuno oduševljeni što smo se na tom polju našli 100% da smo se samo ljubili i ljubili i ljubili. Jedno veče puna 4 sata u parkiranom autu!!! I danas, posle skoro 9 godina ja zatreperim svaki put kad mi priđe da me poljubi.
Ah, upravo je ovako i kod nas. Poljubac je jako vazan, njim sve pocinje i zavrsava se. I zaista, nekad je intimniji nego sam ljubavni cin.
Vishnja možda smo mi sa iste grane (pale)? A možda su nam i MMovi neke srodne voćke...
![]()
polčjubac, ljubljenje....![]()
ja se obožavam ljubit, a mm-u je to tlaka, ono "ajde ako baš moram"
Ja mu sjednem u krilo i kažem da bi se malo ljubila a on meni da pusu u čelo...![]()
ALi zato kad vodimo ljubav...uhhhhh... onda mi nadoknadi sve 8)
Ma, ubrali nas poljupcoljupci!vissnja prvotno napisa
Nemrem vjerovat da je ovaj besmrtni topic zamro!
Pošto je md juče stigao i osvježio me s par dobrih o, osječam se pozvanom da malo osvježim ovaj topic.
Šta mislite o orgazmima na javnim mjestima?
Meni je to super bilo. Ako želite osvježit spolni život, preporučam kao odličnu tehniku.
to je samo za mlade do 25 godina.....
![]()
ne mislim ništa loše ,ali godine nose svoje i kaj misliš da nekog od aktera uhvati grč u nozi ili ga/ju presiječe u leđima......![]()
ili nastupi onaj vaginalni grč, pa ostanu onako spojeni.....
![]()
![]()
![]()
Pa niste još Metuzalemi iz staračkog! A i osjećat ćete se mladi.... Kao na prvim druženjima, hehe.
a i uz djelomično skidanje, propuh te može opaliti po bubrezima....
velim to je za vas mlade, nama je dobra i spavaća![]()
Ma sam suknju digneš i to ti je to. Priznajem, više je za toplije dane.
A i nemora biti na otvorenome. Ima i zatvorenih prostora sjajnih za te svrhe:
Moj favorit su liftovi. I to oni sa ogledalima sa svih strana. Treba samo paziti da ima tipku stop. Zaustavite se fino između katova i zabava može početi.
Vecee jedino treba izbjegavati; loša atmosfera 8) a i daska obavezno pukne
ja nosim štrample ( po ljeti najlonke ) i duple gaće
jedne do gospođe ,a druge preko štrampli ( najlonki ) da mi pridržavaju drob
stogaseksu na otvorenom
nije topic zamro, nego je vikend pa s teorije na praksu.
iako, samo je par ljudi dalo puno komentara pa se skupilo toliko stranica.
tabu tema i odraslima?
da citiram snorki
žene, ba, a da vas ne čita koji poslovni partner![]()
meni se teško poseksat bilo di van kreveta a kamoli na javnom mistu.
iako mi je to nekad bilo šala mala izvest, čak smo se jednom moj tadašnji momak i ja poseksali u parku u kojem je bilo još poprilično parova. i nitko uopće nije skužio šta mi radimo. lito, duga suknja, svi mladi i svi nešto jašu, prijahuju jedno priko drugog i eto - prigode beru jagode i mi se poslužili. i bilo se skroz dobro.
danas mi je sve tlaka. šta kaže marija uvik me nešto bode, probada, hvata grč čas u tabanu, čas u bedru, čas u vratu....
davno prošle 20-te![]()
zimi mi ne pada na pamet poseksat se ako se ne zavučemo ispod jorgana. niti nam glave ne smiju virit, a o tome da se jorgan malo više napuše nema ni govora. smrznem se i ukočim od leda. ja legnem ko hrčak na leđa, povučem mm-a na sebe i onda zategnem jorgan oko nas. pa kome se seksa neka se miga i migolji.![]()
poljubac volim lagani, onako sve ko da nećeš. i samo malo i lagano izbacit jezik. a i takvo ljubljenje ne volim baš pretjerano. ustvari ne volim se pretjerano ljubit. nekad znam mm-u kazat: može seks, ali bez ljubljenja. i onda me on ljubi u vrat. ništa bliže ni dalje ustima.
naročito mrzim kad mi uvali jezik do krajnika i kad me počne gušit. ne da mi prisidne seks i intimnost nego bi mu jezik iščupala. fuj kako se meni to baš gadi. onako zine ko nilski konj, prikrije meni ne samo usta nego od nosa do brade i ubaci jezik. ima osjećaj da se ljubim s volom. buaaaa.
meni sex na otvorenom nije bio ništa uzbudljiviji nego u krevetu. tako da smo od toga odustali.
iako nisam daleko od lory što se jorgana tiče.![]()
ma ja bi mogla kuću zagrijat na 55 stupnjeva, ali kad se skinem seksat ja se sva naježurim ko ježurka ježić.sir_oliver prvotno napisa
baš nekako počnem bost.
a doduše ako nisam friško od depilacije malo se mm i štrecne kad ga dotaknem nogom![]()
i liti mene zna proć jeza od zime kad se krene s hopa-cupa.
i sad tako sleđenoj još počne zapinjat gospodična i neš mi ti užitka. i neko kaže seks mu lip - moj brate nije niti malo.
idem sutra po gel pa kud puklo da puklo (još samo da mi netko napiše šta i koji moram kupit u dm-u)
Loryblue prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ah, i mi smo se jednom poseksali na klupici na šetalištu uz more. Noć, ljeto, duga haljina, taman se onda nije nitko onuda šetao....Bilo je super, ali sada mi se ne bi dalo. Jesmo se i u moru, nekoliko puta.
Sada sam malo komotnija, nemogu ja to tako nabrzaka, sigurno bi me masu stvari smetalo.....Ili kada mi MM kaže da nismo "krstili" auto....mislim si "ni nećemo"
Lory![]()
![]()
Ja bi se seksala vani ali MM neće![]()
Naravno da jesmo par puta, ali ga je ipak sve teže nagovoriti![]()
:/
Lorry![]()
![]()
![]()
joooj , jadan tvoj muž
ne bi mu bila u koži![]()
Lorry zakon si ženo![]()
Naravno da sa godinama ide i komoditet. Pa ipak je doma i to na velikom krevetu najudobnije.![]()
Lory je dobri duh ovog topika![]()
ja bi vani, mozda ne po ovoj hladnoci a nije ni tehnicki izvedivo, ali po ljeti, haljina koju samo podignes.. super. jedva cekam ljeto. i sutra ujutro, kad ce doci md![]()
nadam se samo da ce mali prespavati prvih sat dva pa da imamo malo vremena za nas![]()
Bolje je da sam tek sada otkrila ovaj topic jer bi na njemu, silom prilika, rekla nešto više nego što bih to trebala.
Ja sam ekstrem, apsolutno po svemu!!! Bila sam poprilično promiskuitetna tijekom svog mladog života. Promiskuitetnost se povećavala sukladno mojim umjetničkim usmjerenjima. Dok sam se bavila suvremenim plesom i putovala "around the World" bilo je tu svega i svačega, svih mogućih kombinacija, pa čak i dugoročnih žena.
Meni ovo nije tabu, toliko je svakodnevna tema da je već izlizana.
Svemu tome je dopridonosila i moja najbolja frendica koja ja apsolutna carica, boginja seksa i eksperimenta. Ona je tooooootalni avanturist. Pa čak i swing, sado - mazohistička preseravanja, ulijećanja u parove solo, troje, četvero, petero, anal joj je kao dobar dan. Ta je ratnica do besvjesti.
Mene je porod dosta otuđio i ja mogu reći, ne baš tako ponosno, da na prste jedne ruke mogu nabrojati svoje orgazme. Doduše, jako sj****ana situacija kod kuće mi je nabila dosta smeća koja trebam pročistiti. Blokade u mozgu zasigurno postoje. Moji roditelji su bili manijaci. Oni su se i tukli i ševili ispred mene. Ja NIKADA nisam bila aktivni član njihovog kućanstva. U naslijeđe su mi ostavili sirovu sexualnu energiju bez osjeta.
Češće sam doživljavala orgazam plešući!!!! To je samostalna igra u kojoj ste vi domina. Tu nema poraženog, tu nema tiranina, tu nema dobitnika ni gubitnika, tu nema prilagodne niti razočaranja!!!!
Voljela sam ekscentrike i uvijek sam bila inicijator što me koštalo ponekad u životu i loših procjena.
Ne vjerujem ženama koje mi sustavno govore da doživljavaju orgazme olako.
Inače, moj doprinos ovom topicu će najviše biti, dakako, glazbeni pa evo:
http://www.youtube.com/watch?v=scJuNQtYlZE
imam vijest desetljeća (makar meni tako zvuči jer ovo šta sam kupila ja odlazim kupit ima par godina):
- kupila sam famozni gel - lubrikant :D ( će da se seksamo ko kunići)
aj nije mi bilo najugodnije obavit tu kupnju, pa sam se malo krila iza polica, pa njuškala di bi te stvarčice mogle biti izložene, pa onako usput priupitala mm-a je li ih on vidio (a on zna šta ja tražim ko ja teoriju relativiteta, a uz to i čorav - dobro je vidio u koji smo dućan uopće ušli).
i kad je skužio šta ja ustvari tražim glava mu se odjednom pritvorila u veliki osmjeh. pa to je čudo jedno kako muškarce tako male sitnice znaju razveselit.
a samo sam mu kazala: aj kupit ću "onaj" gel, pa ću ti dat.
pita mm: šta ćeš mi dat?
ja: e je ti glupo pitanje, kako šta - muje dragi, samo čekaj dok "ozdravim" par dana.
izaša je odma sritan zapalit duvan isprid dućana.(i valjda brojit koliko će dana čekat do mog "Ozdravljenja").
e sad imam pitanje:
pecka li taj gel?
kako se nanosi (tanki sloj - gusti sloj, samo površinski ili triba podmazat cili motor)?
triba li ga odma po završetku posla isprat ili se može začorit, onako blaženo?
Loryblue, nemoguće te ne volitLoryblue prvotno napisa
. Potpisujem skoro sve - a iz ovog opisa točno sve mogu zamislit - tu zimu, mislim. U svakom slučaju, kad dođemo u ST preko zime - isto otprilike ovako. U ZG-u uz centralno je malo drugačije, tad je dosta i karolifer upalit jer je stan zagrijan (i pregrijan u našem slučaju) tijekom dana. A ja sam mislila da ne može neko zimogrožljiv kao što sam ja, drago mi je nać' sebi slične
.
a) ništa ne pecka...Loryblue prvotno napisa
b) nanosi se u afektu, ovisno od trenutka, nekada se zagrabi, a nekada na finjaka
c) blažena čorka
![]()
Loryblue mi ga kupujemo odavno![]()
nemam puno sta pričati na ovu temu ali je pratim.....ukratko sizuacija kod nas ako ja nedoživim orgazam za par sati popravni,uvijek ima nacina![]()
a moja laky blago tebi kad ti dođeš sebi za svega par sati pa ti opet seks pada na pamet.
meni triba cili tjedan da se sastavim u jedan komad., a još tjedan da mi riječ sex bljesne negdi u zapučku mozga. o želji neću niti govorit - ona mi je ko ruska petoljetka.
![]()
sad polako, probat ću gel pa ćemo vidit.
triba me samo NE bolit i onda bi to moglo bit to.
a i da mi je mm-u malo prikratit i otanjat alat priporodila bi se
![]()
a jel ti to njega reklamiraš 8)![]()
Maria71 neznam za učinkovitost Loryblue muža ali izgled je za +10maria71 prvotno napisa
![]()
ne peckapecka li taj gel?
kako se nanosi (tanki sloj - gusti sloj, samo površinski ili triba podmazat cili motor)?
triba li ga odma po završetku posla isprat ili se može začorit, onako blaženo
ja ga držim ispod kreveta, i samo podvučem ruku, uzmem malo... i ... utrljam gdje želim![]()
(na svu sreću nemam poslovne partnere koji bi ovo mogli pročitati
)
ne treba ništa
disclaimer: ako znas da ti u posjetu dolazi obitelj (il policija) - skloni ga ispod kreveta na neko drugo, ne tako vidno, mjesto![]()
ti naravno lory možeš vjerovati ovim laicima, a možeš i jednoj koja ima iskustvo (parafraziram jednu meni dragu forumašicu)
![]()
cure zakon ste
Abonjeko, zasto ti je vazno to sto dozivljavas orgazam kroz ples kao samostalnu igru?[/i]
Kao bit orgazma uvijek se provlaci ideja partnerstva i partnerske igre pa zato pitam.![]()
NE; NE; NE...meni to nije važno, ali se dogodilo da češće doživljavam orgazam kroz ples (jer ga nadasve obožavam), nego orgazam s partnerom. Izgleda da su mi se pobrkali lončići u glavi u djetinjstvu i da nikako nisam sebi povezala ideju partnerstva, a oduvijek sam neobično jako i strastveno tražila sebi bliskog partnera.Zorana prvotno napisa
![]()
Ja sam praktički bila dijete ulice, nitko nikada nije pitao za mene pa sam se povlačila (još dok sam bila totalno mlada i zelena) s razno raznima tražeći to partnersto i ljubav, zaštitu i toplinu, a zapravo se radilo o prekrasnim, ali kratkoročnim i iskorištavajućim iskustvima. Nisam naučila primati ni davati ljubav iako bih to strašno jako željela, zato valjda nemam uopće viziju o orgazmičkoj ljubavi između partnera (netko je spomenuo dugoročno povjerenje u partnera), pa ih češće doživljavam sama na način na koji ja to VOLIM jer sebi vjerujem. Za sebe znam da si mogu vjerovati!!! :/
Frendica mi je uvijek govorila da tražim čudake i da se moram malo opustiti po pitanju odabira. Eto mi ga sada, imam čudaka koji apsolutno ne zna što je nježnost, čiji je ego velik kao svemir i koji me u krevetu fleša poput predatora, što meni više nikako ne odgovara. Izigrala se maca i sada traži pravog muškarca, muškarca koji će je, prije svega, voljeti i željeti zadovoljiti, muškarca čiji ću svemir biti JA, a ne njegov EGO!!!!
Abonjeko, hvala ti na iskrenim postovima.abonjeko prvotno napisa
![]()
Tu se sad, na zalost, provlaci ona prica sa jednog drugog topika, da partnere cesto biramo nesvjesno pa odabiremo one koji slice na nase roditelje,a ne onakve kakve bas trebamo (vrlo cesto, bas suprotne od nasih roditelja). Ti si ocito imala fazu u kojoj si, koliko god si bila protiv roditelja, u stvari nastavljala njihovim stilom (seksualnog) zivota, a sad si se zasitila toga i skuzila sto ti treba. Ako ces ponovo biti u prilici da si biras partnera (sto bih ti pozelio, citajuci ovaj opis :/ ), tad pripazi da to bude covjek koji ti zaista bude mogao pruziti to sto trebas, a ne samo nastavljac niza nezadovoljavajucih muskaraca.
Novi post za malo preusmjeravanje teme ... ajd zene napisite koju o vasim erogenim zonama i prosvijetlite one koje nisu puno eksperimentirale sa svojim tijelom i koje se nisu daleko odmakle od poznatih tocaka!
Postoje zene koje najvise uzivaju stimulacijom vrata, tabana, nadlaktica, bedara, guze ... jel imate jos nesto za nastaviti niz?
(i, naravno, onda sve to pokazite vasim partnerima pa krenite zajedno u istrazivanje)
Tatektatek prvotno napisa
, pretekao si me s konstatacijom...baš sam htjela napisati u drugom postu kako sam ja tipični primjer teorije koja potvrđuje da žene često traže kod partnera karakteristike svoga oca i da "jabuka ne pada daleko od stabla" kada je brak u pitanju.
(Ja se nadam da ću učiniti veliki pomak u tom pitanju jer ne bih mogla nastaviti koracima svojih roditelja).
Da se sada prebacimo na tvoje pitanje: svakako neke od erogenih zona si i uši, donji dio trbuha, vrhovi prstiju, vrat (stražnji dio - ispod kose) i glava kao moćan stimulans kada se drži tijekom snošaja....ali sve to, naravno, varira od osobe do osobe!!!!![]()
[quote="abonjeko]Ja se nadam da ću učiniti veliki pomak u tom pitanju jer ne bih mogla nastaviti koracima svojih roditelja.
[quote]
Sretno ti bilo!![]()
Ovo bas nisam sasvim skuzio ... :?... i glava kao moćan stimulans kada se drži tijekom snošaja....
Mislis, kada je zena dolje pa joj partner drzi rukom/rukama glavu prema gore? To mi malo zvuci kao nesto sto bi moglo rezultirati ukocenim vratom ...![]()
Ovo bas nisam sasvim skuzio ... :?tatek prvotno napisa
Mislis, kada je zena dolje pa joj partner drzi rukom/rukama glavu prema gore? To mi malo zvuci kao nesto sto bi moglo rezultirati ukocenim vratom ...[/quote]
Ne, mislim kada je žena gore i kada su obavijeni jedno oko drugog u sjedećem položaju pa kada joj partner drži glavu ili donji dio leđa kada je primiče sebi!!! Erogena zona je sve ono što se dotakne tijekom odnosa kada imaš pravog partnera, igrača koji zna biti vođen i voditi!!!
Ali, da ne brbljam samo, ako mogu pomoći rado bih preporučila ovu stranicu s fetish rubljem http://www.hot-heels.ch/en/Home.aspx (ako smijem, mislim na moderatorice). Meni frendica naručuje i navodno nema carine.
neki od modela koje osobno posjedujem su:
http://www.hot-heels.ch/en/High_Heel...atform+Bootees
http://www.hot-heels.ch/en/Kleider/L...ch+Vinyl+Pants
http://www.hot-heels.ch/en/Kleider/L...tch+Vinyl+Gown
http://www.hot-heels.ch/en/Kleider/L...eather+Bustier
A ove bih strašno voljela http://www.hot-heels.ch/en/High_Heel...rm+thigh+highs, samo je peta preeeeee visoka, a i gdje da ja to u ovoj konzerva državi nosim??? :?
abonjeko, vidim da si dobro opskrbljenahvala ti na informaciji!
(zanimljivo, firewall moje firme me pusta na ovu stranicu, pitam se dokad ...)
A ovo sa glavom mi je sada jasno. Slazem se u potpunosti sa tvom konstatacijom![/quote]Ne, mislim kada je žena gore i kada su obavijeni jedno oko drugog u sjedećem položaju pa kada joj partner drži glavu ili donji dio leđa kada je primiče sebi!!! Erogena zona je sve ono što se dotakne tijekom odnosa kada imaš pravog partnera, igrača koji zna biti vođen i voditi!!!
Erogene zone: bradavice no.1, usta, vrat i to onaj dio prema ramenu, tj. pošto tu može gurnuti glavu i svašta raditi
uši, ali hahahahahah - kada gurne jezik u uho, to me jako uzbuđuje (a prije nego što mi je to napravio bilo mi je ffuuujjjj), i pogotovo me uzbuđuju ti neki zvukovi u tom trenutku.
Pregib ispod dupeta, gdje se spaja sa nogama - onako prstima kada mi prolazi uzbuđuje me na neki čudan način (to smo vidjeli na TV-u i probali).
Isto tako, mene uzbuđuje kada mi stavi prst u usta, tj. kada ga cuclam, ali mi se sve čini da to i njemu baš i nije neka fora (možda razmišlja da li je oprao ruke prije toga!![]()
![]()
)
nemojte me sad gađat.....
ali kako se osoba ne usmrdi u onoj pvc haljini ?
ne podyebavam![]()
iskreno pitam :?
Znas kako?maria71 prvotno napisa
Nije dugo u njoj![]()
Nego ... jos par pitanja za diskusiju/razmjenu informacija ...
Jel istina da neke zene mogu dozivjeti orgazam i samo stimulacijom nekih od erogenih zona koje nemaju veze sa klitorisom/vaginom?
Recimo, masiranjem zapesca, vrata, guze, malog noznog prsta ... ne znam cega vec ne ... ili je to samo mit?
Poznato je da vecinu muskaraca napaljuje vizualni dojam, odjeca i to ... koliko je to vama zenama vazno za napaljenost i dobar seks? I jel vam bitno kako vi izgledate, da li ste u uobicajenoj kucnoj odjeci ili recimo seksi rublju, haljini, s nakitom, stiklama ili sto vam je vec "in"?
Jel i kod vas pali kao kod vecine muskaraca da "seksom/orgazmom na brzaka" (bilo s partnerom ili "self made") mozete ispucati recimo neku frustraciju, dnevni stres itd?
Cuo sam iz zenskih usta vec vise odgovora na ova pitanja i neki su dijametralno suprotni pa mislim da je zanimljivo cuti vise misljenja ...![]()
samo sex na ex s parteromtatek prvotno napisa
ma kako nije ako ide na neki party u tome ? a i ne mora jelte skunit haljinu![]()
ajd dobro,
idemo dalje
meni je kviki najbolji antidepresiv