Stranica 15 od 25 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1233

Tema: orgazam

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

uzmimo u obzir da su neki ovdje prvi puta otvorili dusu i izvukli van neke stvari...( sigurna sam da ima takvih!) nemojmo ih sa ovim zadnjim postovima ponovno potopiti, a taman su ugledali svjetlost na kraju tunela...

bilo je lijepo, nemojmo sve pokvariti

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eeee, da sam ja procitala negdje ovakav topik prije nego sam ga otvorila..

cijeli zivot maltene se pitam kaj to ne valja samnom. i onda odjednom skuzim da ipak sve valja, ali na necemu treba malo poraditi. ko lory s gelom. aleluja!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mikka, da ti iskreno šapnem (s par sati odmaka od akcije) i ja kažem aleluja.
    pa što ovo prije nisam probala i upotrijebila. koja milina.
    nismo mm i ja ni završili akciju već sam mu spomenila kako triba kupit novu bocu (da slučajno u dm-u ne bi nestalo ) i kako nam je to od sada glavna "likarija" u kućnoj apoteci.
    baj, baj nevenova krema, ide u pozadinske redove a naprid lubrikanti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a sta radite sa cestim upalama pa sex bude neugodan vise nego ista?

i zasto pocnete koristiti lubrikant?

:/

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj yenna prvotno napisa

yenna, lubrikant se često koristi nakon poroda radi suhoće, ali nekada i samo podmazivanja radi. Što lory kaže, puuuuuno bolje klizi.

Imaš li ti djecu yenna i ako se smije znati koliko dugo si u vezi???? Pitam ne zato što želim ispasti napasna ili nepristojna već vučem paralelu sa samom sobom jer nisam jedina koja kaže da se mnogo, previše stvari mijenja nakon što dobiješ dijete. Sex više nije isti (za nekoga je bolji, za nekoga gori), odnos sloboda je potpuno drugačiji, stres je pojačan i sve to utječe na situaciju da tijekom odnosa počneš (poput mnogo gore potpisanih) razmišljati o nekim trivijalnostima koje moraš napraviti. :/ Sijećam se svoje slobode prije djeteta i moj je muškarac od mene stariji gotovo 9 godina. Ipak, sada, da mogu, odabrala bih uvijek mlađega jer mlađi su skloniji kompromisu. Ipak, ovdje ću se ograditi jer ne želim generalizirati (možda je samo to moje iskustvo meni reklo)
    ...ali mislim da si ti yenna uza svo to iskustvo ipak imala i veliku sreću u životu da nađeš "perfect match" i ako ON to doista jest - čestitam , to je debela rijetkost s obzirom da je moja baka (kad smo već kod baka) uvijek govorila da "vreću soli treba pojest s nekim prije nego možeš reći kakav je doista"!!! :/

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

česte upale su poslijedica slabog imuniteta, i ja sam imala taj problem
    spasile me tablete češnjaka
    pila sam ih tjedan dana 2x dnevno, a prva 3 dana sam ih stavljala u vaginu

sad , čim osjetim mogućnost da će se razbuktati popijem 3 dana 1x dnevno češnjak tabletu i sve 5

lubrikatn sam počela koristiti zbog suhoće (pospoođajna) a sad mi dobro dođe kad smo kratki s vremenom

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na temu otvorenosti ove teme ... vjerojatno vecina vas zna da je jedno od glavnih pravila pisanja po forumima ovo: Nemojte pisati ono zbog cega bi vam ikad moglo biti zao da je itko saznao. No, opet ... cemu panika? OK, mozda je neka od nas ovdje na vaznom mjestu u firmi pa ne bi voljela da podredjeni znaju kako masturbira ili kako je muz ovakav ili onakav. Meni je sasvim svejedno jel netko zna ovakve stvari o meni ili ne pa mi je zato lakse, no ako ste zbog toga bojazljivi, onda ipak nemojte pisati.

No, svima vama koji ste se ovdje otvorili mislim da cete imati koristi.

A onih 25 000 pogleda ne znaci da je 25 000 RAZLICITIH ljudi gledalo ovu temu, vec samo da je ona pogledana toliko puta ... recimo, svatko od nas koji je napisao neki post pogledao je ovu temu bar jednom za svaki post, tako da od tih 25 000 na mikku otpada sigurno par desetaka puta, na mene slicno, na loryblue mozda i vise ... tako da tih 25 000 pogleda znaci da ovu temu vjerojatno pogledalo mozda par stotina ljudi, najnajnajvise 1000.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam slična - svejedno mi je oće ko znat ili neće, meni je to sve normalno - mislim, ovo o čemu se ovdje piše. Žao bi mi bilo da se tema zaustavi zbog straha jer baš je zanimljiva - ako će tako krenut, pa nek se onda napravi manje javnom samo za članstvo.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

˝uzmimo u obzir da su neki ovdje prvi puta otvorili dusu i izvukli van neke stvari...( sigurna sam da ima takvih!) ˝

i ja sam sigurna, najbolje mi je kad smo na poslu razgovarali o tome tko koliko puta tjedno ( neki su pokušavali dokazati tvrdnju da je seks u braku sve rijeđi i rijeđi ), naravno našlo se onih foliranata koji su bahato govorili kako je njima NORMALNO da se seksaju barem svaki drugi dan u tjednu ako ne i češće ( to je naravno muški komentar - žene su puno iskrenije ) i onda sam ja ostala :? i misla si šta samnom nije u redu

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i zasto pocnete koristiti lubrikant? :/
    e moja yenna u tvojim godinama nisam ni znala za riječ lubrikant, a kamoli da postoji i čemu (blažen bio) može služit.
    stvarno mi nije triba.
    jer nisam tribala mislit kolike su mi režije za platit, šta ću skuhat za ručak, je li mala jela/pišila/kakila, oće li nam uletit u zahod dok smo u sred posla, je li kuća čista, oću li s gaćicama svuć i celulit....i milijun stvari koje ti svakodnevno letaju po ganglijima.......a uz sve to sam nosila i "ružičaste" očale pa je zakonitog bilo dovoljno vidit ili na njega pomislit.
    a kad tome pridodam porod, očitu promjenu libida, suhoću i 13-tu godinu zajedništva s mm-om nekako mi se lubrikant čini novi najbolji prijatelj

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

abonjenko- u vezi sam godinu i kusur a toliko i zivimo zajedno, i ne, nemam djece...znas sto ces mi sada reci, da nemam pojma onda sta je zivot...buduci da sam se sa 21godinom prijavila ovdje da razgovaram sa starijim (nemojte se uvrijediti)i iskusnijim zenama, svjesna sam da godine zajednistva, djeca, problemi utjecu na svakodnevnicu a kamoli na sex...puno slusam ljude i ponekad pricam, samo kako bi si pojasnila neke stvari...
    osobno se strasno bojim trudnoce i zajednistva, i sebe kao majke (sinoc smo zakljucili da si ne vjerujem dovoljno) :/ ali da se uvijek iskazem u kriznim situacijama, ali nisam to htjela reci.
    abonjenko, znam da ne mogu konkurirati Vam svima ovdje po iskustvu i sl. stvarima, jer sto rodile, supruge ste i sve sto nosi takav zivot...

a sada Loryblue- od 18 godine mislim o rezijama i sta cu sutra za rucak, usto sam studirala (i jos studiram na zadnjoj godini sam ), stalno imam zdravstvenih problema, zivci me i vise nego trose, pa pitam za lubrikant zato sto bi ga i sama mogla poceti koristiti...a ne da se nasladjujem sa vasom suhocom

i MGrubi- moze na pp o tim carobnim tabletama

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

...ali mislim da si ti yenna uza svo to iskustvo ipak imala i veliku sreću u životu da nađeš "perfect match" i ako ON to doista jest - čestitam , to je debela rijetkost s obzirom da je moja baka (kad smo već kod baka) uvijek govorila da "vreću soli treba pojest s nekim prije nego možeš reći kakav je doista"!!! :/[/quote]

upoznali smo se kada sam ja bila, ne na dnu, vec ispod dna, a i on tako nekako. i danas se nasmijemo jedno drugome kako smo se zaljubili u najgore izdanje jedno drugog...meni to puno znaci...a i to je bar mali dio one vrece soli koju trebamo proci da bi ispravno sudili jedno o drugome...

rijetkost je, zato sam svaki dan zahvalna na nama, ali ako covjek zna sto trazi, naci ce to...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ti abonjeko uopce nije htjela drzat govor u stilu "stas ti sad balavica tu nama pricat" nego je fakat htjela reci da se nakon trudnoce i porodjaja (govvorim za vaginalni - za carski ne znam) stvarno neke stvari promijene i fizicki i psihicki. A pri tome ne mislim na majcinstvo, odnosno rodjenje djeteta nego na zenu, njeno tijelo i poimanje tog istog tijela.

Cesto zene koje doje imaju izrazeno drugaciji hormonalni status od onih koje ne doje pa to moze prouzrociti smanjeni libido, suhocu rodnice i sl. I sam porodjaj i trudnoca mogu zbrckati hormone kojima onda treba ponekad i pokoja godina da se srede. Otud potreba za lubrikantima.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a sada Loryblue- od 18 godine mislim o rezijama i sta cu sutra za rucak, usto sam studirala (i jos studiram na zadnjoj godini sam ), stalno imam zdravstvenih problema, zivci me i vise nego trose, pa pitam za lubrikant zato sto bi ga i sama mogla poceti koristiti...a ne da se nasladjujem sa vasom suhocom
    ja do 29. nisam morala vodit brigu o tim svakodnevnim "sitnicama". bila sam sama sebi centar svijeta. danas više nisam i nekako sam se u svemu tome malo i pogubila pa je (za mene) ovo otkriće lubrikanta pravo osvježenje.
    ne da sam bila skeptična prema njemu nego sam pomisao da bi mi takvo nešto moglo pomoć odbijala čim bi riječ počela s L.
    oh kako sam bila u krivu.

p.s. probaj ga, pa vidi. mene oduševilo. pogotovo kad "posao" triba odradit brzinski jer nikad ne znaš kad šeficci crtić više neće bit zanimljiv i kad će počet mamakat i tatakat po kući.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a kako muskarci dozivljavaju zensko tijelo nakon poroda? :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa

ja do 29. nisam morala vodit brigu o tim svakodnevnim "sitnicama". bila sam sama sebi centar svijeta. danas više nisam i nekako sam se u svemu tome malo i pogubila pa je (za mene) ovo otkriće lubrikanta pravo osvježenje.
    naravno, to je ipak 11 godina vise slobode i uzivanja i pozornosti na samu sebe...naravno da se covjek nakon toliko slobode pogubi nakon sto mu svu pozornost oduzmu djeca, muz i ostale stvari...
    evo ja dok spremam ispite, sad imam 4 za 8 dana, nema teorije da se sexamo, ne zato sto ne zelim, vec nema vlaznosti, a dok dodje ja se vec sva uz***** jer nisam se sposobna sexati i uvijek mislim da je neki problem u meni, a kada nadjemo malo vremena, da vidis kako klizi i trese
    stoga, mogu se poistovjetiti sa vama...vjerovale vi ili ne...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerojatno isto ko i prije, samo ima tu jedan upliv sa strane, a to je da nacin na koji zena dozivljava svoje tijelo nakon trudnoce takodjer utjece na to kako ga dozivljava muskarac.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a uz to sam zaboravila reci da radim svaki dan :/

netrebaju mi djeca da shvatim sto je nabrzake, stres, manjak vremena, obaveze, i sl.

ili sam u krivu? :/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa

vjerojatno isto ko i prije, samo ima tu jedan upliv sa strane, a to je da nacin na koji zena dozivljava svoje tijelo nakon trudnoce takodjer utjece na to kako ga dozivljava muskarac.
    potpisujem martu, ima tu i dobrih i losih promjena, kako vec kod koje zene i kakvog poroda, no objektivno ja ne vidim neku sustinsku promjenu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

netrebaju mi djeca da shvatim sto je nabrzake, stres, manjak vremena, obaveze, i sl.

u krivu si

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa

u krivu si
    A ovdje pak moram potpisati aleksandru70vanju ... razlika je zaista velika. Posao je nesto sto moze zivjeti i bez tebe, u krajnju ruku, ako ti ide bas jako na zivce uvijek mozes dati otkaz. A tvoje dijete je nesto sto ne moze zivjeti bez tebe, ono (sad govorim o malim bebicama, ali i vecoj djeci) ovisi o tebi (i ocu), ti si njemu centar svijeta. I tu mozes eventualno pobjec na koji sat ili dan, dok ga cuva baka ili muz i sl., no ono postaje na neki nacin produzeni dio tebe ... ja ne mogu o tome govoriti toliko precizno kao zene koje su radjale djecu, no mislim da je to ta poanta.

No, i mnoge druge zene su se bojale poroda, majcinstav, obaveza, zajednistav koje tarje citavu vjecnost ... pa su duboko udahnule i krenule pa tako mozes i ti. Mislim da si za svoje godine vise nego dovoljno zrela da to mozes ... naravno, onda kad zazelis.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

što se tiče poroda i suhoće ja sam rodila na carski i vezano za to nisam imala nikakvih problema ( čak obrnuto ), ali nakon par mjeseci kad sam počela radit a imala još malu bebu od pet mjeseci sva želja i vlaga je iz mene isparila ( a i pokupila sam anemiju od neurednog života ), i ja pozdravljam lubrikant :D ( ak već ja ne mogu uživat bar da mi je lakše dok mm uživa )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da je lubrikant dobra stvar, posebno nakon poroda, ali i inace. No, znam da ga neke zene ne podnose (ne mislim da samu tvar, vec vise taj osjecaj necega "ljigavog" na sebi, koliko god to doprinosi boljem obavljanju "tih" stvari), tako da je to isto do svake osobe ponaosob.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dobro, sta je onda lijepo u roditeljstvu... :?

dosad me samo plasite :?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa

A onih 25 000 pogleda ne znaci da je 25 000 RAZLICITIH ljudi gledalo ovu temu, vec samo da je ona pogledana toliko puta ... recimo, svatko od nas koji je napisao neki post pogledao je ovu temu bar jednom za svaki post, tako da od tih 25 000 na mikku otpada sigurno par desetaka puta, na mene slicno, na loryblue mozda i vise ... tako da tih 25 000 pogleda znaci da ovu temu vjerojatno pogledalo mozda par stotina ljudi, najnajnajvise 1000.
    a mogli su onda i podijelit s nama neko svoje mišljenje kad su već pogledali...ovako mi dođu ko voajeri

lubrikante nisam nikad koristila, za sad mi još nisu trebali, a kako će bit poslje vidjet ćemo.

mene momentalno više pati to što ja sama sebi nisam sexy s ovim trbuhom i kilama koje sam dobila pa mi nekako :/ na sex. iako mi ga fali, onako u glavi, kad si zamislim i osjećaj i sve...al onda si pogledam trbuh i tur i sve mi padne u vodu.
    uzalud mi MM govori da sam ja njemu i lijepa i sexy i non stop me pipka i sve...al ja moram i sama sebi biti sexy da bih bila onako sto posto nabrijana kao inače

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na ovo pitanje nije lako odgovoriti. Ima tu vrlo lijepih stvari, ali ih je tesko opisati.
    Recimo, pogled na tvoje dijete kad smireno spava.
    Ili igra sa njim/njom.
    Trenuci novih otkrica, od prvog smjeska, koraka pa do prve petice u skoli i nadalje.
    Problemi su cesto (iako ne uvijek) vrlo direktni, dok su dobrobiti i lijepe strane dosta fluidni, tesko opisivi.

Ali, ima ih, ne brini.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roditeljstvo

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mogu ti napisati svoje iskustvo
    M je bio na porodu
    nakon toga se promjenio, gleda me drugim očima
    skida kapu mojoj snazi
    poštivanje žene
    ne znam kako da ti to točno opišem
    i moj trbuh (ovakav nikakav) mu je postao .. privlačan
    malo me on zbunjuje .. .

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    roditeljstvo

rekla moja baba: za sve šta vridi u životu, čovik se triba pomučit

ima dobrih i tu i tamo loših dana .. a takav je i sam život

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ja bih htjela svoga na porodu...

ipak to radim za oboje, ne :/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    [malo me on zbunjuje .. .
    Ajd, fala bogu da i kod nas muskih ima nesto tajanstveno ...
    Uvijek je dosad govoreno kako su zene tajanstvena stvorenja, koja je tesko razumjeti, a muskarce svi kuze i citaju na prvi pogled kao da smo reklamni letak za roletara ili kredite za penzionere.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, nisam još rodila, faza je trudnoće još, ali mogu reć da je MM impresioniran više nego ikad mojim tijelom - u pozitivnom smislu. A, boga mi - i ja.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    gled kao da smo reklamni letak za roletara ili kredite za penzionere.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nakon 2 poroda kojima je prisustvovao MM, mogu reći da nam je iskustvo jednako kao sto je MGrubi spomenula. On ima nevjerojatno poštovanje prema meni (i ženama općenito, tj. majkama) i nikad neću zaboraviti kad sam imala period kad sam bila zaista nemoguća prema njemu i kad je sve prošlo, on je preko toga prešao kao da ništa nije bilo i rekao mi da nakon svega što sam napravila za ovu obitelj (od poroda na dalje...) imam ogroman kredit njegovog strpljenja i tolerancije.
    Divan je. Tako sam sretna što je tako mudre osobnosti, a istovremeno taaaako doooobroo.... To vrlo često ne ide u paketu.

A što se tijela i izgleda tiče, marta je rekla pravu stvar.
    Treba biti malo strpljiv jedno vrijeme (kako kome, kako kod kojeg djeteta, meni je nakon drugog trebalo dosta i još traje), ali tijelo se zaista može dobro isklesati, kao i prije poroda uostalom.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    ali tijelo se zaista može dobro isklesati, kao i prije poroda uostalom.
    sve je stvar volje i motivacije
    moja rodica je evo rodila 3. dijete i izgleda super, nije ko djevojka, ali je liniju održala
    ima orbitrek i pazi na prehranu

volja i motivacija

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

dosad me samo plasite :?
    draga ne boj se. ni ja nisam ništa lijepo vidjela u roditeljstvu, braku ni suživotu sa nekim sve dok nisam sve to okusila sama.
    da suživot može biti ljep znaš i sama.

ja sam u jednom paketu dobila MM-a, njegovih dvoje djece, kuću i sve ostalo što ide s tim. do prije 2 i pol godine sam brinula što ću obući i gdje ču potrošiti svoje pare.
    no, meni su prvo MM-ove cure pokazale sve ljepote roditeljstva, i vjeruj mi nema ljepšeg osjećaja kao što je onaj osjećaj ljubavi koji možeš osjećati prema tom malom stvorenju, kad se ujutro uvuče u krevet i ne da ti van jer se hoće maziti, kad stalno nešto propitkuje i zapitkuje, stalno nešto treba i traži, a ti to pružaš i u djetetovim očima svakim danom sve više rasteš i vidiš kako ta ljubav raste.
    uz njih dvije ja sam prvi puta u životu osjetila potrebu i želju da rodim i da uz njih dvije budem i još jednom djetetu majka, i to i biološka.
    u roditeljstvu nema loših strana, postoje problemi koji se rješavaju ali oni nisu loša strana, svi te oni nečemu nauče, a svaka pusa i svako "mama" koje čuješ iz djetetovih usta vrijednija je nagrada i čini te bogatijom od svih plaća koje ćeš ikad zaraditi.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tako i moja mama prica o roditeljstvu, kada naravno nije ljuta na mene ili seke..

bleeda, lijepo si to srocila, nadahnjujuce...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni je roditeljstvo toliko predivno da mi je totalno bacilo seksualnost u drugi plan, pa sam se toga tek sad opet sjetila (a nova beba kuca na vrata i već znam da će sex opet past u drugi plan). Možda me baš ta orijentiranost na dijete malo odmakla od muža u tom smislu (inače dobro funkcioniramo, ali više smo orijentirani na dijete, posao, kuću nego jedno na drugo).
    Meni nije toliko bitno koliko izgledam kad je seks u pitanju (u stvari nije mi bitno nikad) ako imam volje, ni kako sam obučena, ni kakva mi je okolina, tako da me nije mučila ni debljina u razdobljima kad sam imala viška, niti me sad smeta trbuh (osim što se beba rita i što me boli).
    I nisam primijetila da MM drukčije doživljava ni mene ni moje tijelo nakon poroda (doduše nisam se strašno promijenila). A kako nije rječit, neki dan kad sam ga pitala čega se sjeća s prvog poroda, kaže "Bilo mi je jako lijepo." A ja poludim. Ne može čovjek više reć da se na nos postavi, zato ja trabunjam za oboje.
    Drago mi je da smo ovu temu malo proširili jer mislim da jako puno toga utječe na ono što je u samom naslovu. A baš me briga ko čita, čak i da svi znaju ko je iza nicka (a ima ih koji znaju). Ali opet imam problema, unatoč tome što mogu sa svakim raspravljati o ovakvim temama, uključujući muža, a nije me sram ni probati ni reći svoje želje. Nadam se da neću na djecu prenijeti svoje probleme.
    Na temu razgovora s djecom- slikovnica za najmlađu dob-Moja mala Larousse enciklopedija-Dijete. Moj mali je baš voli i stvarno svašta pita. I ja mu odgovorim, ali još je mali da bi mi postavio stvarno škakljiva pitanja. Nadam se da hoće. Ja mojima nisam. Kod nas se sve svodilo na biologiju, zdravlje, zaštitu...i tu nije bilo problema, dobila sam i više edukacije nego sam trebala (možda su me prepali?), ali o seksu kao užitku baš i ne...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

24259 Pogledano

Ja sam jedana među ovih gore nekoliko i nisam čitala vaše postove iz voajerskih razloga već sam zahvaljujući vašoj otvorenosti i iskrenosti uspila bolje razumjeti vlastitu "disfunkcionalnost".
    Odgovori na pitanja seksualnosti nakon poroda nisu me mučila, ali ja se osjećam drugačije, zrelije u odnosu na svoje tijelo i istovremeno bolje znam "tražiti" što mi paše.
    Kao i mnoge među vama O mogu doživiti samo "ručnom" tehnikom koju sam sama usavršila, a md nije uvijek uspješan u toj misiji.
    Ipak, kao jedan sada smješna epizoda, a u vrememu događanja je izazivala puno sojećaja krivnje jer sam tada radila baš "to" je bila kada je kći sa nekih 7 mj pala sa kreveta (mrkla noć, dijete podojeno, suho spava u roditeljskom krevetu) u pola priče. Ja onako suha i ne baš u seksi raspoloženju, md koji se trudi rasplamast stari plam u susjednoj sobi (pogled na dijete nije baš pridonosio onom raspoloženju) i onaj zvuk. Grižnja savjesti me još neko vrijeme držala i kočila ionako promjenjenu mene.

Sada stanje nije sjajno, al ja se bolje nosim sa njime velikim dijelom zahvaljujući vašim iskustvima i otvorenošću.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dingač, bas lijepo da si se javila...dapace ostani sa nama...

jel ima zena koje su ovdje a da jos nisu uplovile u bracne i roditeljske vode...??? :/

sada se osjecam :? kao da ne pripadam ovom forumu...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bravo i pozdrav novoj forumašici, naravno da će ostati s nama, za par dana će se već navuć
    A ti, "balavice", naravno da si na pravom mjestu. Meni su se mnoge stvari promijenile s godinama, brakom i djetetom, neki problemi se riješili, neki novi došli, ali one glavne boljke vučem oduvijek...da sam ih prije počela rješavati, vjerojatno bih već daleko odmakla.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imponira me kod MD sto je otvoren prema svim mogucim poteskocama, puno razgovaramo, ja sam ta koja je uvijek puna sumnji...prvo u samu sebe.. :/

to me valjda i privlaci kod njega, pa je i sex odraz te nase komunikacije...krenemo komunicirati tijelima pa zato nastanu potresi...nema ocekivanja, samo se prepustimo, onome o cemu smo vec pricali, i to ne jednom...

zna mi nekada orgazam izostati (pogotovo sad nakon ovog foruma sigurna sam da je to jedna od normalnijih pojava u zivotu!), a to je radi vanjskih cimbenika...koji nisu poput djece, ali utjecu :/ zato se ne uzrujavamo, vec se jos vise primaknemo jedno drugome...sex moze biti dobar jako i bez toga (naravno, ako dodje s vremena na vrijeme )

mene vise muci bolan sex...on pazi, ja se sva razbacam pa nisam u stanju biti oprezna k tomu jos, pa moram svrsavati, nemogu sve odjednom

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

uf što ste se usmjerili na ove koji vas gledaju, pa da se javim da sam i ja jedna od tih. uostalom, voajerizama isto može biti seksi (nekima) uopće da ne govorim da mi je užitak čitati nešto što nema veze s problemima spavanja, zubićima, dohranom...

nekih posebnih problema o kojima bih pisala nemam (bilo ih davno prije braka, trudnoće..., ali to je bilo davno i naučila sam/smo kako ih riješiti), ali me zato uveseljavate svojim lucidnim komentarima, a i nekim idejama (npr. lubrikanti)
    onima s problemima/ili kako bi u mojoj firmi rekli izazovima, samo mogu izraziti podršku da što prije nestanu

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jedan hint za vas koji volite njezne dodire - dajte muzu u ruke kist za nanosenje pudera ili recimo stavite mu na ruke koncane rukavice pa nek vas tako blago dodiruje ... zanimljiv erotican osjecaj!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

o tatek pun si iskustava ili ideja

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da ti abonjeko uopce nije htjela drzat govor u stilu "stas ti sad balavica tu nama pricat" nego je fakat htjela reci da se nakon trudnoce i porodjaja (govvorim za vaginalni - za carski ne znam) stvarno neke stvari promijene i fizicki i psihicki. A pri tome ne mislim na majcinstvo, odnosno rodjenje djeteta nego na zenu, njeno tijelo i poimanje tog istog tijela.
    kod mene se masu toga promijenilo nakon poroda. recimo, sram. sada me daaaleko manje sram nego prije, i manje mislim na to "sto ce drugi reci". kao sto vidite, cak sam i otvorila topik o tome :fali mi smajlic bilder:

Cesto zene koje doje imaju izrazeno drugaciji hormonalni status od onih koje ne doje pa to moze prouzrociti smanjeni libido, suhocu rodnice i sl. I sam porodjaj i trudnoca mogu zbrckati hormone kojima onda treba ponekad i pokoja godina da se srede. Otud potreba za lubrikantima.
    i u ovom dijelu. iako mi fali jedna od dvije vlazne zlijezde, lubrikant mi nakon poroda nikad nije bio potreban, dok bi prije i znao dobro doci. ne znam s cim ima veze ta vlaznost, valjda s hormonima. i inace sam napaljenija nego prije trudnoce i poroda. sad me sve frka kaj ce biti nakon dugog, kakve sam ja srece sve ce otic u kupus, i zelja i vlaznost.. :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kad je bal - nek je maskenbal
    tj. da i ja uletim, trenutno ne komentiram jer nemam podloge
    MM je na putu 20 dana i ostaće još ~~~~
    Sastav djeteta na temu dan moje mame:
    Moja mama ujutro ustane, spremi doručak meni, seki i tati, dok mi doručkujemo pospremi krevete i spremi se za posao. Seku vozi u vrtić, mene u školu i ide na posao. Na pauzi posla ide u kupovinu i plaća račune. Kad ide s posla pokupi mene pa seku. Kod kuće napravi ručak, i dok se mi igramo pospremi ostalo po kući. Onda se igra sa nama i spremi nas na spavanje. Moja mama svako veče kad ide spavati vidi Isusa.
    I onda učiteljica pita :"Kako vidi Isusa"
    dijete kaže: "Ne znam, ali svako veče kad uđe u spavaću sobu gdje je tata kaže - Isuse, šta sad još ti hoćeš"

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajme, smoki, dobar ti je ovaj. ILi da :/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

dobar!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno