Stranica 19 od 25 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1233

Tema: orgazam

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj yenna prvotno napisa
    sto se tice akcije nakon akcije, izostane samo ako nemoze piskiti...
    :? molim te pojasni (vidis da sam mali Columbo koji otkriva Ameriku)

mene isto pali i zari miris MD, ali nikada jos nisam mu gurnula glavu pod ruku da bi se napalila
    samo se ti zezaj i sretno ti bilo rjesavanje blokada oko okusa i mirisa dame

imam jednu ispravku i jednu nadopunu:
    Citiraj Kanga prvotno napisa
    penjem se prema onom svom vaginalnom O...)
    ...prema onom svom vaginalnom o

(Jel' ono Napoleon porucio Jozefini "Ne peri se, dolazim", ili sam nesto pobrkala? Tko god bio, razumijem ga...)
    Razumijem ga, ne potpisujem

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Što se tiče višestrukih O, meni su 2 i previše, jer postanem previše osjetljiva pa ne mogu podnijeti više nikakav dodir.
    tako je i kod mene

i mi imamo nepisano pravilo da prvo ja svršim pa onda muž. s tim što se i njemu desi da ne izdrži, O ga iznenadi pa svrši prije mene.

podražaj oko anusa me skoro uvijek dodatno uzbudi.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene isto pali prirodni miris MDa, al isto tako obožavam onaj miris nakon
    Ima li takav parfem? :/ Joj kako bih tek onda hodala gradom

Ne smijem više ni čitati vaš postove. MD mi tako fali

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa
    podražaj oko anusa me skoro uvijek dodatno uzbudi.
    Možda da probam pa javim

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa posto nam je jedina kontracepcija ono dobro staro vadjenje, onda piski poslije svrsavanja da procisti kanal, jedina je zapreka ako nemoze piskiti jer on uvijek zeli jos jednom

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa posto nam je jedina kontracepcija ono dobro staro vadjenje, onda piski poslije svrsavanja da procisti kanal, jedina je zapreka ako nemoze piskiti jer on uvijek zeli jos jednom
    zanimljiva informacija za slučaj da mi se posreći taj drugi put

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Morate li i vi piškiti nakon O ili ja nisam normalna :? :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zasad provjereno funkcionira... :D

iako smo razmisljali otici na test plodnosti...i on a i ja...ili je to bila samo dobra sreca da se do sada nije dogodilo

ali da je shema dobra, dobra je...onda se on vrati malo hladan, nov, osvjezen - spreman za ponovnu akciju :D

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Kaja prvotno napisa
    normalna si, i meni je to nekako nagonski...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bas nakon orgazma ili sexa?
    jer ja uvijek pustim mlaz, pa makar i taj mlaz sacinjavala jedna kap
    nemogu odolit u kadi dok se sapirem

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas nakon orgazma ili sexa?
    jer ja uvijek pustim mlaz, pa makar i taj mlaz sacinjavala jedna kap
    nemogu odolit u kadi dok se sapirem
    Pa da, ustvari, oboje. Ponekad mi baš ide na živce što ne mogu samo ostati ležati i uživati u trenutku :/ , al ok dakle, nisam jedina 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja volim uzivati kad se opeemo...nikada nismo zaspali odma nakon sexa...tusiranje obavezno a cesto i cigareta...stoga se volim ustati iz kreveta ili otici sa mjesta zlocina jer sex nije gotov orgazmom, uzitak traje dok ne utonem u san, a nastavlja se negdje duboko i u snovima...

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, početak ispod tuša mi je takav "turn on". mmmmmmm

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, početak ispod tuša mi je takav "turn on". mmmmmmm
    mislim, ne mora nužno biti samo početak

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam isto osjetljiva nakon O. recimo, ako me takne za bradavice nakon sto svrsim samo se iznerviram, a prije toga padam u trans :/ . tako da kod mene orgazmi u nizu nisu fizicki moguci, ja mislim. mozda se moze utrenirati.

mislim da ni md nece vise od jednom. ja sam to nekako povezivala s godinama, znam kad sam bila mladja da su mi decki mogli vise puta. iako mi frendica veli kako ovom njenom ne pada, niti nakon 5 puta, cak mu dode da mu se vrti u glavi jer "mu nece opasti"

i jako mi pase miris md-a. obozavam ga. mislim, miris. a i njega

opet mi dolazi (iz dupeta) da je sve u glavi.
    1) da se ja osjecam privlacno
    2) da znam da sam njemu privlacna
    3) da mu vjerujem kao muskarcu
    4) da imam opcenito vise misljenje o sebi

mislim da bi mi zadaca bila puno laksa. ovako se, osim s fizickim "preprekama", borim i s demonima u glavi, plus jos trenutno sa nuspojavama trudnoce koju btw prolazim sama brinuci se za 19mjesecnjaka.

ali svakom su njegovi problemi najveci. samo vi pricajte i dalje, da skuzim da nas ima sa svakakvim problemima i naucim vaznu zivotnu lekciju-ne treba sebe shvacati tako ozbiljno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pozdrav svima!!
    Vidim da tu ima dosta zanimljivosti danas kojih nisam ni bila svjesna.Sad vidim da se iste stvari i drugima sviđaju ili dešavaju.
    Ja jednostavno obožavam miris tijela MM (ali ne ispod pazuha ),nekad navečer dok legnemo samo ga prigrlim i mirišem.
    A sad se nemojte smijat,obožavam miris zraka koji ispušta njegov nos prilikom izdaha (kad već govorimo o mirisima ),a posebno u krevetu prije ili tijekom njegovog spavanja.
    Nemam pojma šta je u njemu,ali nekad kad smo razdvojeni na par dana navečer mi najviše fale ta 2 nj mirisa!
    Pišanje poslije sexa-obavezno! Čak i ako sam piškila prije samog čina poslije moram opet,ali poslije cijelog sexa a ne poslije O!

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mikka, bas si 8)

mi frendica veli kako ovom njenom ne pada, niti nakon 5 puta, cak mu dode da mu se vrti u glavi jer "mu nece opasti"
    :shock: :shock: :shock:
    ovo mi je stvarno too much za podnijeti
    pa bih tako i ja OOOO...
    odoh spavati

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mikka to si dobro zaključila jer sam i ja primijetila da mi je s rastom samopouzdanja raslo i sexualno samopouzdanje,a s njim dolazi i veći užitak i bolji orgazmi!
    A naravno da je sex bolji ako se taj dan osjećam sexi i privlačno,ali u biti ako se ne osjećam tako onda to dam mužu do znanja i on zna da danas nema ništa od sexa.
    Objasnila sam mu da se ja ne mogu isključit,moram uskladit duh i tijelo da se mogu potpuno prepustit i uživat,a naravno ako sam ja bolje volje i sexipilnija sama sebi onda ću bit i njemu i oboma će biti puuuno ljepše,a i mašta mi se onda više rasplamsa!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

slazem se za taj miris iz nosa...poseban je

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A nemam pojma zašto!
    Možda ipak i mi neke feromone ispuštamo!?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo da ispricam kratku pricu....

naime, poznata sam po svojoj lavljoj grivi...znacila mi je svu sexualnost, samopouzdanje, moc...MD voli kratko osisane zurke (pricamo o kosi ).to se kosilo sa mojim shvacanjima...no medjutim ja sam vec 7 mjeseci kratko osisana, brijem se aparatom, na par milimetara.
    tada me pitala jedna zenskica koja je zalila za svojom kosom da kako sam mogla...ja sam joj rekla da sve sto sam osjecala sa svojom kosom, da osjecam kroz ljubav sa MD, stoga mi kosa vise nije potrebna...
    a prilikom manjka seksipilnosti i slicno, pozovem MD na intervenciju jer ce on prije pomoci nego ja sama...stoga to nikada do sada nije bio razlog nesexanja!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bas volim citati yennu i belindu, a o loryblue da ne pricam - zakon je 8) Teme seksa uvijek izazivaju moju pozornost , ali posebno mi se svida nacin na koji se o tome ovdje prica. MM i ja otvoreno pricamo o svemu, i iako mi se cini da smo dovoljni jedno drugome, vidim da mali upliv informacija sa strane moze samo koristiti. Kad sam rekla da "napredujemo", mislila sam na to da se nas odnos stalno (vec deset godina) produbljuje, pa naravno da i seks poprima nove dimenzije.

Nego tatek, daj ti malo svoje muske mudrosti.

Imas li za preporuciti koji savjet za odgadanje muskog O??? Naime, situacija je ovakva: meni dobro ide, penjem se prema onom svom vaginalnom O, ali kad MM skuzi da sam tamo negdje blizu, njega to napali vise nego ista drugo i eto ti ga... moramo ili stati pa nastaviti iz pocetka ili zavrsiti moj dio rucnim radom (i to isto iz pocetka)... I ta uskrsnuca tvoje alatke nakon "malo odmora uz 69", to mi je skroz nesto novo :shock: U slucaju mene íde to i bez odmora, ali kad MMov dosegne visine, pa padne, ne dize se vise barem pola dana
    Kanga, i ja mislim kao ti ... koliko god mi (svi mi) pricali sa svojim partnerima i znali u dusu jedno drugoga i sve preferencije i reakcije u vezi seksa (iako, uz sve razgovore tokom svih ovih godina ja jos uvijek ne mogu reci da pzonajem bas sve MZ-ine preferencije, stavove itd ... uostalom, to se mijenja s vremenom, kako kod nje, tako i kod mene i svih nas ... ), uvijek dobro dodje neka nova informacija, ideja ... i ja mislim da je zbog toga ova tema super - razgovaramo otvoreno i tolerantno i divim se kako je ova tema izdrzala u ovom tonu svih ovih 19 stranica ( za adminicu zbog tolerancije i pravovremenih podsjecanja na temu!)

A sad na stvar - odgadajanje muskog O.
    Postoje one ideje iz knjige "Tao ljubavi". Ja osobno ih smatram neprakticnim, a obzirom da nisam neki poseban tao zaljubljenik, ne mogu se bas sloziti ni sa stavovima zbog kojih ih ta knjiga preporucuje (gubitak zivotne energiej kroz ejakulaciju). Malo jesam eksperimentirao da li je moguce na taj nacin zaustaviti ejakulaciju, vjerojatno moze uz dosta vjezbe ... ali, definitivno nije prakticno, zaboravite to - 0 bodova.

Druge mogucnosti - kad naidje seks pun strasti, sve prsti od energije ... tad zaboravi na odgadjanje muskog O, to je moguce jedino da se prekine na par trenutaka akcija, a to tad mrze obje strane ... :/ meni nekad pomogne u takvoj situaciji da pomislim na nesto sto nema veze sa seksom, nekad upali, a nekad ne ... a bogami osim O nekad takvo sto ubije i erekciju pa opet nije nesto korisno.

Treca mogucnost - kad se zna unaprijed da dolazi seks (recimo kod nas roditelja to je kad npr. klinci idu kod bake i slicno :D ), tad mi muskarci mozemo stisat prvu zelju "rucnim radom" sat-dva-tri prije i to umnogome povecava "izdrzljivost". Znam da ovime nisam otkrio nikakvu toplu vodu (poznat je savjet starijih muskaraca mladjima prije spoja: "mladicu, izd**aj prije spoja, inace ces umjesto glavom misliti ku**em na spoju"), ali ovo garantirano daje rezultate.

Cetvrta mogucnost - kad znate da cete imati puuuno vremena za mazenje i kad se osjecate zekljni duge akcije, tad nije losa ideja poceti akciju time sto ce partnerica prvo malo rucno/oralno/whatever zadovoljiti partnera do orgazma,a zatim se prica nastavlja ... on moze maziti nju ... ili, ako je muskarcu pao "entuzijazam" (koji eufemizam! ) tad zena moze pomalo krenuti u akciju. Za nas muske tesko da ima napaljujucije akcije od pogleda na najdrazu nam zenu kako masturbira ... mislim da ce svaki muskarac tu brzo vratiti u akciju, pogotovo ako mu i vi malo pomognete.

Eto, nista revolucionarno, ali mislim da se moze tu i tamo primijeniti.

Inace, vjerojatno znate da se kod tog "reaktiviranja" muskarca posliej orgazma umnogome radi i o psihickoj strani problema, ne samo fizickoj (jel bu se dignul il ne ). Naime, zbog tko zna kojih razloga ("gubitak kontrole koji je stran muskoj psihi", kazu cesto psiholozi - vidi "Muskarci su s MArsa, zene s Venere" ili "Stvari o muskarcima koje bi svaka zena trebala znati" za detalje) se muskarci povlace u sebe nakon orgazma, sute, uvuku se u sebe ... i onda nije tak lako izvuci se odmah iz toga. To mi je dobro poznato, i ja osjecam tu neku potrebu za "ulaskom u svoju musku spilju" nakon O-trenutka ... no, ako je partnerica raspolozena za akciju i malko se potrudi oko njega, ne vjerujem da ima muskarca koji se nece vratiti u igru. Kod mene pali!

Nadam se da sam pomogao, Kanga!

yenna, nisam skuzio tvoje pitanje - u kojem smislu mislis kako muskarci dozivljaju zenski organ? Ja kao nesto vrlo osjetljivo, tocku koja spaja vanjsko tijelo i unutarnje i to ne samo u fizickom smislu.
    Budi doredjenija u pitanju pa cu ti odredjenije i odgovoriti.

Kaj se mirisa tice, i kod nas muskih mirisi mogu biti bitni ... ja nisma bas od tih, ali ima nekih mirisa koji mi osobito pasu. No (mislim da tu mogu generalizirati), vecina muskaraca su vizualni tipovi i vise nas pali ono sto mozemo vidjeti nego recimo omirisati - pogled na tijelo partnerice, lijepa i/ili napaljiva odjeca (znate ono "ljepse je sa velom nego bez njega"), nakit, neka posebna frizura, pa onda ona vjecna tema za diskusiju - "brazilka" da ili ne ...

BTW, neke knjige kazu da neke zene rajca i okus ... npr. kod ljubljenja ... ili pak okus sperme nakon "oralca" (iako mi se cini da ih ima vise koji ga ne vole :/ ).

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MM-u za "produženi" sex pomaže samo 1 piva

meni ne smeta poljubac nakon oralke

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

najveći problem mi je shut-down mozga

čak se moram skoncetrirati da ga ugasim .. katastrofa
    krene oralno "zagrijavanje", ja pogledam u plafon i .. vidim paučinu, isti tren počne proces: kako-skinuti-paučinu-na-najjednostavniji način i koje searč-koje-sve-kuteve-treba-provjeriti ....

zato mi je najdraži sex-na-ex u maksimum 15min trajanja
    da stignem:
    -naspavati se
    -pospremiti
    -skuhati
    ....

najgore mi je kad ja ušplaniram sex-na-ex a on poćne odgađati
    e.. njaradije bih ga zadavila

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sad sam se sjetila jednog davno pročitanog teksta pod naslovom "o čemu žene razmišljaju dok vode ljubav"
    pa statistike kažu da (karikirat ću podatke jer ih se ne sjećam, ali otprilike...)

37% žena misli o tome što kupiti za potrebe kućanstva
    25% zamišlja da je u zagrljaju neke druge osobe
    18% ih razmišlja o učinkovitim načinima uklanjanja paučine i prašine
    12% je stvarno usredotočeno na ono što trenutno radi
    8% želi da se čin što prije završi i da se okrenu na drugu stranu

moj je zaključak da smo vrlo, vrlo komplicirana bića.
    moramo biti zadovoljni sami sa sobom, mora partner pokazati da smo mu privlačni, mora mozak sve te podražaje odaslati žlijezdama....

uglavnom, primijetih da vas ima kojima je orgazam suficit pa lijepo molim, udijelite nešto nama kojima je to deficit

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, mozak je zaj*bana stvar. odvede te u nezeljenom smjeru da uopce ne primjetis. bezobraznik

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    da, mozak je zaj*bana stvar. odvede te u nezeljenom smjeru da uopce ne primjetis. bezobraznik
    Najbolje ga je iskljuciti ... u trenucima uzivanja (i ne samo u seksu) mozak obicno samo smeta.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

slazem se. mislim da je najjednostavnija taktika-zazmiriti

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ma kakvi.... mozak je pravi prijatelj u vizualizaciji ljepote :D

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Ma kakvi.... mozak je pravi prijatelj u vizualizaciji ljepote :D
    O, cekana, dobro dosla na ove stranice ...

Dijelom imas pravo (osobito ako mozak ne zamjecuje samo paucinu i prasinu nego i lijepe prizore), mozak je tu da prikupi dojmove za nas, slike, mirise i zvukove, zapamti ih i za buduca vremena ... ali ne da taj cas prebire po njima, luta uokolo, usporedjuje, procjenjuje ... nek on lijepo u "leru" radi pasivno svoje poslove, a mi cemo uzivati prepustivsi se trenutku.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    O, cekana, dobro dosla na ove stranice ...
    Hvala, hvala

Ma škicnem ja povremeno, ali mi glupo pisati, kad ne pohvatam sve konce... Btw. mislila sam i na maštu doduše... to se već spominjalo ranije...

A glede tvojih savjeta, tatek, o odgađanju muškog O, meni se osobno najviše sviđa 4. (John Gray) mogućnost - da se moj muškarac smiruje pružajući meni užitak

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tesko, bogami. Mora proci malo vremena.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A propos mirisa... Obozavam mm-ov prirodni miris, a kaze i on da oseca isto u odnosu na mene. Feromoni, valjda, rade svoj posao.
    Njegov favorite sex je po svetlu, jer mu je dodatni afrodizijak kada moze uzivati u pogledu, dok je moj po tami, jer tada ukljucujem ostala cula - mirisa, naravno, i dodira - najvaznije od svega.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam isto osjetljiva nakon O. recimo, ako me takne za bradavice nakon sto svrsim samo se iznerviram, a prije toga padam u trans :/
    Isto tako. I onda mi treba malo vremena da se vratim u početno stanje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam isto osjetljiva nakon O. recimo, ako me takne za bradavice nakon sto svrsim samo se iznerviram, a prije toga padam u trans :/
    Isto tako. I onda mi treba malo vremena da se vratim u početno stanje
    I meni. Ja najvolim kad je veliki O i kad se nakon keksa poljubimo i uživamo zadovoljeni.

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

svršim, ožednim, piškim, tuširam, spavam.

tatek, tek mi je sada jasno zašto se moj muž tako povuče u sebe nakon seksa. to smo dokazuje koliko je ovaj topic edukativan.

ne znam kako ostali muževi, ali mog muža nikad nije zanimala pornografija u bilo kojem obliku.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa
    tatek, tek mi je sada jasno zašto se moj muž tako povuče u sebe nakon seksa. to smo dokazuje koliko je ovaj topic edukativan.
    Ovaj topic je za svaku pohvalu.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja piškim nakon seksa

Moj muž kaže da kada želi odgoditi orgazam misli na neki zid :? i onda ne svrši

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

misliš odgodi ili ne uopće ?

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Svrši, ali ga tako stalno odgađa 8)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

na zid

kad govorimo o uzastopnim O, sto to zapravo znaci? Jedan podrazaj pa vise O u nizu, ili svaki put treba iznova radit za svaki O (koji idu zaredom?)

inace, preporucuje se piskiti nakon odnosa radi eventualnih infekcija

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tatek, hvala na iscrpnom mailu!
    Tao-tehnike niti MMa ne impresioniraju
    Onu narodnu mudrost o prethodnom rucnom radu nismo isprobali (koliko se sjecam). Moram priznati da je meni to malo strašno u kontekstu MMa - a sto ako se gospodin onda odbije dignuti kad ja racunam na njega?? I taj prethodni rucni rad - jel' bas nuzno da bude samostalan, ili mogu ja pomoci? U slucaju da se dogodi ono cega se pribojavam, da ne ostanem skroz kratkih rukava (ali - ozbilojno pitam!)

Ponekad nas oboje MMova izdrzljivost ugodno iznenadi. Vjerojatno tu isto ima cijela hrpa razlicitih faktora koji tome doprinose, jednako kao i kod odazivanja zenskog O.

Novo mi je saznanje da bi MMu zapravo moglo biti drago da ga se nakon O izvlaci iz spilje. Ja sam tu spilju uvijuk nekako respektirala, cinilo mi se da mu bas to tad treba...

Mikka je bila spomenula da su se njezina prsa u trudnoci povecala za tri broja. Moje su dude isto dozivjele ogromne transformaciju kroz tri trudnoce i skoro sedam godina dojenja - bilo je tu i povecavanja, ali ono sto je u konacnici ostalo je - produzavanje . I taj njihov novi izgled ne dozivljavam niti najmanje seksi (stresla sam se kad je tatek spomenuo da poza "zena gore" pruza muskarcu "prekrasan pogled"). Nedavno sam otvorila MMu dusu oko svog dozivljaja tih mojih produzetaka. Kad smo dosli do toga da mene zapravo vise muci njegov nego moj dozivljaj, MM se izjasnio: "Da, sjecam se ja da su one bile drugacije prije, ali, kao prvo, te su dude dojile moju djecu. A kao drugo, one i dalje strše kad ih diram. Prema tome, one su meni najseksi na svijetu". Iako znam da MM to uistinu i misli, osjecam da problem u meni jos uvijek tinja... Dakle - tijekom seksa preferiram da se one ne "izlazu" previse (ali volim da ih se dira) i na to uspijevam zaboraviti samo kad je najzesce... Kako da to potpuno izbacim iz glave? Inace, nemam problema s njihovim izgledom u svakodnevnom zivotu, samo kod seksa.

yenna, prica ti je bas

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

yenna, prica ti je bas
    :D
    bilo se pricalo o manjku sexualnosti pa reko mozda neko proba razmisliti i o drugacijim stavovima :/

a moram i ovo podijeliti sa vama...naime, juce smo se pohvatali neocekivano.bilo je dva puta, uz nekoliko orgazama.nijedan nije bio kada sam bila gore..nesto me stalno smetalo, zuljalo, pa ovo pa ono i osjetila sam potrebu da se prebacimo u doggy...ajme...odkad je poceo, orgazam nije stao dok MD nije svrso.. raspametila sam se :D
    ocu reci-nemora nuzno O doci u pozi u kojoj dolazi...a loryblue bi mozda mogla probati kada njen muz svrsi pa da se onda popne, manji je i meksi a njoj ce biti ko normalan pa mozda uspije uzivati bez straha da ce joj izac na usta ako opet uspije povuc dovoljno krvi :/

eto, mozda mikki i ostalima koje se smatraju disfunkcionalnima bude lakse kada procitaju da ni meni nekad ne upali provjerena poza

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa
    [Kad govorimo o uzastopnim O, sto to zapravo znaci? Jedan podrazaj pa vise O u nizu, ili svaki put treba iznova radit za svaki O (koji idu zaredom?)
    meni kada krenu onda sibaju jedan za drugim, u biti to onda izgleda ko da stanu samo da uzmem zraka, sa kratkim prekidima, to je najcesce
    a ako taj stane prije nego on svrsi, tj. nastupi mjenjanje poza, ovo ono, iduca tura vrlo lako dodje :D
    rijetko kada mi je kada svrsim da neide dalje... :/

sto topic dulje i dulje traje, ja sve lakse i lakse zakljucujem da je po tome pitanju MD bas pravi sretnik
    moram reci i ja

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

yenna za doggy i big O!!! :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a na ovoj temi se praši sve u 16.... samo, "disfunkcionalne" forumašice će se pored tog vašeg hvaljenja samo još više disfunkcionirat...

Dajte neke savjete, a ne samo "joooj, svršavala sam od 8 ujutro do 8 navečer... i uz to sam dojila, peglala i gledala Ratkajeve..."

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moover !

To je sve za poticaj curama! Slobodno nam se pridruži u tome!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Postoje tantrističke vježbe za muškarce sa kojom oni produljuju svoju moć uživanja i produljivanja vremena do ejakulacije (ili čak njenog izostanka).
    To su vježbe koje provode samostalno, par mjeseci, nakon toga više nije potrebno.
    Postoje i određeni položaji i načini kako se odgađa ejakulacija.
    Nisu nimalo neobični ili nedohvatljivi svakom normalnom čovjeku, samo su malo truda svakog jutra, poput dodatnih vježbi.

Isto tako, važno je napomenuti da se prilikom ejakulacije luči hormon prolaktin, a taj hormon (u muškaraca) rezultira potrebom za udaljavanjem od partnerice. Znači, smanjenje interesa i udaljavanje nakon sexa je nimalo mistična stvar hormona.

Ovdje samo iznosim informacije i statistike, ne o osobnom iskustvu.
    No, prijateljica i njen suprug su rješili dugogodišnje probleme s tantrom. Ona je u potpunosti oslobodila svoju sexualnost, a on produljio moć trajanja i super!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne razumijem o čemu ti pričaš? Produljivanje odnosa, odgađanje ejakulacije? Zašto???? Čemu to??? To su neke američke cosmo fore... Ne pušim ja to... treba svršit, pa opet, pa opet, pa opet... ak se usput i ejakulira, ko ja hebe... nek šprica... stvarno ne kužim tu briju oko 7-satnog seksa... pa ja bih poludio nakon 3,5 minute...

Nije li poanta da agonija traje što kraće?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ovdje se moram sloziti sa mooverom :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •