Ja bas volim citati yennu i belindu, a o loryblue da ne pricam - zakon je 8) Teme seksa uvijek izazivaju moju pozornost

, ali posebno mi se svida nacin na koji se o tome ovdje prica. MM i ja otvoreno pricamo o svemu, i iako mi se cini da smo dovoljni jedno drugome, vidim da mali upliv informacija sa strane moze samo koristiti. Kad sam rekla da "napredujemo", mislila sam na to da se nas odnos stalno (vec deset godina) produbljuje, pa naravno da i seks poprima nove dimenzije.
Nego
tatek, daj ti malo svoje muske mudrosti.
Imas li za preporuciti koji savjet za odgadanje muskog O??? Naime, situacija je ovakva: meni dobro ide, penjem se prema onom svom vaginalnom
O, ali kad MM skuzi da sam tamo negdje blizu, njega to napali vise nego ista drugo i eto ti ga... moramo ili stati pa nastaviti iz pocetka ili zavrsiti moj dio rucnim radom (i to isto iz pocetka)... I ta uskrsnuca tvoje alatke nakon "malo odmora uz 69", to mi je skroz nesto novo :shock: U slucaju mene íde to i bez odmora, ali kad MMov dosegne visine, pa padne, ne dize se vise barem pola dana