tatek, hvala na iscrpnom mailu!
Tao-tehnike niti MMa ne impresioniraju
Onu narodnu mudrost o prethodnom rucnom radu nismo isprobali (koliko se sjecam). Moram priznati da je meni to malo strašno u kontekstu MMa - a sto ako se gospodin onda odbije dignuti kad ja racunam na njega?? I taj prethodni rucni rad - jel' bas nuzno da bude samostalan, ili mogu ja pomoci? U slucaju da se dogodi ono cega se pribojavam, da ne ostanem skroz kratkih rukava

(ali - ozbilojno pitam!)
Ponekad nas oboje MMova izdrzljivost ugodno iznenadi. Vjerojatno tu isto ima cijela hrpa razlicitih faktora koji tome doprinose, jednako kao i kod odazivanja zenskog O.
Novo mi je saznanje da bi MMu zapravo moglo biti drago da ga se nakon O izvlaci iz spilje. Ja sam tu spilju uvijuk nekako respektirala, cinilo mi se da mu bas to tad treba...
Mikka je bila spomenula da su se njezina prsa u trudnoci povecala za tri broja. Moje su dude isto dozivjele ogromne transformaciju kroz tri trudnoce i skoro sedam godina dojenja - bilo je tu i povecavanja, ali ono sto je u konacnici ostalo je - produzavanje

. I taj njihov novi izgled ne dozivljavam niti najmanje seksi (stresla sam se kad je tatek spomenuo da poza "zena gore" pruza muskarcu "prekrasan pogled"). Nedavno sam otvorila MMu dusu oko svog dozivljaja tih mojih produzetaka. Kad smo dosli do toga da mene zapravo vise muci njegov nego moj dozivljaj, MM se izjasnio: "Da, sjecam se ja da su one bile drugacije prije, ali, kao prvo, te su dude dojile moju djecu. A kao drugo, one i dalje strše kad ih diram. Prema tome, one su meni najseksi na svijetu". Iako znam da MM to uistinu i misli, osjecam da problem u meni jos uvijek tinja... Dakle - tijekom seksa preferiram da se one ne "izlazu" previse (ali volim da ih se dira) i na to uspijevam zaboraviti samo kad je najzesce... Kako da to potpuno izbacim iz glave? Inace, nemam problema s njihovim izgledom u svakodnevnom zivotu, samo kod seksa.