mi se isprakticirali i evo skoro svaki put oba u isto vrijeme,
a tempo od laganog prema bržem uz povremene stanke![]()
mi se isprakticirali i evo skoro svaki put oba u isto vrijeme,
a tempo od laganog prema bržem uz povremene stanke![]()
uh, di da pocnem..
skuzila sam kako da docaram pozu, naime, gledala sam na eurosportu sanjkanje. ja bi recimo svrsila dok stignem na cilj![]()
kozmo ne citam, ali ga ne odbijam ako mi ga ponude.
kod ukocenosti nekad i zadrzavam dah, ali s tim sam otisla korak dalje pa mi to nije neophodno da postignem.
dogovorila sam se s md-om da odsad nadalje vjezbamo, pristao je![]()
u G tocku ne vjerujem zasad (kao ni u boga, dok se ne pokaze).
meni su bradavice najerogenija zona na tijelu, bez njih se tesko uzbudim, s njima za par sekundi. meni je "dole" bilo mjesto (prije) gdje mi je "ljubija nju ili tjeme na isto mu dode".
poludim ako mi se pocne prditi za vrijeme seksa, totalno se iznerviram, a pojava je nazalost bas karakteristicna za trudnocu br. 2, isto kao i to da mi se stalno pisa. neki dan bila na jogi, jeeedva sam se suzdrzavala da ne prdnem, to mi je potpuno ometalo koncentraciju.
eh, povremeno me hoce copiti grc u listu prije O, to me tjera da se opustim, svako zlo za neko dobro![]()
primjenjujem ja lagano ovo nauceno, mozda cu vam moci davati instrukcije kad se ispraksiram![]()
bravo mikka, puno prakse i puno sreće i puno O
samo želim primjetiti da se na ovom topicu javilo jako malo članica iz udruge rode, nedostaju mi one cure koje inače imam prilike pročitati na drugim "postrojavanjima" i da smatram to velikim nedostatkom ovog topica. 8)možda bi trebali preimenovati topic u orgazmički osviješćeno pleme doživljava nemedikalizirane orgazme u kući
uz asistenciju muža :/
kao što bi rekla snorki
žene, ba, da vas ne čita koji poslovni partner![]()
Ajme, di je ovo otišlo...ovo je zaista "vruća" tema, bila sam sinoć budna oko 3 ujutro, pa sam se čudila otkud ogroman broj gostiju na forumu...
![]()
I ja zovem Anitu AZ za upute o G točki, tj. da me razuvjeri jer ja nekako ne vjerujem da postoji. Kao ni dvostruki orgazam, ja bih rekla da je to uvijek isti, da mu se intenzitet mijenja ovisno o apstinenciji, uzbuđenju, mjestu podražaja (btw. ja se nisam nikad tresla tako...kao spojena na struju...)
Ne čitam Cosmo! Ali volim pročitat Playboy. Još da uvedu pokoju mušku duplericu, odmah bih platila doživotnu pretplatu. 8)
da
ne(ali slijedi repriza tj.popravni)
ne
0mama courage prvotno napisa
me ne mogu da se povratim od smeha. Sad sam zvala MMa na posao da mu pročitam (on je inače pratilac ove teme preko mog ramena).
Još jedan tip: mikka ja sam OPET razmišljala, definitivno taj "ukočeni" orgazam imam i ja za vreme masturbacije, naročito ako je brzinska ili što bi queen-of-the-topic Loryblue rekla "na suho".
A onaj opušteni za vreme seksa i to samo ako nisam pod pritiskom (da li ću pre da svršim ili će pre dete da se probudi). Eto to je moje najnovije, od noćas, istraživanje.
I još jednu temu za razmišljanje vam dajem: zašto retko sa prijateljicama u real life-u pričamo ovako otvoreno? Ja se definitivno ne sramim svoje seksualnosti niti mi je problem da pričam o tome, ali ne znam kako mi niti jedna prijateljica masturbira :? [/i]
Palo mi je na pamet da ovo kocenje i zadrzavanje daha vjerojatnije ima veze s energetskim kretnjama u tijelu tijekom orgazma nego s psihickim problemima...lonni prvotno napisa
![]()
vissnja prvotno napisa
Mje frendice ne mastrubiraju, niti imaju vibratore, neke čak i ne vole sex do te mjere da ga upražnjavaju jednom mjesećno "samo zbog muža", neke na sami spomen sexa u nekom usputnom razgovoru pocrvene od glave do pete, pa zbog brige za njihovo srce više ne spominjem ni slovo s, a kamoli sex. Jedna maltane spava dok "on obavlja posel", a jedna, istina nije mi baš frendica, ali je neka sestrićna od mog čaće, ta govori da čita Gloriju ležeći na trbuhu, dok se on odostraga iživljava.
Samo jedna to čini skoro svaki dan, jer joj je muž nezasitan, sad ili je istina ili se pravi važna pa laže. Moja kuma izjednaćava sex sa pranjem i peglanjem veša, dok jedna jedina, naj frendica, a inaće rodina forumašica
(neću je imenovati, samo pogledati) ima ista razmišljana o sexu kao i ja i s njom i prije, a i danas mogu normalno i otvoreno razgovarati o toj temi.
mene zbedira kad mi frendice kazu da sve redovno svrsavaju za vrijeme seksa, i to u svim pozama. o cemu da ja s njima pricam, kad nemam feedback, one ne znaju kako da mi pomognu, a ja se u odnosu na njih osjecam deformirano i inferiorno. meni je zasad bolje ovako. a i broj tih frendica je 2, nemam ih vise![]()
jednoj sigurno, jer ju znam i znam da mi ne bi lagala oko toga pogotovo kad vidi kak mi je. drugoj vjerujem na pola, znam da uziva u seksu a i dosta je eksplicitna, ali mislim da ponekad malo preuvelica. uglavnom, vjerujem im.
Mi smo koristili plavi nakon poroda zbog suhoce. Bio ok.rinama prvotno napisa
A sad begam s ovog topica zbog onog.."cijela familija i pol sela zna nick"![]()
Lijepo smo se mi ovdje raspričale. A ide nam sve bolje i bolje.
Neko spomenu "nit" i moram reći da mi se to često dogodi da izgubim nit samim promjenom ritma. Ma bit je stvarno u opuštenosti.
Kod masturbacije zbilja u jednom trenutku pred sam kraj dođe do kočenja vrata a i nogu što je definitivno znak da smo na vrhuuuu.
mikka, mislim da ima puno žena koje su uvijek, često, ponekad disfunkcionalne ali o tome šute. Samo ti vježbaj opuštanje.
ako je mikka suglasna, molila bih moderatorice da promjene naslov topica.pale prvotno napisa
.. znam da čitaju ovaj topic, ako se već ne javljaju na njega
![]()
čita ga pol Hrvatske plus uredništvo Cosma![]()
![]()
a čuj, što više ljudi uživo s foruma ili iz udruge znaš, manja je vjerojatnost da ćeš se raspisati na ovoj temimama courage prvotno napisa
![]()
![]()
meni ovdje fale definitivno tatek i lex!!
meni je toliko nevjerojatno da je to za neke još uvijek tabu tema, pogotovo za odrasle žene/ljude :/ ok ako te ta tema ne zanima pa ne želiš o tome ali u suprotnom, ne znam čega bih se sramila :/mama courage prvotno napisa
Cosmo ne čitam![]()
Ali se rado smijem člancima popout "Kako ga izluditi u 136,12 koraka?"![]()
![]()
![]()
![]()
A frendice i sex...pa ima ih raznih. S nekima mogu, s nekima ne, neke bace na šalu, nekima je fakat tabu, a ja jako volim o tome.
Moja mama je uvijek lijepo govorila da je najbolje pričati o sexu jer se tu najteže posvađat![]()
I da, htjela sam reći da ni ja ne razlikujme te orgazme tipa vaginalni, klitoralni i sl. Doživljavam onaj pravi, na valove pri kom se tresem ko priključena na struju (doduše ja se i za vrijeme sexa znam tako tresti), ali hebe me poza....do sada samo u jednoj a to bi tako rado promijenila.
Au, tema se bas rasplamsala od mog poslednjeg posta...
Devojke, svaka cast na otvorenosti. Jos jednom, ovaj forum me je odusevio!
Vissnja, i ja sam se zapitala zasto u stvarnom zivotu nemam tako iskrenu komunikaciju sa prijateljicama na ovu temu. Najvise sto sam o svemu ikada cula je da li je nekoj dobro ili ne sa datim partnerom. A mene onda ne da je stid, vec mi je glupo da pricam o temi u kojoj nema feedeback-a na moje monologe...
Definitivno, sigurna sam da je neophodno najpre upoznati svoje telo, sama sa sobom, a zatim spoznato podeliti sa partnerom. Meni ne prijaju uvek iste stvari i zato mi je jako vazno sto mm-u mogu u svako doba da kazem sta da cini. Takodje mi je vazno da li sam dovoljno opustena, jer ako nisam, dzabe sav trud, do O-a tada dodjem tesko...
sra.nje, moram maknut slike iz potpisa, mozda me netko prepoznamaria71 prvotno napisa
![]()
mc, slazem se za promjenu imena topika, ne mogu odoliti tvojim literarno orgazmickim idejama![]()
kasnomikka prvotno napisa
![]()
trebala si vidjeti koja ti je bila posjecenost albuma kad si otvorila ovaj topic 8)
Ja sam već prije pregledala slike![]()
mislim prije ovog topica......
u biti emsa nam je u pravu, fale nam igračice .....luna javi se ! 8)![]()
kako se topic lijepo razvio preko vikenda 8)
ne znam kako vas, mene ovaj topic inspirira, i to jako učinkovito. Kad čitam rikavam od smijeha, a po noći tražim g točku ali zasad ju nisam uspjela naći- možda je u ormaru?
(btw ni ja ne vjerujem ni u g točku ni u vaginalno/klitoralni orgazam, i meni je dobar samo uz asistenciju, a onaj koji sama postignem mi je preslab)a
a na kraju posta je viška. svih slova ima viška osim G.
ja sam isla namjerno pogledati kad sam vidjela ime topica koliko joj je ljudi zavirilo taj i sutrasnji dan u album ,dakle posjecenost je bila veeelikamaria71 prvotno napisa
![]()
jednom me uhvatio za uši ko magarca.pipi1 prvotno napisa
i tu je u trenu prestala moja aktivnost.
hebote da je nastavija došle bi mi uši ko u slonića damba kako ih je zdušno zgrabija punom rukom.![]()
meni se uvik prdisbuczkow prvotno napisa
![]()
pa ni vrime sexa nije pošteđeno povremenih guznih uragana.
jedino je nezgodno kad mi dođe pustit golubića dok je mm-ov nos tik/uz/pri gefufne. e tu mu moram malo odgurnit glavu jer prdac je ipak prdac i ne može čekat.![]()
a moja koncentracija je onda usmjerena na stiskanje da golubić ne izleti umisto na užitak.
i hebat ga, ode sve u zanzibar.
![]()
lorry legendo!
ah sex i prijateljice, a mogu u prijatelji.
meni nikad nije teško verglat o toj temi. niti me sram.
brzinski se izjadam u čemu sam zakinuta, a šta mi odgovara i onda nastavimo slavodobitno u tom tonu.![]()
Da sam manje lajava i da nisam svima rastrubila kako se zovem i gdje radim....i ja bih ubacila koju....ovako![]()
e je ti opravdanjemaria71 prvotno napisa
![]()
a šta bi ja tek tribala kazat; pa svi mi znaju da mi je svekar munjozitis![]()
Joj odem da dečiji rođendan na sat-dva a vi..... :shock:
U mojim slikama u potpisu mi je cela familija, a nick mi znaju odavde do Japana. Al bole me uši, ako moja mama stvarno na poslu nema pametnija posla nego da škica šta ja ovde pišem onda objavljujem svima: Nađu nije donela roda, prijatelji, rodbino i ja radim "one stvari". Samo ne umem tako slikovito da opišem kao queen-of-the-topic Loryblue![]()
A ja se sva sretna prijavljujem kako ljeti učestalo kafenišem s Lorry i orgazmički umirem od smijeha od njenih umotvorina![]()
Meni se ne prdi , ali umrem od smijeha kad za vrijeme penetracije mala pušta zrak koji je naguran unutra...o Bože...jel baš mora tako![]()
mislim da ljudi o tome ne žele pričati jer valjda smatraju da to što rade nije baš na svom mjestu. tu prvenstveno mislim na oralni, pa zatim i analni seks. kako se ono u crnoj gori radilo - dok se seksaju žena leži na leđima a na lice mora staviti maramu da se međusobno ne gledaju. pa valjda iz toga i proizilazi cijeli taj sram.
moje mišljenje je da ako su oba partnera zadovoljna svojim seksualnim životom onda je i brak puno mirniji i skladniji. naravno da ima izuzetaka.
Ria prvotno napisa
kad smo mm i ja tek krenili, pa se malo nakon toga počeli i sexat i jednom meni tako vršnjakinja počne prduckat. ali nije to bilo ni tiho ni kratko. nego onako ko iz bunara i još pri tome grgoće. a ja jadna ne znam šta bi prije stisnila; rupu, oči, uši....ma umrit od srama i samo izustim uf pardon. otpa mi obraz od neugodnosti.
danas kad se to dogodi ja se počnem valjat ko prase po podu od smija.![]()
sir_oliver prvotno napisa
je li misliš -svojim- kao njihovim zajedničkim ili -svojim- baš svojim.
jer ima i onih koji su stvarno prezadovoljni svojim seksualnim životom, a u braku im doslovno cvjetaju ruže.
samo što seksualno zadovoljstvo ne ostvaruju u braku di cvjetaju ruže.
svak se zadovolji na svoju stranu, a u braku se sastanu za ručak/večeru prisritni.
mislim na obostrano zadovoljstvo zajedničkim trudom postignuto. da im sve međusobno štima ne bi tražili sa strane. ali kao što rekoh ima izuzetaka
Nakon par dana razmišljanja na temu pisati, ne pisati i koliko pisati na ovom topicu, evo i mene.
mikka, kao ohrabrenje, mogu ti reći da sam od doživljaja penetracije poprilično sličnog tvome došla do toga da jako uživam u seksu. Bila je jedna prelazna faza kad mi je oralni seks bio najdraži, a već godinama mi je na prvom mjestu penetracija.
Prijavljujem postojanje klitoralnog i vaginalnog orgazma. Potpuno su drugačiji. Prijavljujem da je moguće doživjeti oba istodobno, što mogu svaki put kad to poželim. I prijavljujem da ja i dragi uglavnom svršavamo zajedno - zato što on uvijek čeka mene. Zapravo, nekad mu kažem da me ne čeka, jer znam da će me uzbuditi kad vidim njega - i onda opet bude zajedno.
Počelo je otvorenim razgovorom - iz mog očaja, više jednostavno nisam htjela seks. On je bio i ostao jako strpljiv i nesebičan (). Išli smo polako. I vidi gdje smo stigli! Mislim da je ključ u ljudskom razgovoru i skidanju baš svih maski. Dakle, naučiti reći što hoćeš i što nećeš i znati da je to u redu, jer ste prije o tome razgovarali i oboje shvaćate da je to važno - za oboje.
G-Točka?
![]()
Što se tiče otvorenosti, sa svojom najboljom prijateljicom pričam o tome bez problema, a sa manje dobrim, isto tako.
E sada, ja čekam da me neko uputi u vaginalni orgazam! I da li ga možete doživjeti samozadovoljavanjem?
Loryblue, ja samo vidim da bi s tobom Sarenka imala posla![]()
![]()
ajde, ajde, pa ja i Šarenka smo stare prijesummer prvotno napisa
![]()
![]()
Šarenka je krava koja brzinski riješi problem masturbacije kod dice.Dijana prvotno napisa
a bome nije imuna ni na odrasle![]()
Sad mi je još manje jasno. :? Ali nisam sigurna ni da želim znat.![]()
Cure, aj pls nemojte bas chatati i skretati s teme (sa sarenkom npr).
Topic je nadasve edukativan i lijepo je to kak se otvoreno prica o seksu, no nemojte da tema ode u kupus pa da je moramo kljucati. Steta bi bila![]()
Mene zanima još jedna stvar. Kakva iskustva imate sa muškarcima oko sebe, znaći s prijateljima, s kolegama s posla, kako oni znaju ili neznaju razgovarati o sex-u. Ja recimo kad gledam ove svoje muške s posla, oni ako misle da ih ne ćuješ fakat trabunjaju bezveze, više izgleda kao da se hvale i sve naravno bude u nekim šiframa. Kad smo izmješani, muški i ženski slabo spominju sex, baš se vidi da se ustrućavaju govoriti o toj temi. Ono baš mi izgledaju ko neki pekmezi, dođem k njima oni svi stoje oko jednog mobitela i gledaju neki filmić (to je neki najnoviji, a glavne uloge su neke cure iz Novog Sada) i onda filmić završi, a oni poćnu prićati o nogometu.