Stranica 8 od 25 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1233

Tema: orgazam

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Auuuuuuuuuu...bilo je tu dobro preko vikenda

O seksu pričam otvoreno sa frendicama, znaju da sam luda što se tiče toga i da nemam srama

Igračka imam puno, od vibratora, lisica,ulja, razno raznih kompletića i sl.

Rinama imam nekoliko prijatelja sa kojima mogu normalno pričati o seksu, makar vidim da im je nelagodno kada se nađe nas par baba pa krenemo o tome trabunjati, oni se odmah prešaltaju na neku drugu temu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Najotvoreniji razgovor o sexu već godinama (osim s MD) imam s najboljim prijateljem.

Prijateljice? Hm...od dvije najbitnije žene u mom životu, s jednom imam otvoreni razgovor, druga se pravi da sex ne postoji u njenom životu (zato ću joj pokloniti negliže za rođendan!)..

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa

Svaka ti čast! Ja sam tako zatvorena što se toga tiče... ne znam ni šta bih s tim!!!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa

Svaka ti čast! Ja sam tako zatvorena što se toga tiče... ne znam ni šta bih s tim!!!
    možda dođu s upustvima

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj "animae prvotno napisa
    mene zanima još nešto, da li lakše svršite ako je sex polaganiji ili brži?
    Brži.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma kada prvi put staviš na sebe kompletić i uzmeš neku igračku sav sram nestaje, ako ti je bed kupovati "uživo" možeš kupovati i preko neta.
    Ja dosta dugo kupujem preko preko jednog shopa na netu i mogu reći da sam sa njima jako zadovoljna

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A nisam sigurna da li bi mm znao šta samnom u tom slučaju.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A nisam sigurna da li bi mm znao šta samnom u tom slučaju.

o znao bi on znao...svi bi oni znali

eto ja imam frendicu kojoj je trebalo xy godina da uopće obuče na sebe tangice. žena je bila vjerna klasičnom pamučnom donjem rublju.
    na kraju sam joj ja za rođendan kupila jedan lijepi kompletić, na svekoliko oduševljenje i zadovoljstvo njenog mužića

od tad je redovito po šopinzima za sexy donjim rubljem...za igračke ne znam, možda je već i na tome

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    samo želim primjetiti da se na ovom topicu javilo jako malo članica iz udruge rode, nedostaju mi one cure koje inače imam prilike pročitati na drugim "postrojavanjima" i da smatram to velikim nedostatkom ovog topica.
    di je ona lista "tko ne cita cosmo- postrojimo se" pa da se upisem?
    8)

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    i gledaju neki filmić (to je neki najnoviji, a glavne uloge su neke cure iz Novog Sada)
    Oho, za ovo nisam ni cula! Moram se malo raspitati...
    Salu na stranu, sa muskim prijateljima (doduse, nije ih puno), mogu iskreno , bez laznog srama, da pricam o svemu, mnogo otvorenije nego sa zenama. I to ne u smislu hvalisanja, vec otvorenog poveravanja o problemima. Moj najbolji prijatelj je, nakon traumaticnog razvoda imao problema sa erektilnom disfunkcijom neko vreme. Mislim da mu je otvoreni razgovor dosta pomogao i sada, kada ima stabilnu vezu, ponovo je sve u redu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Odlučili Mujo i Fata unijeti novine u svoj seksualni život. Mujo se dosjetio da će Fata leći na krevet ,a on će se popeti na ormar i skočiti na nju. I pope se Mujo na ormar, skoči i promaši, padne na pod i zajauka. Opet se popne, skoči, promaši, jauk i tako treći put. I dojadi Fati, veli ona :-Yebeš takav seks kad samo ti uživaš !

ja nemam muških kolega s kojima bih mogla pričati o tim temama, uglavnom je to ekipa pred penziju ili totalno zatvorene osobe koje jedva vele bok.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imam ja kolegu koji je pred penziju i ne priča o ničem drugom, pa molim lijepo već me uha bole

i onda mm pita kak nemam volje?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jesi pročitala sitna slova

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jednom sam pred jednom muškom osobom rekla kako mi koristimo prezervative. on se zacrvenio, nešto promumljao i hitno morao otići :?

inače još nisam naišla na muškarca s kojim bih o tome mogla pričati. ne zato jer je mene sram, nego zato što su oni po tom pitanju nedostupni. uglavnom brane one šablone o muškarcima. ili što bi se reklo tipičan balkanac.

a ne bi bilo loše popričati s njima 8)

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja s muškim kolegama i fendovima baš imam super iskustva.
    Prvenstveno, općenito o sexu mogu jako kvalitetno pričati s muškim rodom, čak i konsktruktivnije nego s ženama.
    Na poslu imamo jednog kolegu blaženog u našj mladoj ekipi i s njim najnormalnije pričamo o svemu.

Oko mene nema baš puno sramežljivih muškaraca s lovačkim pričama.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo samo za primjer koliko duboku komunikaciju ja imam s muškim frendom.
    Danas pričam s mojim dragim prijateljem i kaže mi oon da mu se čini da sam puno neraspoloženija od kad opet pijem kontracpeciju i kako je baš razmišljao malo o tome i došao do zaključka da meni ti hormoni baš ne pašu.
    Dakle, kad s mušakrcima pričam o tome, pogotovo s mojim frendom onda smo oboje totalno u tom razgovoru, slušamo, dajemo feedback, razmišljamo....konstruktivni smo i to mi je super. Nije sve na novou zezancije.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a meni je moj kolega na poslu koji ima 20 god. više od mene rekao da se točno vidi koji dan imam pms , koju noć sam dobila "nešto", a koju nisam

i ima čovjek pravo

vidi se po mom tonu na DOBRO JUTRO

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ful bi rado probala taj prsten, al me nekako sram stavit ga, u dućanu,u kolica kraj pelena, tjednih potrebština i sl. A tek oni u redu iza mene il tek teta na kasi.....
    Orgazme inače doživljavam dosta često, al kako sam plodna ko zec, došla sam u fazu da me strah i pogledat muške gaće. Šta ću.....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ana daj link od seksi web shopa, molim.

ja imam jednog frenda s kojim mogu super i otvoreno razgovarat o seksu, s njim sam se danas nasla da se istracamo i usput odosmo u seksi sop. ljudi moji cega sva tamo ima! zao mi je da nisam isla i prije. jos mi je frend rekao da ce mi poslat hrpu linkova za te stvarcice, odjecu, cipele, ovo i ono. meni je to mrak.

znaci bio mi je posjecen album na pocetku, a? hm, nece sad valjda netko doci md-u i reci "aaa, tvoja ono zena ne moze svrsiti" . jadan, trebala sam ranije misliti na buducnost.

s md-om je pao dogovor, jedva cekam da krenemo vjezbati , jedino sto smo sad opet razdvojeni neko vrijeme, a nista isprobat cu svog brand new ljubimca , sta mi preostaje. moram trenirati, kao svi pravi sportasi

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mikka šaljem ti pp jer ne znam da li smijem tu stavljati "te" linkove

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja nemam srama od kupovine ičega. Prsten- probali, no nije mi odgovarao.
    Kondome kupujem najnormalnije uz kruh i mlijeko, čega bi me trebalo biti sram?

Jednom sam imala show s prodavačicom u DM-u na Krku, kad sam uz 20 ostalih stvari, kupila i par kutija kondoma...mlada djevojka (prodavačica) se počela cerekati na blagajni i crveniti- a ja sam njoj lijepo odbrusila da ako je njoj neugodno što kupci kupuju kondome- nek ih nemaju u dućanu. Odmah je ušutila.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam kondome nabavljala na cvjetnom za dan borbe protiv side, kupila bi ih dovoljno za cijelu godinu. sad ih vise ne koristim, a mislim da jos imam zalihu negdje skrivenu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gdje ti je stalo 365 ili više kondoma ?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa dobro, nije mi ih nikad trebalo bas toliko..

malo sam kombinirala, a i ne volim ih bas, tak su mi nekak gumeni. to je samo ako se bas mora, jel.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ih nabacam u metrou kad imam mjesečni šoping, ispočetka smo to samo usput nabacali, a sad mm i ja izabiremo i čitamo tako da je zaliha uvijek osigurana

nakon nekog vremena sram nestane

moja kolegica kaže pravac u dm, pelene , tampone i kondome i klinca sa sobom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    kupila bi ih dovoljno za cijelu godinu.
    Meni je jedan paketić godišnja zaliha... 365 je zaliha za do kraja života...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    kupila bi ih dovoljno za cijelu godinu.
    Meni je jedan paketić godišnja zaliha... 365 je zaliha za do kraja života...
    paketić na godinu :shock:
    pa meni bi potraja toliko da bi mu rok davno isteka dok bi ja zadnjeg potrošila.
    više nismo, ali dok nismo planirali drugo bila je dobra stara "ručna i rikverc" metoda.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ručna i rikverc pa da ja ne stignem doživjeti naslov topica.... to mi je prerizično... nama uvijek dolazi u isto vrijeme, a mrzim, baš mrzim kad skužim da sam sebi odvraća pažnju da odgodi O, iako ništa ne radi, nije više tu 100% i to me smeta.

Rješenja: primitivna kontracepcija ili tantra.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja mrziiiiim kondome, i zato sam se sad ne baš drage volje vratila na tablete. Jedva sam se dočekala poseksat bez tog komada plastike, jednostavno mi ide na živce na više načina.

A rikverc metoda kod mene ne dolazi u obzir...svaki mjesec bi se tresla ko prutić od straha dok ne dobijem mengu,

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I md i ja mrzimo kondome, zato me evo na ovome forumu! (ručna u rikvercu zakazala)

Koristili smo ih neko vrijeme u trudnoči iz zezancije. Napaljivao nas je taj paradoksalni kretenizam.

Ipak, sad kad rodim morat ću se uljudit s nekom kontracepcijom.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

E da, još jedna stvar me mući: nakon svih tih otvaranja, epiziotomija i dr. porođajnih muka- will It ever be the same??

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Ja mrziiiiim kondome
    Dvije riječi: Durex arrouser. (to su ti oni u crnoh kutijici)
    Otkako ih otkrismo, skroz sam promijenila mišljenje o toj vrsti kontracepcije.

Što se tiče G-točke, vaginalnog i klitoralnog orgazma - da, da i da.
    Što se tiče pitanja sa početka topica - da, skoro uvijek da, ne.

Analno je zabranjena zona.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni su kondomi skroz OK, ne smetaju mi uopšte. Kad smo slučajno bez kondoma ne mogu da se opustim a onda i O nekad izostane. Ovako znam da smo sigurni, a ni MM ni ja ne volimo da prekidamo kad je najlepše.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    E da, još jedna stvar me mući: nakon svih tih otvaranja, epiziotomija i dr. porođajnih muka- will It ever be the same??
    ja sam recimo dozivjela blago prosvjetljenje nakon poroda. odonda mi je puno bolje, ali koliko sam citala, nekima se dogodi suprotno.

epiziotomija mi ne utjece na seks, ali mi recimo utjece na obican odlazak na wc . mislim da sam istih "dimenzija" kao prije, jedino sto se izgleda sve nesto pomaknulo pa mi je puuuno finije

cak i bez O.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    meni ovdje fale definitivno tatek i lex!!
    Jel me netko trazio?

Ovo je bas lijepa tema sa nadasve otvorenim postovima - cestitke svima koji postaju ovdje!. Nadam se, zene, da cete sve vi koje imate ikakvih problema sa seksom isprintati ove stranice i tutnuti ih svojim partnerima pod nos ... i, naravno, nakon toga nastaviti sa otvorenim i opustenim razgovorom.
    Siguran sam da rezultati nece izostati!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Jel me netko trazio?

Ovo je bas lijepa tema sa nadasve otvorenim postovima - cestitke svima koji postaju ovdje!. Nadam se, zene, da cete sve vi koje imate ikakvih problema sa seksom isprintati ove stranice i tutnuti ih svojim partnerima pod nos ... i, naravno, nakon toga nastaviti sa otvorenim i opustenim razgovorom.
    Kak je kod tebe?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jel me netko trazio?

Kak je kod tebe?
    Rezultati nisu izostali, ni s moje ni s MZ-ine strane.
    Nismo se ni mi uceni rodili, odmah sve skuzili ili mogli jedno drugome reci sve sto trebamo, sve je to doslo sa vremenom.

Ne bih sad tu o tehnickim stranama, zenskoj anatomiji i slicnome za to ste vi zene kvalificiranije i vec ste spomenule puno toga ... no, ono u cemu vam vasi partneri mogu puno pomoci je da vas podrze u vasim nastojanjima za poboljsanjem seksualnog zivota, da razgovarate o svemu, problemima, zeljama, nedoumicama ... i da se sve to odvija u atmosferi punoj povjerenja i dobre volje, bez kritiziranja, pozurivanja, predrasuda ...

Mislim da nema ljepse zajednicke zabave od istrazivanja na ovom polju ljudske djelatnosti!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

no, ono u cemu vam vasi partneri mogu puno pomoci je da vas podrze u vasim nastojanjima za poboljsanjem seksualnog zivota, da razgovarate o svemu, problemima, zeljama, nedoumicama ... i da se sve to odvija u atmosferi punoj povjerenja i dobre volje, bez kritiziranja, pozurivanja, predrasuda ...

Mislim da nema ljepse zajednicke zabave od istrazivanja na ovom polju ljudske djelatnosti!
    potpisujem

apsolutno čovjek ima pravo, i tek kad sa svojim partnerom otovreno porazgovaramo o svemu možemo dostići neviđene užitke i vrhunce.

ja osobno ne znam kako bih funkcionirala na dugoročne staze u vezi/braku bez sexa ili sa sexom koji se odrađuje radi mira u kući

nikad još nisam imala odnos a da ga nisam željela ili da je bio reda radi.
    a kad bismo imali bilo kakvih problema (impotencija, pad libida i slično) definitivno bih potražila stručnu pomoć

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

poslije poroda - meni je jos bolje!

Šklopi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa
    jedino sto se izgleda sve nesto pomaknulo pa mi je puuuno finije
    potpis, a i O je intenzivniji

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dajete mi nadu...
    Sad u trudnoći mi je libido mrtviji od Mrtvog mora.
    Prije sam bila narajcana ko neki srednjoškolac - djevac.
    Vidićemo kak će biti dalje...

Ipak, voljela bih doživjeti još koji prije poroda. Zato bjesnim jer md dolazi u grad tek u petak a termin mi jučer prošao.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja dosta dugo kupujem preko preko jednog shopa na netu i mogu reći da sam sa njima jako zadovoljna
    i ja bi link na pp, molim lijepo 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage (dragi) moje ( moji ), moram vam se pohvaliti da sam, nošena krilima dobrih vibracija, konačno i ja počela tražiti svoje. Znam da nije baš pohvalno, što sam tek sada, nakon 5 god. braka i dvoje djece počela govoriti što ja bih ili ne bih, al BOLJE IKAD NEGO NIKAD.
    Uglavnom, MM me gledao blagotelećim pogledom nakon jutrošnje " akcije " i mojeg sramežljivog traženja toga i toga. MIslim da sam sazrela i da me sram pomalo napušta. Bravo ja!!!!! :D

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj očalinka prvotno napisa
    Drage (dragi) moje ( moji ), moram vam se pohvaliti da sam, nošena krilima dobrih vibracija, konačno i ja počela tražiti svoje. Znam da nije baš pohvalno, što sam tek sada, nakon 5 god. braka i dvoje djece počela govoriti što ja bih ili ne bih, al BOLJE IKAD NEGO NIKAD.
    Uglavnom, MM me gledao blagotelećim pogledom nakon jutrošnje " akcije " i mojeg sramežljivog traženja toga i toga. MIslim da sam sazrela i da me sram pomalo napušta. Bravo ja!!!!! :D

:D :D :D
    Čestitam!!!!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj očalinka prvotno napisa

:D :D :D
    Čestitam!!!!
    Pridruzujem se cestitkama!

Nego, vidim da se raspravlja o sex shopovima ...
    U Zagrebu vam je "najpristojniji" onaj pored Kina Europa, 30 m od Varsavske. Ugodna atmosfera, uvijek ljubazni i ne prenaporni prodavaci, sve 5, gotovo sam siguran da se i solo zena tamo ne osjeca neugodno.

Postoji jedan mali u Krapinskoj, 100 m od Tresnjevackog placa, u njemu radi jedna ugodna zena srednjih godina, ducan je mali i ponesto natrpan, no zena je vrlo ljubazna i doprinosi dobroj atmosferi.

Osim ova dva, bio sam jos samo u jednom u Gajevoj, mislim da se zove Pigalle, kod coska Berislaviceve, pored strip knjizare ... i nisam se bas ugodno osjecao, unutra je bila neka cudna ekipa, kao da je bio sastanak lokalnih cugera i stemera. Nisam se vise vracao ...

Losa strana nasih ducana tog tipa je da je uglavnom mali izbor, a cijene su barem 30% vise nego recimo u Austriji. Kad idete u Graz ili Bec (ili bilo gdje u germanskom govornom podrucju), svratite u neki od Beate Uhse ducana. U Grazu je jedan u Seiersberg shopping centru, a drugi je 100 m od Hauptbahnhofa u centru grada. U becu znam da ima jedan u Mariahilferstrasse blizu Westbahnhofa, no sigurno ih ima bar jos desetak ... Izbor velik, nema sto nema, cijene OK.

Eto, kome trebaju informacije, nek se posluzi ... no vama kojima treba pomoc kod postizanja orgazma i slicnog, ipak je prva adresa za pomoc vas partner i puno razgovora sa njim, a sex shopovi su tu tek kao zacin kad istrazite sve drugo.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo sad kad je tatek ovo o dućanima napisao ja si budem išla kupiti vibrator. Molim savjete kakvog da kupim? Prirodnog, neprirodnog, natprirodnog, gumenog, silikonskog, rozog, crnog? Tak kad dođem tam da izrecitiram kaj trebam i da brzo budem gotova.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo sad kad je tatek ovo o dućanima napisao ja si budem išla kupiti vibrator. Molim savjete kakvog da kupim? Prirodnog, neprirodnog, natprirodnog, gumenog, silikonskog, rozog, crnog? Tak kad dođem tam da izrecitiram kaj trebam i da brzo budem gotova.
    Ma da, pa gdje je tu gust kupovine ...?

Ozbiljno, lijepo odi tamo i sve pogledaj, prodavac ce ti ispricati ponesto o svima njima (ma, uglavnom je to reklama, dakle svi ce biti super extra ...) pa ti onda vidi. O estetskim kriterijima ti sama vidi kaj ti se najvise svidja, a za drugo ... nek ti tamo isproba (mislim, ne na tebi ) da vidis koliku buku to stvara i da vidis kakve baterije idu unutra. Oni sa kojekakvim "dodacima" za masazu kllitorisa su dosta skuplji, no ti te mogu istvoremeno masirati i iznutra i izvana.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

a masažeri u DM-u?

Stranica 8 od 25 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •