Stranica 9 od 25 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1233

Tema: orgazam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Ma da, pa gdje je tu gust kupovine ...?
    Ma kad ja nemogu to samo tako, da odem tam, velim mrtva hladna: prosim jedan vibrator i baterije uz njega i još jedne da nemoram jurit u dućan kad se ove istroše.

Uh, nije to sam tak.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Ma da, pa gdje je tu gust kupovine ...?
    Ma kad ja nemogu to samo tako, da odem tam, velim mrtva hladna: prosim jedan vibrator i baterije uz njega i još jedne da nemoram jurit u dućan kad se ove istroše.

Uh, nije to sam tak.
    Prvi put nece biti lako, no kasnije se naucis.

znas kaj, uzmi to kao svaku drugu kupovinu - pogledas boje i dezene uzmes u ruku da vidis kak je na opip, pitas jel vodootporan da vidis jel se mozes njime zabaviti i u kadi ... kao da kupujes majicu pa gledas jel pamuk il sintetika, jel se moze peglati itd
    (BTW, siguran sam da su se prodavaci tamo nagledali sramezljivih kupaca tako da znaju oni sa njima tj. vama tj. tobom)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uh, al je netko upućen...

Nego, moj savjet je da ne kupuješ naslijepo, jer bi se mogla zeznut... ako neki model odgovara prodavaču ili drugom forumašu, ne znači da će i tebi... najbolje ti je probat svaki pa izabrat najbolji...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bas sam si mislio da ce netko pitati jel imaju kabine za isprobavanje ...
    (nemaju )

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    uh, al je netko upućen...

Nego, moj savjet je da ne kupuješ naslijepo, jer bi se mogla zeznut... ako neki model odgovara prodavaču ili drugom forumašu, ne znači da će i tebi... najbolje ti je probat svaki pa izabrat najbolji...
    :/
    Pošto nemaju kabine za isprobavanje, morat ću dići kredit, jel ima kakav
    Namjenski za kupnju sexualnih pomagala?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

možda na hreliću ima rabljenih za sitne pare?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

To je još gore nego onaj kojeg je Loryblue našla u kanalu za navodnjavanje. Pošto vidim da sam sa svojom ozbiljnom potragom za , ostala neshvaćena od tebe moover, idem proć odovuda, da mi se ljudi više ne smiju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa ja samo pokušavam pomoći savjetima...

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Rinama kod kupnje vibratora obavezno pitaj prodavača kako da ga čistiš (u vodu ne možeš jer ima baterije, alkohol može proći ali te kasnije pecka , maramice...nisu sterilne :/ , problem jer što je vibratot veeeeeeliki prijenosnik gljivica zato ga ja i slabo upotrebljavam :/ )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Rinama kod kupnje vibratora obavezno pitaj prodavača kako da ga čistiš (u vodu ne možeš jer ima baterije, alkohol može proći ali te kasnije pecka , maramice...nisu sterilne :/ , problem jer što je vibratot veeeeeeliki prijenosnik gljivica zato ga ja i slabo upotrebljavam :/ )
    Prodavaci kazu: voda + sapun. Za baterije nije bed, izvadis ih prije pranja i vratis kad se sve posusi (najbitnije je za kontakte).
    A alkohol isto ne bi trebao biti problem, brzo ishlapi (naravno, uvjet je da ne cistis neposredno pred upotrebu ).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tatek ne vjerujem da voda ne ošteti unutrašnjost vibratora :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj cure.. meni se zadnje vrijeme događa monotonija u seksu, ali samo zato što sam našla pozu u kojoj svaki put svršimo zajedno i bude nam fenomenalno. Sam orgazam meni uvijek bude različit, nekad plići i kraći a nekad se brda valjaju.. sve nestane u tim trenucima, spajaju se nebo i zemlja i nakon toga mi je sve ravno
    Voljela bih samo da mm preuzme inicijativu, ali on se meni toliko prilagođava da na kraju sve o meni ovisi
    Eh da, da li vi dogovarate unaprijed seks, ono "večeras ćemo" ili legnete bez dogovora, pa što bude?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mercedes mi se nekad "dogovorimo" a nekad bude spontano, ovisi o situaciji

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa sad neko kaže da ovo nije edukativni topic, još nam samo fali Davor da nam izraćuna koliko jogurta treba popiti ako koristiš vibr.do tri puta tjedno.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

vriiiist

rinama jel dolazis u soping?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa sad neko kaže da ovo nije edukativni topic, još nam samo fali Davor da nam izraćuna koliko jogurta treba popiti ako koristiš vibr.do tri puta tjedno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    vriiiist

rinama jel dolazis u soping?
    Nemogu, istekla mi putovnica.

Kad ja to sve skup zbrojim, oduzmem, pomnožim i podijelim ostane mi jedno veliko NE , jer baš kak sam si i mislila nije baš tal lako kupiti ga i brinuti se o njemu, hebate gore neg da imaš zamorca, moraš mu dati "jesti" da bi živio, moraš ga kupati u vodi i sapunu da ne dobije gljivice i ko zna sad kad se još javi netko pa mi kaže da treba i oružani list :/ . Idem ja rađe peglat veš, ovak mi samo bedastoće padaju na pamet.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

rinama, okani se ti pomagala.
    em su skupi, em triba čistit, em mogu dozvat u trajne goste gljivice....ma sto problema s njima.

jeftinije ti čekat sezonu krastavaca - čak možeš i veličinu birat, a nije baš ni skupo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad ja to sve skup zbrojim, oduzmem, pomnožim i podijelim ostane mi jedno veliko NE , jer baš kak sam si i mislila nije baš tal lako kupiti ga i brinuti se o njemu, hebate gore neg da imaš zamorca, moraš mu dati "jesti" da bi živio, moraš ga kupati u vodi i sapunu da ne dobije gljivice i ko zna sad kad se još javi netko pa mi kaže da treba i oružani list . Idem ja rađe peglat veš, ovak mi samo bedastoće padaju na pamet.
    Za krepat , ali to su otprilike razlozi zašto se ja ne želim igrati s tom igračkom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    em su skupi, em triba čistit, em mogu dozvat u trajne goste gljivice....ma sto problema s njima.

jeftinije ti čekat sezonu krastavaca - čak možeš i veličinu birat, a nije baš ni skupo.
    Velike tajne malih majstora kuhinje! Jel ti to nama možda želiš ispričati još koju zgodu?

Da krastavci! Pa nisam ja multipraktik ženo!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i krastavci imaju osjećaje

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E ovo su već perverzije. I uopće mi više ne paše ova slika djeve na avataru, stavit ću joj dva mala rožića, rep i jedne rogle.

Bog će me kaznit.

Laku noć, odoh izmolit za pokoru 10 oćenaša i 12 zdravomarija.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam kupila neki dan. bas je bilo fora u ducanu. prodavac stvarno zna sve o svemu, a i zacudis se kakvih sve stvarcica ima unutra. jos sam dosla unutra s hot dogom iz kojeg se cijedio senf

ovo mi je prvi put da sam koristila, i zanimljiv je osjecaj. iako mi je cijelo vrijeme falio jos netko, izgleda da nisam za ove dugotrajne solo igranke. mozda mi ipak najbolje pase moja brzinska taktika :/

mi se uglavnom ne dogovaramo za sex, nego padne onako, s neba . ponekad se i dogovorimo, ali za neposrednu buducnost.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mikka- oslobodi sve misli iz glave u trenucima diranja. Sve zaboravi, samo se usredotoči na dodir. Nemoj mislit na orgazam, hoće li se pojavit, kad, kako. To opterećuje.
    Diši duboko, zamisli da si glavna glumica, stenji ako želiš i budi svjesna dodira, steži mišiće guze. Istraži se malo sama da vidiš gdje ti i šta paše, ali već znaš barem svoj položaj.
    Moraš bit zainteresirana za seks i dat priliku svim pozama, a ne unaprijed ić s tim da možeš novine pročitat
    Popni se na njega, nek tm za promjenu leži (i to skupljenih nogu ), a ti daj sebi priliku! Kreni s položajem od 90 stupnjeva, ali onda se supsti na 30 st, da ležiš na dragom i odredi ritam koji ti paše, stisni nogice ali nek on ostane u tebi.
    Orgazam zagarantiran

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cuj, nisam mislio da ga peres u ves masini (na kojem programu - za sareno ili iskuhavanje? ) ili kupas u kadi, vec samo isperes izvana (a ako dodje nesto malo tamo kod baterija, nije toliki bed ako su one vani i ako se aparatic posusi prije upotrebe).

Naravno, vrijedi i to sto kazete - nije vibrator vrhunac ljudskog postignuca na podrucju seksa, ima puno uzitka i zabbave i bez njega, on je samo jedno od neobaveznih pomagala, netko uziva u njemu, a nekome je bez veze.

(ali, recimo, nije losa stvar njime masirati stopala ili ledja ozbiljno kazem)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tatekova informiranost o vibratorima je naprosto očaravajuća.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Tatekova informiranost o vibratorima je naprosto očaravajuća.
    Uvijek rado pomognem ljudima kojima treba informacija ili savjet, radilo se to o odredistu za izlet ili vibratorima.

(a obzirom da sam radoznao po prirodi, onda nema puno stvari o kojima ne znam barem ponesto)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa

Velike tajne malih majstora kuhinje! Jel ti to nama možda želiš ispričati još koju zgodu?

Da krastavci! Pa nisam ja multipraktik ženo!
    aaa nemam zgoda s krastavcima (zato i nisam preporučila mrkvu da ne potegnem sama sebe za jezik)

btw, mislim da je definitivno sazrilo vrime za promjenu slike u avataru - naravno tvom

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bar za nešto da taj genetski inženjering da posluži.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je mm kupio vibrić davno. Ponekad ga izvedemo iz ormara u šetnju, ali zajedno. Ima čak i ime. Ponekad je zanimljivo malo pustiti mašti na volju...
    A što se tiče teme topica, ja s mm-o skoro uvijek doživim O, često i simultani.
    Ne dogovaramo se jer me to nervira. To sam mu zabranila. Prije je znao pitati usred grada: Ćemo večeras malo, a? Onda se meni niš više ne da. To dogovaranje mi ubija cijeli gušt.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi smo valjda dobro uigran par pa zaista uvijek svršim..ima nekih poza koje su mi draže, ali sve mi je drago..nekad se dogovaramo nekad ne, uglavnom od kad je novo dijete stiglo da, što njemu ide strašno na živce.. jedino što mene smeta je da nije dovoljno često, vidimo se samo vikendom, a onda treba ušemiti sve ostalo,fuj :/

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

još nam samo fali Davor da nam izraćuna koliko jogurta treba popiti ako koristiš vibr.do tri puta tjedno.
    Izbjegavam vaginalne topice.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dal se dogovaramo, ah, pa mi još koji put i trgujemo
    sex u zamjenu za seriju, shopping ili sl.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    dal se dogovaramo, ah, pa mi još koji put i trgujemo
    sex u zamjenu za seriju, shopping ili sl.
    jednom sam mu rekla da ćemo se seksat kad uspava dijete, e, da ste to uspavljivanje vidili 8)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    još nam samo fali Davor da nam izraćuna koliko jogurta treba popiti ako koristiš vibr.do tri puta tjedno.
    Izbjegavam vaginalne topice.
    ma ja, treba imati muda za takve topice

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Cuj, nisam mislio da ga peres u ves masini (na kojem programu - za sareno ili iskuhavanje? ) ili kupas u kadi, vec samo isperes izvana (a ako dodje nesto malo tamo kod baterija, nije toliki bed ako su one vani i ako se aparatic posusi prije upotrebe).
    vezi pranja, a da ga nataknes u stroj za sudje?
    stane taman pored casa za vino

i suzdravam se daljnih komentara

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

interesantan topic!

Odgovori su da, uglavnom da i ne.

Sve je to u glavi. Meni je dugo trebalo da se skroz opustim i još u nekim stvarima nisam. Baš mi je MM neki dan rekao da mu je krivo što mu ja nikad ne kažem šta bi htjela :/ I u pravu je.

No, orgazam koji ja doživim je onaj vaginalni, barem mislim da je. To je onaj kada osjetiš da se stežeš unutra i onda to traje nekih dvadesetak sekundi?

Do pred malo sam bila u nekoj fazi "neda mi se", al sad sam malo promislila i kako je MM doma već mjesec i pol, skužila sam da mi je bolje bit u fazi "da mi se".

Što se tiče pomagala, umjetni me ne privlače. Zato smo probali durexov zeleni i crveni gel. Zeleni ima okus peperminta, hladi i vrlo ugodno pecka, mada mi je s njim teško doživit orgazam, valjda me to sve ometa. Crveni kao grije, mada ja nisam niš osjetila i ima sladak okus, po šećeru, strašno je ljepljiv. Plavi je samo za podmazivanje i to nismo probali. Prezervative koristimo one extra safe, nisam nikad probala te arrouser i slične.

Analni sex? Ne mogu to, još.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Joj cure.. meni se zadnje vrijeme događa monotonija u seksu
    I nama isto- nema seksa.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

md stiže u moj grad za 3 sata pa će ga biti...
    nakon mjesec dana pustinje i suhoće...
    onda mogu roditi u miru preksutra.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hm, analni.. nije da me povremeno nije privlacila pomisao, ali kad sam probala mi je bilo pre bolno. a sad nema sanse, s obzirom na nuspojave u trudnoci, koje necu imenovati.

jedva cekam da dode md, bas sam ga se zazelila ovih dana, iako sam nocas sanjala da me vara, i to preda mnom. probudila sam se bas strasno ljuta i nervozna, ali proslo me, i sad mu se opet veselim

jedva cekam utorak

interesantno je da nemam problema s vlazenjem iako mi fali jedna od dvije vlazne zlijezde (bartolinijeva, operirala ju 3 puta), tako da nam lubrikanti ne trebaju. cak nakon poroda vlazi bolje nego prije :/, a citala sam da se uglavnom desi suhoca.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

iako sam nocas sanjala da me vara, i to preda mnom. probudila sam se bas strasno ljuta i nervozna, ali proslo me, i sad mu se opet veselim
    čuj... peu a peu što bi rekli francuzi, za početak se samo vas dvoje malo poigrajte, a onda u priču uvodite druge osobe

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sram me pitat, ali evo.. ja bih volila malo još usavršit ljubljenje (mislim na usta-usta). Je li imaju neki linkovi o tehnikama, ili neki vaš savjet?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sram me pitat, ali evo.. ja bih volila malo još usavršit ljubljenje (mislim na usta-usta). Je li imaju neki linkovi o tehnikama, ili neki vaš savjet?

sad sam se sjetila "savjeta" iz nekog teen lista ili sl. kako uvježbati francuski poljubac

da citiram:
    " uzmite praznu čašu od jogurta i ubacite trešnju ili maslinu unutra, pa pokušajte jezikom dohvatiti maslinu ili trešnju , nježnim kružnim pokretima jezika .."

urezalo mi se u pamćenje

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovaj topić treba novo ime definitivno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj CIARA prvotno napisa
    ovaj topić treba novo ime definitivno
    koje ?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa nezna to sam lupila ali nekako mi se promjenilo, nije više žestoko ko na početku.

nemojte biti stroge ako se varam

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa nije, ispucao se topic

predlažem seobu na ljes- forum.hr ( može se čitati ako nisi registriran, provjereno )

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj CIARA prvotno napisa
    pa nezna to sam lupila ali nekako mi se promjenilo, nije više žestoko ko na početku.

nemojte biti stroge ako se varam
    pa ispucale se

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa slažem se sve je nekog sram nešto pitati

halo ljudi pa to je normalno

radite to i uživajte jer cilj je uživanje

a do cilja se treba i malo potruditi

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo sad ću ja zaozbiljno
    moj najdraži poljubac:
    lagano otvorenih usana prići njegovim usnama i poljubiti ovlaš njegove usne, polako , u par poljubaca, i onda lagano sve više otvarati usta i jezikom ući u njegova usta, pa poljubac, po opet lagano nastaviti "istraživanje" njegovih usta (ne duboko) , tvoj jezik prati njegov jezik ... ovo je teško opisati

Stranica 9 od 25 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •