-
Bok svim curama,tateku i još pokojem muškarcu!!
Ja sam vas otkrila tek pred 2 dana i jučer sam uspjela sve pročitat,je da su mi oke bile crvene poslije,ali isplatilo se!!
I ja sam svako malo željela uletjet sa nečim svojim ali sad dok sam došla do kraja vidim da se tema proširila u skroz druge vidike.
Morali bi na početnoj strani foruma imat obavijesti gdje se nalaze najzanimljivije teme za široke mase!!
A gdje nam je Loryblue?? Najjača je!!
...ajmo sad malo o meni!
Orgazam doživim svaki put,ali onaj klitorisni,mogu u bilo kojoj pozi i koliko puta želim.
Vaginalni sam uspjela postić tek pred godinu dana,to mi je bio jedan od sretnijih dana u životu. Zamislite scenu sexa uz uzdahe i sve moguće glasove strasti i onda vam se na jednom žena raplače!!!
E ta žena sam ja jer sam bila toliko sretna da sam zaplakala od sreće i počela vikat JESAM,JESAM,USPJELA SAM!!!!
Taj dan smo slavili,čak mi je i taj datum sad šifra za sve moguće lozinke!
Dotad sam uvijek mislila da sa mnom nešto nije u redu i mislila ssm čemu sex kad ja isto moram završit ručno,ali najednom je sex dobio smisao. Ali vaginalno mogu svršit samo kada sam ja gore (i to ne svaki put) i samo se ja mičem,MM ne smije ni mrdnut da mi ne poremeti ritam.
Najjači mi je kad se malo prije velikog O muž priljubi uz mene,tad baš dobim onaj poseban osjećaj bliskosti i sjedinjenja.
Stvarno je prekrasno!!
Skužila sam da su mi mnogo pomogli SEX INSPEKTORI (ona emisija na Novoj šta se u to vrijeme prikazivala),stvarno se treba opustit i u isto vrijeme dobro osluškivat svoje tijelo.
Mikka kako je kod tebe,jesi otkrila šta novo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma