sto se tice otvorenosti i razgovora, sve u detalje, sto detaljnije, to bolje, pa zato valjda uvijek i pricamo nesto...sutimo samo uslijed umora i pretrganosti poslom, ali i tada se razumijemo...

a sto se tice brazilke, i dlaka uopce, sve cupam, zilet radi samo ispod ruke jer mi je tesko docekati da narastu dovoljno dugo da bi se mogle voskom istrijebiti...
sto se tice mlade dame, nikada nije okusila zilet i vec nekoliko godina samo vrsim brazilsko uredjenje...ostane crtica jer inace ima pedofilski stih, sto i nije pozeljno :/
osjeca se da su dlake tanje i da ih manje ima, sto ce se s vremenom jos bolje osjetiti... :D takodjer osjecam da sve bolestine navucem jer nemam dlakavi stitnik, ali meni nekada i smetaju predugacke, cak i kod sexa...
posto oralcu se tek nadamo, tu nemamo iskustava...

a ovaj forum mi je samo pomogao da vise cijenim nas odnos i ljubav, kao i sve ostalo sto ide u paketu sa tim, iako u detalje ne pricam sa nikim, osim ako neko ne trazi neki savjet ili zeli pricati, onda popricam, bez zapreka, ali ja sama da bi inicirala, i ne bas jer imam najboljega prijatelja u ljubavniku i kada njemu sve ispricam, neda mi se ponavljati da bi jos nekom ispricala