sport billy, koliko se ja sjećam, Adrian Mole je bio na suhom jer je bio nesiguran, pasivan i prestrašen, pa ako ti više nije 20 onda valjda nisi više takav. Potrudi se, pretpostavljam da imaš iskustva.

Cure, seksijada nije za svakodnevnu upotrebu, ostaješ bez trunčice snage i nemaš koncentracije idućih dana jer si premoren u ovim našim godinama (eh da smo tak entuzijastični kao sport billy, bilo bi nam lakše ali mi smo ipak mame u tridesetima i godine su učinile svoje na kondiciji i snazi 8) ).
MM i ja imamo sreću što naša djeca spavaju od večeri do jutra bez buđenja pa stižemo i pogledat film i u 11 uvečer ispeći pizzu i posvađat se ako treba, a ponekad i odraditi seksijadu. A i nije to takav raspašoj akko zvuči, nema galame ni treskanja vratima/namještajem, nego je to guštanje satima, ponekad malo i zadrijemaš, pa odmoren nastaviš razmjenjivati nježnosti... Ali opet ponavljam, to se događa povremeno jer stvarno bi bilo previše i nepotrebno često to raditi. Eventualno ovako dva puta mjesečno je sasvim dovoljno.

vissnja, i meni je trebalo jaaaako dugo da se opustim pri seksu, uvijek sam osluškivala, navirivala se preko MM-ovog ramena, ostavljala sva vrata otvorena od dječje sobe do prostorije u kojoj se taj put seksamo kako bih čula djecu, tražila sam i trudila se da što prije završimo, i na kraju sam shvatila da nit uživam ja nit MM i da sve gubi smisao. Zato smo radije ponovo uveli Seksijadu, više se izguštamo tako nego svaki drugi-treći dan nabrzak, bez opuštanja i guštanja. Na kraju krajeva, i muškarcima treba nježnosti, relaksacije i emocionalnog povezivanja sa partnericom, zar ne? vissnja, proći će, curka će porasti, nećeš morati biti cijelu noć na gotovs pa ćeš se moći opustiti i nadoknaditi propušteno. Samo nemoj dozvoliti da vam sada izostaju nježnosti i vrijeme provedeno nasamo sa TM-om kako ne biste izgubili privrženosti i strast.