Da.mikka prvotno napisa
Ne.
Da u svakoj u kojoj je moguć ručni rad.
I meni su osjetila površinska 8)
Da.mikka prvotno napisa
Ne.
Da u svakoj u kojoj je moguć ručni rad.
I meni su osjetila površinska 8)
ma nije samo ti probaj , doduše prvo provjeri zbog trudnoće, gle ni meni nije uvijek volja , kako bi rekla anima. i već mi jedosta ono ja gore ti gore. poludim od toga
moover, mogao bi odgovoriti za svoju zenu![]()
btw, super ti je potpis![]()
Da. Ne. Ne.
Meni to čak ni nema veze s fizičkim kontaktom, ja to mogu i samo ovako bez ikakvog dodira. Sve je to u glavi![]()
Sirius 8) 8)
To znači da je u tvojo glavi sve sjelo.Sirius Black prvotno napisa
A tu sve počinje.
Ja sam puno radila na sebi i sada sam puno zaovoljnija. S orgazmima nisam nikada imala problema, ni pozama, ni više puta za redom.
Neke su mi se stvari posložile nakon čitanja Erosa i Logosa (A.A.Makaja)(nadam se da na spomen ovog imena neće biti negativnih konotacija) i potpisujem martu, za one s problemom je stvarno rješenje tantra.
moje rješenje: opuštanje
Ja potpisujem Sirius Black meni orgazam isto počinje u glavi i stvarno treba raditi na sebi. Seks u tridesetim je sto puta bolji od seksa u dvadesetim![]()
Nadam se da je napredak progresivan, da četrdesete donose neka nova znanja 8)
mikka evo čitaj malo:
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=4&clanak=406
O, datalia7 prvotno napisa
! Mislim da je tako za većinu žena.
Do prije pola godine sve ste vikale kak se ne sexate, kak vam se neda, boli glava, boli duša, a sad narifljale dvije stranice, to ne samo orgazam, već orgazam na treću, jel to nešto divlje u zraku ili kaj?
Nije da sam ljubomorna, ali da sam znatiželjna, jesam?
ja sam na početku svoje veze objasnila mužu anatomiju ženskog tijela i kako najlakše i najbrže stići do kraja. on je to prihvatio i od onda se zaista trudi da doživim orgazam. čak ne želi da svrši prije mene. ako ide teže onda se pomognemo rukama, ali i to ima svoj gušt. znamo odgađati njegov svršetak kako bi se uskladili i zajedno doživjeli orgazam. svakako da je najvažnija predigra. mislim da je to već pola posla
rinama ,nešto je divlje u zraku![]()
Podrazumijevaju li ova pitanja penetraciju? Ako da, onda;
dozivljavate li orgazam? Da
prilikom svakog odnosa ili? Ne baš svakog.
morate li biti u odredenoj pozi za to? Da.
Ako ova pitanja podrazumijevaju i alternativnemetode odnosa, onda; da, da, ne.
Nisam nikad probala taj prsten. :/
eh, da. meni je prsten super. njemu svejedno. [/b]
To sam vidla u DM-u nisam skužila koja mu je svrha.monax prvotno napisa
1.da,ali ja spadam u 70% žena koje ne mogu doživjeti vaginalni orgazam, pa se prepuštam klitoralnom.
2.da
3.da
Prsten... Kako sam od "površnih" i nije me nešto oduševio... A i meni smiješno da MM u krevetu bruji kao neki android bzzzzz 8).
ina33 prvotno napisa
![]()
![]()
Pojačaj glazbu....![]()
a malo mašte pa ne mora sve po uputama na pakiranju![]()
Joj, super je tema!!
Kod mene je kako kad, imam faze kad sam napaljena danima i samo čekam da eksplodiram, a opet ima dana (mm kaže 'mjeseci') kad mi se ne da ništa po tom pitanju.
Orgazme doživljavam bez neke posebne poze i definitivno se slažem da je sve u glavi. I naravno, ne prilikom svakog odnosa.
E, ali se slažem se curom koja je napisala da joj je seks bolji otkad je rodila. Ja ne znam jesu li me tako 'posebno' zašili ili što, ali ovo je 100% bolje! 8)
Ja uopće ne primjećujem razliku, meni je sve isto ko i prije poroda. Pukla sam površinski, pa su me šivali ali se to uopće ne primijeti, sve je isto kak je i bilo@n@ prvotno napisa
A kaj je s onim da veličina nije važna i da je važna tehnika? :shock:@n@ prvotno napisa
Mislim da partneru treba u uho nježno dati smjernice. I svi hepi.![]()
Ne znam, kod mene nikad nije palilo to s tehnikama.
Debljina je važna, a onda može i tehnika.![]()
![]()
Sve je to vrlo individualno...
Meni ipak orgazam dolazi prvo iz mozga a onda dalje.... Ak mi nešto fino šapće na uho ja gotova... Ma naravno da ga moram i osjetit.![]()
Sjetila sam se one epizode Sexa i grada kad je Samanta imala tipa s malim. Pa kad su se dohvatili u krevetu, on sve stenje i puše a ona čeka da tip uleti. A frajer u međuvremenu svršio.![]()
![]()
a gledajte da je situacija obrnuta pa da ti možeš a tvoj muž ne krivila bi sebe.
znači vrijeme je da ti pomogne.
joj da a ti mu moraš reći kako
ovo sa tehnikom su muške SF fore
postoje mali i veliki i tu priča završava![]()
ja ga isto moram malo osjetit al ne mora bit neki veliki, meni je mm-ov malčice velik al ok valjda će se moja mala s vremenom naviknit na njegaStea prvotno napisa
![]()
Nekako mi ovo ima logike 8).@n@ prvotno napisa
vaginalni orgazam je precijenjen.u 70% žena koje ne mogu doživjeti vaginalni orgazam, pa se prepuštam klitoralnomda ne velim da postoje istraživanja koja to dokazuju
![]()
sad možete zamisliti što osjećaju žene koje su genitalno osakaćeneništa, cijeli svoj život.
:Dlukica prvotno napisa
![]()
![]()
u biti bitan je promjer tj fi , no ni duljina nije nerelevantna varijabla
I onaj koji kaže da veličina nije bitna garant ima maloglukica prvotno napisa
![]()
Odgovori;
-da
-da
-ne
Užas - već sam zamišljala na one priče iz Afrike - katastrofa jedna, ko u kavezumama courage prvotno napisa
.
i malo ste skrenule s teme, ona mi je zanimljivija
a jel sigurno postoje vaginalni i klitoralni? meni se to cini kao prica. necija. ja, kad dozivim, dozivim uvijek isti, ali ne znam koji
meni je isto bolje nakon sto sam rodila. kao da se nesto pomaklo, pa mi je lakse nego prije. iako me dosta j**e ta samo jedna poza, koja je priiiilicno za**bana za penetraciju. voljela bi kad bi mogla izaci iz tog ukletog kruga, za pocetak cisto da uspijem skvrciti noge![]()
mikka jesi pročitala ovo
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=4&clanak=406
pročitaj i probaj i evo razlike
ma radim ja kegelice, nis mi nisu pomogle. kod mene postoji razlika ovisno o tom polozaju, znaci ili mi ide na to da cu svrsiti (moj polozaj), ili nema ni priblizno takvog osjecaja (svi ostali polozaji). nema tu kegel, ne kegel, stiskanja, probaj ovako ili onako. nekad si mislim da sam mozda zbog jednog jahanja kad sam bila klinka pa me nazuljalo sedlo (a nisam htjela nista reci jer sam bila sramezljiva) nekako "preustrojila" organe pa sad imam mozda cak i fizicki problem. znaci ili to, ili problem u glavi (vise vjerojatno).
nego cure, sta je to tantra?
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=4&clanak=397
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=4&clanak=371
evo čitaj i ovo
istina sve je to u glavi i ja sam jednostavno odlučila da jutro nije moj dio dana i ništa od toga
Čita ovo MM i izvali mušku teoriju za ženski spolni organ, pa kaže:lukica prvotno napisa
postoje razlohane i sčvrknute i tu prića završava.
Naravno da sam pitala u koju kategoriju spada moja, kaže: tvoja pruža solidan otpor.![]()
tko je ono pisao o bacanju hrenovke po hodniku![]()
iskreno ja ne znam kakav je moj, ali dobro strese![]()
a kad je on to sve uspio izučiti ?![]()
![]()
Kako mi je promakla ova tema? Od sad ću pažljivije da pratim gde se maria i majka hrabros' javljaju, te teme me uvek pronađu.
da, da, nedozivljavate li orgazam?
prilikom svakog odnosa ili?
morate li biti u odredenoj pozi za to?
"Površna" sam, tim se dičim, poza može bilo koja gde mogu da se dohvatim 8)
U trudnoći mi se prvi put desio orgazam u snu :shock: i to takav da ću ga pamtiti još dugo...
Inače jako brzo i lako postižem orgazam (MM me jedva prati) a tome su zaslužne godine i godine prakse i samovežbanja.
mikka moja najbolja prijateljica ima sličnu situaciju i ja mislim kao i ti da je to iz glave i iz detinjstva. U njenoj kući je i poljubac bio tabu tema a ona je jako stidljiva i zatvorena.
:/ Viš sad sam se i ja nakon pol vure počela to pitati!?maria71 prvotno napisa
a imam i ja jezičinu bržu od pameti....
pa niste se oženili sa 16, valjda ?
daj ga pitaj da nam objasni kako je on to izučio, mene zanima![]()
![]()
Pa nismo se baš oženili sa 16. ali smo zajedno od moje petnaeste,(a sad imam 31 god.) a njegove sedamnaeste, pa si mislim da mi nije kaj promaklo u međuvremenu svih ovih godina.maria71 prvotno napisa