evo da i ja dam svoj doprinos:

1. doživljavam orgazam i jako mu se veselim svaki put, a naročito sam vesela kad ih se nekoliko ponovi za redom

2. ne, ne doživljavam ga svaki put, npr jutros nisam jer sam ga spopala dok je još spavao pa je momak zabrzao malo, hop cup i gotovo

3. nemoram biti u nikakvoj posebnoj pozi, volim ih sve i prakticiram ih sve, ali mi je puno lakše doživjeti orgazam za vrijeme penetracje nego za vrijeme oralnog sexa.

eh sad, nije uvijek bilo ovako. zapravo je MM taj koji je od prvog dana uspio postići da se onaj kotačić u mojoj glavi pokrene kad treba, a hvala bogu i prije nego što smo uopće započeli vezu ja sam svršavala i curila po cesti kad bi ga vidjela, pa mi se mantalo u glavi, pa mi se tresle ruke....

sa bivšim sam bila u vezi 6 godina i u tih 6 godina sam možda 6 puta doživjela orgazam. a možda je to bilo i zato što sam tad bila i mlada, pa ne tako iskusna, pa svašta nešto....

slažem se da je većina toga u glavi, opuštenosti, ljubavi.....iako ni orgazmi za vrijeme casual sexa bez emocija nisu za bacit