Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
Prvo odgovori:
Doživljavam orgazam u svakom odnosu. Da li je bitno koja je poza? Da, u smislu da je bitno da mi pritišće g-točku, a opet da se ne dogodi da me ozlijedi ili da me prejako zaboli. No, ne, u smislu da je jedna jedina potrebna za orgazam. To mogu biti sve poze, samo je bitno kako se tko namjesti.

Vaginalni i klitoralni orgazam su dijametralno drugačiji.
Pokušat ću ukratko opisati otprilike kako ih ja doživljavam.
1) Klitoralni - kratak, plitak, trese samo mali pojas tijela, oslobađa neku određenu količinu stresa no samo djelomično (ili nimalo) rezultira onim "aaaaaaah" koji sve vragove iz žene izbaci.

2) Vaginalni. 8) Orgazam koji trese cijelo tijelo, grči svaki mišić, osjećaš ga od glave do pete, u valovima koje tvoje tijelo postaje. Znaš da je svaka tvoja stanica upravo sad bila probuđena, energizirana ili bar dotaknuta. Nakon takvog orgazma se možeš penjati na Mount Everest, raditi cijelu noć ili provesti večer u molitvi zahvalnosti na talentu svog partnera.
Uh, džizs, ovaj opis pod 2), ovo je kao na nekom filmu . Evo, npr. ja - ja imam i plitke i te intenzivnije, ali mi se čini (a u biti - šta ja znam ako pogledamo onu teoriju od mame courage dokle seže klitoris) da su to sve isti, a jačina im ne ovisi o mjestu, nego o količini tj. duljini apstinencije i zavrćenom filmu u glavi.

Dominacija - dominirat volim svugdje, osim u krevetu - tu volim ne bit dominantna strana, iako me koji put i zanima role-reversal.