Quote Originally Posted by mikka
poza je takva da mi noge moraju biti ispruzene i misici prilicno stisnuti, pogotovo guzni, a pubicna kost izbacena prema naprijed. hm, ne znam kako da to bolje opisem.
Meni je isto takva bila. MOzda ima veze s tim da se previse orijentirana na samo "brzo" i skriveno svrsavanje a ne na samo uzivanje?... Meni je bas bilo isto tako i onda sam si jednom sjela, OPUSTILA SE, i onda sam se isla dirati i gledati sto mi pase, onako skroz opusteno i cekala da se bas jako napalim i onda sam svrsila. To je bilo prvi put da sam uspjela tako "rucno", inace sam isto ovak ko i ti sa s tisnutim cijeli donjim dijelom. Mislim da se najprije moras opustiti i pustiti da te "ponese" samo mazenje pa ce onda i orgazam biti jaci i puniji. A ostavi orgazam na miru. Kad se ti opustis, nece ti ni orgazam izostati. Nemoj si namjestati nekakav presing oko toga, ti si sportasica i znas kako to rijesiti u glavi. Pa to iskoristi.
uglavnom, nisam bas naisla na prijemcivost kod frajera.
kako znas? Je li ti to on rekao iil si ti to sama zakljucila?
dakle, poze di sam ja gore i ona di je on straga (plus sve varijacije) su iskljucene, misionarska isto. takav polozaj ne ostavlja mjesta bas ni oralnom seksu, osim ako ga ne radi skotski ovcar (mislim na sirinu glave), a md je bas pravi glavonja, pa ne bi stao
Sto se poza tice, cini mi se da je zenski sustav ipak malo drukcije namjesten anatomski i potreban je mozda, kako da kazem, pravi kut da zenska osjeti onako pravo, za sto muskarcu mozda nije potrebno (evo, kaze MM da je njemu manje- vise svejedno. Istina, neke ih poze vise napaljuju ali za sam osjet im je skoro svejedno). Recimo, za ovu pozu od nazad koja napaljuje valjda sve tipove, mene MM usput dira odnaprijed rukom tako da ja dobijem puniji osjecaj jer inace skoro nista ne osjetim u toj pozi. Isto tako, meni je gotovo najbolje kad se medjusobno diramo, prakticki, skoro pa mi je najgore s penetracijom. Tako da mi se cini da za dobre rezultate moras najpirje biti otvorena sa svojim partnerom i recu mu sve ovo sto si ovdje rekla i onda da zajedno istrazujete a da ti prije toga doma napravis domaci rad. Uglavnom, mislim da je poanta dobrog orgazma ponajprije opustenost, opca uzbudjenost (nemos svrsit dobro kad se nisi ni napalila, a ne mos se napalit kad se mislis oces li uspit svrsit ) i onda tek orgazam- dakle na VRHUNCU te uzbudjenosti, zato se i kaze vrhunac.