Citiraj sbuczkow prvotno napisa
Citiraj mikka prvotno napisa
poza je takva da mi noge moraju biti ispruzene i misici prilicno stisnuti, pogotovo guzni, a pubicna kost izbacena prema naprijed. hm, ne znam kako da to bolje opisem.
Meni je isto takva bila. MOzda ima veze s tim da se previse orijentirana na samo "brzo" i skriveno svrsavanje a ne na samo uzivanje?... Meni je bas bilo isto tako i onda sam si jednom sjela, OPUSTILA SE, i onda sam se isla dirati i gledati sto mi pase, onako skroz opusteno i cekala da se bas jako napalim i onda sam svrsila. To je bilo prvi put da sam uspjela tako "rucno", inace sam isto ovak ko i ti sa s tisnutim cijeli donjim dijelom.
ja se isto cila ukočim dok se zabavljam sama sobom.
ako imam volje i vrimena za poduže samozadovoljavanje onda fino livim kažiprstom milujem vršnjakinju dok ne napipam onaj milimetar koji mi odgovara. i guštam. pa i svršim. i nisam ukočena dok se dovodim do sazviježđa malog medvida.

ali puno češće masturbiram tako da livim cijelim dlanom stisnem livu stranu vršnjakinje, nekako je prignječim. ustvari palac skvrčim i poduprem veliku usnu a onda kažiprstom pritisnem. ma neka glupa poza ruke. i stiskam, drmusam i mogu svršit u roku keks.
čak ne moram bit ni napaljena za masturbaciju, a ja to zovem svršavanje na suho. naime ne moram uopće bit gola. sve to mogu odradit i priko robe, najbolje samo u gačicama ili trenerci.
a pri svemu ovome noge mi moraju bit skroz ispružene, mišić na listu maksimalno zategnut i ja cila nekako ukočena.