joj rinama sad si me sitila jedne zgode s vibrom od prije nekih 5 godina.
otišao mm čistit neki kanal kojim se natapa polje. rijeka se zaustavi i onda se pročisti taj kanal. i u neko doba zove mene mm da dođem. a bome nije to baš bilo blizu kuće, nekih 15 kilometara dalje. i sidnem ja u auto i dođem kad izvadi on nešto iz jednoj procjepa u zidu - vibro od nekih dobrih 30 cm![]()
i radi toga on mene izvuče iz kuće.
i sad mene uhvatio smijeh di ćemo s tim čudom. i smislimo ga stavit u auto ispod vozačevog sidala. nemam pojma zašto smo ga mi uopće uzeli. i vozio se vibro tako neko vrime, dobrih misec-dva. zaboravili mi na njega.
kad odvede mm oprat auto skroz zaboravivši na onoj jadnička ispod sidala.
kad se vratio po auto sidi vibro na vozačevom sidalu![]()
mm ga opet ubaci ispod sidala i sve kao ajmo ga bacit, pa zaboravimo, pa nam netko zasmeta jer bi mogao vidit šta mi to bacam i tako se vibro opet vozio misecima ispod sidala.
i dođe lito i nemam pojma zašto mi ga prselimo u portapak. a kako liti sa mnom na kupanje zna ići i moja mama jednom zgodom je ona krcala plažni ekvipment u portapak. i kad je stavila prvu torbu ja se sitim vibra koji se slobodno i nesmetano klatari po portapaku. a mama samo šta je otvorila portapak ostade :shock: :shock: i kaže: a čeri šta će ti ovoliki :shock:
tribalo mi je poprilično vrimena da je uvjerim kako nije moj, a ponajmanje da bi uopće imala takvog u toj mjeri i razlog zašto ga skoro godinu dana vozikamo u autu.
mm i ja se baš sentimentalno vezali za taj gumeni kanalski pronalazak.![]()
na kraju je ipak završio u kontejneru ispred kuće.