joj rinama sad si me sitila jedne zgode s vibrom od prije nekih 5 godina.

otišao mm čistit neki kanal kojim se natapa polje. rijeka se zaustavi i onda se pročisti taj kanal. i u neko doba zove mene mm da dođem. a bome nije to baš bilo blizu kuće, nekih 15 kilometara dalje. i sidnem ja u auto i dođem kad izvadi on nešto iz jednoj procjepa u zidu - vibro od nekih dobrih 30 cm
i radi toga on mene izvuče iz kuće.
i sad mene uhvatio smijeh di ćemo s tim čudom. i smislimo ga stavit u auto ispod vozačevog sidala. nemam pojma zašto smo ga mi uopće uzeli. i vozio se vibro tako neko vrime, dobrih misec-dva. zaboravili mi na njega.
kad odvede mm oprat auto skroz zaboravivši na onoj jadnička ispod sidala.
kad se vratio po auto sidi vibro na vozačevom sidalu

mm ga opet ubaci ispod sidala i sve kao ajmo ga bacit, pa zaboravimo, pa nam netko zasmeta jer bi mogao vidit šta mi to bacam i tako se vibro opet vozio misecima ispod sidala.
i dođe lito i nemam pojma zašto mi ga prselimo u portapak. a kako liti sa mnom na kupanje zna ići i moja mama jednom zgodom je ona krcala plažni ekvipment u portapak. i kad je stavila prvu torbu ja se sitim vibra koji se slobodno i nesmetano klatari po portapaku. a mama samo šta je otvorila portapak ostade :shock: :shock: i kaže: a čeri šta će ti ovoliki :shock:

tribalo mi je poprilično vrimena da je uvjerim kako nije moj, a ponajmanje da bi uopće imala takvog u toj mjeri i razlog zašto ga skoro godinu dana vozikamo u autu.

mm i ja se baš sentimentalno vezali za taj gumeni kanalski pronalazak.

na kraju je ipak završio u kontejneru ispred kuće.