Citiraj vissnja prvotno napisa
I još jednu temu za razmišljanje vam dajem: zašto retko sa prijateljicama u real life-u pričamo ovako otvoreno? Ja se definitivno ne sramim svoje seksualnosti niti mi je problem da pričam o tome, ali ne znam kako mi niti jedna prijateljica masturbira :? [/i]

Mje frendice ne mastrubiraju, niti imaju vibratore, neke čak i ne vole sex do te mjere da ga upražnjavaju jednom mjesećno "samo zbog muža", neke na sami spomen sexa u nekom usputnom razgovoru pocrvene od glave do pete, pa zbog brige za njihovo srce više ne spominjem ni slovo s, a kamoli sex. Jedna maltane spava dok "on obavlja posel", a jedna, istina nije mi baš frendica, ali je neka sestrićna od mog čaće, ta govori da čita Gloriju ležeći na trbuhu, dok se on odostraga iživljava.
Samo jedna to čini skoro svaki dan, jer joj je muž nezasitan, sad ili je istina ili se pravi važna pa laže. Moja kuma izjednaćava sex sa pranjem i peglanjem veša, dok jedna jedina, naj frendica, a inaće rodina forumašica
(neću je imenovati, samo pogledati ) ima ista razmišljana o sexu kao i ja i s njom i prije, a i danas mogu normalno i otvoreno razgovarati o toj temi.