-
Nakon par dana razmišljanja na temu pisati, ne pisati i koliko pisati na ovom topicu, evo i mene.
mikka, kao ohrabrenje, mogu ti reći da sam od doživljaja penetracije poprilično sličnog tvome došla do toga da jako uživam u seksu. Bila je jedna prelazna faza kad mi je oralni seks bio najdraži, a već godinama mi je na prvom mjestu penetracija.
Prijavljujem postojanje klitoralnog i vaginalnog orgazma. Potpuno su drugačiji. Prijavljujem da je moguće doživjeti oba istodobno, što mogu svaki put kad to poželim. I prijavljujem da ja i dragi uglavnom svršavamo zajedno - zato što on uvijek čeka mene
. Zapravo, nekad mu kažem da me ne čeka, jer znam da će me uzbuditi kad vidim njega - i onda opet bude zajedno.
Počelo je otvorenim razgovorom - iz mog očaja, više jednostavno nisam htjela seks. On je bio i ostao jako strpljiv i nesebičan (
). Išli smo polako. I vidi gdje smo stigli! Mislim da je ključ u ljudskom razgovoru i skidanju baš svih maski. Dakle, naučiti reći što hoćeš i što nećeš i znati da je to u redu, jer ste prije o tome razgovarali i oboje shvaćate da je to važno - za oboje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma