Ma kad ja nemogu to samo tako, da odem tam, velim mrtva hladna: prosim jedan vibrator i baterije uz njega i još jedne da nemoram jurit u dućan kad se ove istroše.tatek prvotno napisa
![]()
Uh, nije to sam tak.
Ma kad ja nemogu to samo tako, da odem tam, velim mrtva hladna: prosim jedan vibrator i baterije uz njega i još jedne da nemoram jurit u dućan kad se ove istroše.tatek prvotno napisa
![]()
Uh, nije to sam tak.
Prvi put nece biti lako, no kasnije se naucis.rinama prvotno napisa
![]()
znas kaj, uzmi to kao svaku drugu kupovinu - pogledas boje i dezeneuzmes u ruku da vidis kak je na opip, pitas jel vodootporan da vidis jel se mozes njime zabaviti i u kadi ... kao da kupujes majicu pa gledas jel pamuk il sintetika, jel se moze peglati itd
![]()
(BTW, siguran sam da su se prodavaci tamo nagledali sramezljivih kupaca tako da znaju oni sa njima tj. vama tj. tobom)![]()
uh, al je netko upućen...![]()
Nego, moj savjet je da ne kupuješ naslijepo, jer bi se mogla zeznut... ako neki model odgovara prodavaču ili drugom forumašu, ne znači da će i tebi... najbolje ti je probat svaki pa izabrat najbolji...![]()
Bas sam si mislio da ce netko pitati jel imaju kabine za isprobavanje ...![]()
(nemaju)
:/Moover prvotno napisa
Pošto nemaju kabine za isprobavanje, morat ću dići kredit, jel ima kakav
Namjenski za kupnju sexualnih pomagala?
možda na hreliću ima rabljenih za sitne pare?![]()
To je još gore nego onaj kojeg je Loryblue našla u kanalu za navodnjavanje. Pošto vidim da sam sa svojom ozbiljnom potragom za, ostala neshvaćena od tebe moover, idem proć odovuda, da mi se ljudi više ne smiju.
pa ja samo pokušavam pomoći savjetima...![]()
Rinama kod kupnje vibratora obavezno pitaj prodavača kako da ga čistiš (u vodu ne možeš jer ima baterije, alkohol može proći ali te kasnije pecka, maramice...nisu sterilne :/ , problem jer što je vibratot veeeeeeliki prijenosnik gljivica zato ga ja i slabo upotrebljavam :/
)
Prodavaci kazu: voda + sapun. Za baterije nije bed, izvadis ih prije pranja i vratis kad se sve posusi (najbitnije je za kontakte).Ana :-) prvotno napisa
A alkohol isto ne bi trebao biti problem, brzo ishlapi (naravno, uvjet je da ne cistis neposredno pred upotrebu).
Tatek ne vjerujem da voda ne ošteti unutrašnjost vibratora :/
Joj cure.. meni se zadnje vrijeme događa monotonija u seksu, ali samo zato što sam našla pozu u kojoj svaki put svršimo zajedno i bude nam fenomenalno. Sam orgazam meni uvijek bude različit, nekad plići i kraći a nekad se brda valjaju.. sve nestane u tim trenucima, spajaju se nebo i zemlja i nakon toga mi je sve ravno![]()
Voljela bih samo da mm preuzme inicijativu, ali on se meni toliko prilagođava da na kraju sve o meni ovisi![]()
Eh da, da li vi dogovarate unaprijed seks, ono "večeras ćemo" ili legnete bez dogovora, pa što bude?
Mercedes mi se nekad "dogovorimo" a nekad bude spontano, ovisi o situaciji![]()
Pa sad neko kaže da ovo nije edukativni topic, još nam samo fali Davor da nam izraćuna koliko jogurta treba popiti ako koristiš vibr.do tri puta tjedno.Ana :-) prvotno napisa
![]()
vriiiist![]()
![]()
![]()
![]()
rinama jel dolazis u soping?![]()
Nemogu, istekla mi putovnica.s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Kad ja to sve skup zbrojim, oduzmem, pomnožim i podijelim ostane mi jedno veliko NE , jer baš kak sam si i mislila nije baš tal lako kupiti ga i brinuti se o njemu, hebate gore neg da imaš zamorca, moraš mu dati "jesti" da bi živio, moraš ga kupati u vodi i sapunu da ne dobije gljivice i ko zna sad kad se još javi netko pa mi kaže da treba i oružani list :/ . Idem ja rađe peglat veš, ovak mi samo bedastoće padaju na pamet.
rinama, okani se ti pomagala.
em su skupi, em triba čistit, em mogu dozvat u trajne goste gljivice....ma sto problema s njima.
jeftinije ti čekat sezonu krastavaca![]()
- čak možeš i veličinu birat, a nije baš ni skupo.
![]()
Za krepatrinama prvotno napisa
, ali to su otprilike razlozi zašto se ja ne želim igrati s tom igračkom.
Velike tajne malih majstora kuhinje! Jel ti to nama možda želiš ispričati još koju zgodu?Loryblue prvotno napisa
Da krastavci!Pa nisam ja multipraktik ženo!
i krastavci imaju osjećaje![]()
E ovo su već perverzije. I uopće mi više ne paše ova slika djeve na avataru, stavit ću joj dva mala rožića, rep i jedne rogle.
Bog će me kaznit.
Laku noć, odoh izmolit za pokoru 10 oćenaša i 12 zdravomarija.
ja sam kupila neki dan. bas je bilo fora u ducanu. prodavac stvarno zna sve o svemu, a i zacudis se kakvih sve stvarcica ima unutra. jos sam dosla unutra s hot dogom iz kojeg se cijedio senf![]()
ovo mi je prvi put da sam koristila, i zanimljiv je osjecaj. iako mi je cijelo vrijeme falio jos netko, izgleda da nisam za ove dugotrajne solo igranke. mozda mi ipak najbolje pase moja brzinska taktika :/
mi se uglavnom ne dogovaramo za sex, nego padne onako, s neba. ponekad se i dogovorimo, ali za neposrednu buducnost.
Mikka- oslobodi sve misli iz glave u trenucima diranja. Sve zaboravi, samo se usredotoči na dodir. Nemoj mislit na orgazam, hoće li se pojavit, kad, kako. To opterećuje.
Diši duboko, zamisli da si glavna glumica, stenji ako želiš i budi svjesna dodira, steži mišiće guze. Istraži se malo sama da vidiš gdje ti i šta paše, ali već znaš barem svoj položaj.
Moraš bit zainteresirana za seks i dat priliku svim pozama, a ne unaprijed ić s tim da možeš novine pročitat![]()
Popni se na njega, nek tm za promjenu leži (i to skupljenih nogu), a ti daj sebi priliku! Kreni s položajem od 90 stupnjeva, ali onda se supsti na 30 st, da ležiš na dragom i odredi ritam koji ti paše, stisni nogice ali nek on ostane u tebi.
Orgazam zagarantiran![]()
Cuj, nisam mislio da ga peres u ves masini (na kojem programu - za sareno ili iskuhavanje?Ana :-) prvotno napisa
) ili kupas u kadi, vec samo isperes izvana (a ako dodje nesto malo tamo kod baterija, nije toliki bed ako su one vani i ako se aparatic posusi prije upotrebe).
![]()
Naravno, vrijedi i to sto kazete - nije vibrator vrhunac ljudskog postignuca na podrucju seksa, ima puno uzitka i zabbave i bez njega, on je samo jedno od neobaveznih pomagala, netko uziva u njemu, a nekome je bez veze.
(ali, recimo, nije losa stvar njime masirati stopala ili ledjaozbiljno kazem)
Tatekova informiranost o vibratorima je naprosto očaravajuća.![]()
Uvijek rado pomognem ljudima kojima treba informacija ili savjet, radilo se to o odredistu za izlet ili vibratorima.Anita-AZ prvotno napisa
![]()
(a obzirom da sam radoznao po prirodi, onda nema puno stvari o kojima ne znam barem ponesto)
aaa nemam zgoda s krastavcimarinama prvotno napisa
(zato i nisam preporučila mrkvu da ne potegnem sama sebe za jezik)
btw, mislim da je definitivno sazrilo vrime za promjenu slike u avataru - naravno tvom![]()
Bar za nešto da taj genetski inženjering da posluži.![]()
Meni je mm kupio vibrić davno. Ponekad ga izvedemo iz ormara u šetnju, ali zajedno. Ima čak i ime. Ponekad je zanimljivo malo pustiti mašti na volju...
A što se tiče teme topica, ja s mm-o skoro uvijek doživim O, često i simultani.
Ne dogovaramo se jer me to nervira. To sam mu zabranila. Prije je znao pitati usred grada: Ćemo večeras malo, a? Onda se meni niš više ne da. To dogovaranje mi ubija cijeli gušt.
mi smo valjda dobro uigran par pa zaista uvijek svršim..ima nekih poza koje su mi draže, ali sve mi je drago..nekad se dogovaramo nekad ne, uglavnom od kad je novo dijete stiglo da, što njemu ide strašno na živce.. jedino što mene smeta je da nije dovoljno često, vidimo se samo vikendom, a onda treba ušemiti sve ostalo,fuj :/
dal se dogovaramo, ah, pa mi još koji put i trgujemo![]()
sex u zamjenu za seriju, shopping ili sl.![]()
anima prvotno napisa
jednom sam mu rekla da ćemo se seksat kad uspava dijete, e, da ste to uspavljivanje vidili 8)
ma ja, treba imati muda za takve topiceDavor prvotno napisa
![]()
![]()
vezi pranja, a da ga nataknes u stroj za sudje?tatek prvotno napisa
![]()
stane taman pored casa za vino
i suzdravam se daljnih komentara![]()
interesantan topic!
Odgovori su da, uglavnom da i ne.
Sve je to u glavi. Meni je dugo trebalo da se skroz opustim i još u nekim stvarima nisam. Baš mi je MM neki dan rekao da mu je krivo što mu ja nikad ne kažem šta bi htjela :/ I u pravu je.
No, orgazam koji ja doživim je onaj vaginalni, barem mislim da je. To je onaj kada osjetiš da se stežeš unutra i onda to traje nekih dvadesetak sekundi?
Do pred malo sam bila u nekoj fazi "neda mi se", al sad sam malo promislila i kako je MM doma već mjesec i pol, skužila sam da mi je bolje bit u fazi "da mi se".
Što se tiče pomagala, umjetni me ne privlače. Zato smo probali durexov zeleni i crveni gel. Zeleni ima okus peperminta, hladi i vrlo ugodno pecka, mada mi je s njim teško doživit orgazam, valjda me to sve ometa. Crveni kao grije, mada ja nisam niš osjetila i ima sladak okus, po šećeru, strašno je ljepljiv. Plavi je samo za podmazivanje i to nismo probali. Prezervative koristimo one extra safe, nisam nikad probala te arrouser i slične.
Analni sex? Ne mogu to, još.
I nama isto- nema seksa.Mercedes prvotno napisa
![]()
md stiže u moj grad za 3 sata pa će ga biti...
nakon mjesec dana pustinje i suhoće...
onda mogu roditi u miru preksutra.
hm, analni.. nije da me povremeno nije privlacila pomisao, ali kad sam probala mi je bilo pre bolno. a sad nema sanse, s obzirom na nuspojave u trudnoci, koje necu imenovati.
jedva cekam da dode md, bas sam ga se zazelila ovih dana, iako sam nocas sanjala da me vara, i to preda mnom. probudila sam se bas strasno ljuta i nervozna, ali proslo me, i sad mu se opet veselim![]()
jedva cekam utorak
interesantno je da nemam problema s vlazenjem iako mi fali jedna od dvije vlazne zlijezde (bartolinijeva, operirala ju 3 puta), tako da nam lubrikanti ne trebaju. cak nakon poroda vlazi bolje nego prije :/, a citala sam da se uglavnom desi suhoca.
čuj... peu a peu što bi rekli francuzi, za početak se samo vas dvoje malo poigrajte, a onda u priču uvodite druge osobeiako sam nocas sanjala da me vara, i to preda mnom. probudila sam se bas strasno ljuta i nervozna, ali proslo me, i sad mu se opet veselim![]()
![]()
![]()
Sram me pitat, ali evo.. ja bih volila malo još usavršit ljubljenje (mislim na usta-usta). Je li imaju neki linkovi o tehnikama, ili neki vaš savjet?![]()
Mercedes prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
sad sam se sjetila "savjeta" iz nekog teen lista ili sl. kako uvježbati francuski poljubac
![]()
da citiram:
" uzmite praznu čašu od jogurta i ubacite trešnju ili maslinu unutra, pa pokušajte jezikom dohvatiti maslinu ili trešnju , nježnim kružnim pokretima jezika .."
![]()
urezalo mi se u pamćenje
![]()
ovaj topić treba novo ime definitivno
koje ?CIARA prvotno napisa
pa nezna to sam lupila ali nekako mi se promjenilo, nije više žestoko ko na početku.
nemojte biti stroge ako se varam
pa nije, ispucao se topic
predlažem seobu na ljes- forum.hr ( može se čitati ako nisi registriran, provjereno)
pa slažem se sve je nekog sram nešto pitati
halo ljudi pa to je normalno
radite to i uživajte jer cilj je uživanje
a do cilja se treba i malo potruditi
evo sad ću ja zaozbiljnoMercedes prvotno napisa
moj najdraži poljubac:
lagano otvorenih usana prići njegovim usnama i poljubiti ovlaš njegove usne, polako , u par poljubaca, i onda lagano sve više otvarati usta i jezikom ući u njegova usta, pa poljubac, po opet lagano nastaviti "istraživanje" njegovih usta (ne duboko) , tvoj jezik prati njegov jezik ... ovo je teško opisati