Bolje je da sam tek sada otkrila ovaj topic jer bi na njemu, silom prilika, rekla nešto više nego što bih to trebala.
Ja sam ekstrem, apsolutno po svemu!!! Bila sam poprilično promiskuitetna tijekom svog mladog života. Promiskuitetnost se povećavala sukladno mojim umjetničkim usmjerenjima. Dok sam se bavila suvremenim plesom i putovala "around the World" bilo je tu svega i svačega, svih mogućih kombinacija, pa čak i dugoročnih žena.
Meni ovo nije tabu, toliko je svakodnevna tema da je već izlizana.

Svemu tome je dopridonosila i moja najbolja frendica koja ja apsolutna carica, boginja seksa i eksperimenta. Ona je tooooootalni avanturist. Pa čak i swing, sado - mazohistička preseravanja, ulijećanja u parove solo, troje, četvero, petero, anal joj je kao dobar dan. Ta je ratnica do besvjesti.
Mene je porod dosta otuđio i ja mogu reći, ne baš tako ponosno, da na prste jedne ruke mogu nabrojati svoje orgazme. Doduše, jako sj****ana situacija kod kuće mi je nabila dosta smeća koja trebam pročistiti. Blokade u mozgu zasigurno postoje. Moji roditelji su bili manijaci. Oni su se i tukli i ševili ispred mene. Ja NIKADA nisam bila aktivni član njihovog kućanstva. U naslijeđe su mi ostavili sirovu sexualnu energiju bez osjeta.
Češće sam doživljavala orgazam plešući!!!! To je samostalna igra u kojoj ste vi domina. Tu nema poraženog, tu nema tiranina, tu nema dobitnika ni gubitnika, tu nema prilagodne niti razočaranja!!!!
Voljela sam ekscentrike i uvijek sam bila inicijator što me koštalo ponekad u životu i loših procjena.
Ne vjerujem ženama koje mi sustavno govore da doživljavaju orgazme olako.

Inače, moj doprinos ovom topicu će najviše biti, dakako, glazbeni pa evo:
http://www.youtube.com/watch?v=scJuNQtYlZE