Citiraj abonjeko prvotno napisa
Citiraj Zorana prvotno napisa
Abonjeko, zasto ti je vazno to sto dozivljavas orgazam kroz ples kao samostalnu igru?[/i]
Kao bit orgazma uvijek se provlaci ideja partnerstva i partnerske igre pa zato pitam.
NE; NE; NE...meni to nije važno, ali se dogodilo da češće doživljavam orgazam kroz ples (jer ga nadasve obožavam), nego orgazam s partnerom. Izgleda da su mi se pobrkali lončići u glavi u djetinjstvu i da nikako nisam sebi povezala ideju partnerstva, a oduvijek sam neobično jako i strastveno tražila sebi bliskog partnera.
Ja sam praktički bila dijete ulice, nitko nikada nije pitao za mene pa sam se povlačila (još dok sam bila totalno mlada i zelena) s razno raznima tražeći to partnersto i ljubav, zaštitu i toplinu, a zapravo se radilo o prekrasnim, ali kratkoročnim i iskorištavajućim iskustvima. Nisam naučila primati ni davati ljubav iako bih to strašno jako željela, zato valjda nemam uopće viziju o orgazmičkoj ljubavi između partnera (netko je spomenuo dugoročno povjerenje u partnera), pa ih češće doživljavam sama na način na koji ja to VOLIM jer sebi vjerujem. Za sebe znam da si mogu vjerovati!!! :/
Frendica mi je uvijek govorila da tražim čudake i da se moram malo opustiti po pitanju odabira. Eto mi ga sada, imam čudaka koji apsolutno ne zna što je nježnost, čiji je ego velik kao svemir i koji me u krevetu fleša poput predatora, što meni više nikako ne odgovara. Izigrala se maca i sada traži pravog muškarca, muškarca koji će je, prije svega, voljeti i željeti zadovoljiti, muškarca čiji ću svemir biti JA, a ne njegov EGO!!!!
Abonjeko, hvala ti na iskrenim postovima.

Tu se sad, na zalost, provlaci ona prica sa jednog drugog topika, da partnere cesto biramo nesvjesno pa odabiremo one koji slice na nase roditelje,a ne onakve kakve bas trebamo (vrlo cesto, bas suprotne od nasih roditelja). Ti si ocito imala fazu u kojoj si, koliko god si bila protiv roditelja, u stvari nastavljala njihovim stilom (seksualnog) zivota, a sad si se zasitila toga i skuzila sto ti treba. Ako ces ponovo biti u prilici da si biras partnera (sto bih ti pozelio, citajuci ovaj opis :/ ), tad pripazi da to bude covjek koji ti zaista bude mogao pruziti to sto trebas, a ne samo nastavljac niza nezadovoljavajucih muskaraca.