ne mogu otvorit (ne otvaraju mi se) linkovi pa ostajem uskraćena za taj dio rasprave
ali pretpostavljam kakva je obleka u pitanju, pa eto da iznesem svoje skormno mišljenje i nahođenje:
- ja sam zavodnički tudum
- meni nikad ne padne na pamet obuč sexi rublje i zavest muža
- moj domet zavođenja u "sexi" rublju je obuć gornji dio svilene pidžame, doć u sobi, napravit dvi-tri piruete i razvalit se na leđa po krevetu
- kožnjake, latesnjake i ine ne volim. iako mi je lipo vidit na zgodnoj ženskoj

za sex moram bit totalno očišćena od svih zala ovoga svita i negativnih utjecaja iz okoline. meni smeta i ako su zvizde krivo nasađene (a ustvari sam ja cila nakrivo nasađena). nema teorije da bi mi sex pao na pamet ako smo mm i ja u svađi, ako mi je dan bio naporan, ako sam 5 minuta prije urlala ko tarzan radi šefice, itd....
ko što rđavom k.... dlaka smeta tako i meni sve negativno oko mene smeta za uživit se u sex. pa čak i neplaćeni računi, neoprana roba, sutrašnji ručak, cipele na sniženju, maloj nove cipele....sve ovo meni najčešće pada na pamet baš za vrime sexa.
i trudim se odagnat takve misli, ali ne ide.
- zatvorim oči, promislim kako mi je zgodan muž i isti tren mi tiltuje: račun od struje 1000kn.
- opet zatvorim oči i promislim na gola tijela kad opet: wow dobre su one cipele na sniženju.
- opet se probam uživit, uspuhat i dat zamaha tom činu kojem smo se mm i ja prepustili kad odjednom: hebote šta ćemo sutra za ručak

i mene to izludi, ja se nikako ne mogu opustit. stalno mi misli vrludaju i nikako se skoncentrirat na sex. a trudim se, eto bog mi je svjedok kako se nastojim koncentrirat i ispraznit mozak od svih tih pritisaka. ali kako kad znam da će me i mm pitat kad budemo dolazili s posla: ženo šta si smislila skuhat. i ja o tim odgovorima moram mislit čak i za vrime sexa.

btw, ja nemam erogene zone.

nego da ja vas pitam:
šta vas kod muškaraca pali? šta vam je sexi za vidit?

mene opčine deblje nadlaktice. ali nikako u stilu body-buildera. a ne, to mi je čak odbojno. nego onako da muškarac ima malo jače ruke i onda mu se ta jačina počne širit od sredine podlaktice prema laktu i dalje. i mene takve ruke uzbuđuju. joj kako mi je to fino vidit.