Ja sam se uvijek palila na ful visoke, a MM baš to i nije...ko visoko leti, nisko pada
Nikako da se uključim jer ne stignem pročitati što ste napisali...vi osvješteni poklonici nemedikaliziranog orgazma, ja bi si baš povremeno šibnula drip u venu pa nek bude i medikalizirani kad moj oksitocin voli zafrkavati (pitat ću na porodu da mi ga daju za doma, tamo ga nikako ne želim)
Uvijek sam imala problema u glavi, čak mi je neko to interpretirao kao da se bojim gubitka kontrole...I totalno sam u jednoj fazi izmaltretirala MM, sve on zna šta meni paše, nema šanse da sekundu trpim neki dodir koji mi nije po guštu....onda sam malo ohladila jer se u svemu tome izgubila spontanost, napaljenost u glavi kako je neko rekao...
Čini mi se da mi kronično fali sexa, a onda me s druge strane predugo maženje uspava, spavaća soba mi ubije volju za bilo što...najdraže mi je kad se sve odvija brže i neplanirano, i previše sam nestrpljiva pa obično pribjegavam provjerenim tehničkim rješenjima, a svjesna sam da sigurno može bolje (ko da mi se ne sviđa ideja dozvoljenog bračnog seksa, nekad nisam imala tih problema-eto ti odgoja i naše kulture, valjda mi je zabavnije bilo ono za što nitko nije znao).
I još nešto, baš me zanima da li se to još kome događa, vezano za Tatekovo pitanje o erog. zonama-ono što me nekad jako palilo (grudi, trbuh, leđa, ljubljenje) totalno mi je otupjelo. Sve mi to paše ali u smislu nježnosti, a ne seksa. Je li to već klasična priča-da ću još malo MM doživljavati ko brata ili cimera? Odo i ja u shopping, barem po neko trudničko izazovno rublje.
Još jedna stvar vezana za trudnoću- iako je inače sve u redu, dešavaju mi se skroz neugodne kontrakcije prilikom sexa, pa se sve trudim da ne bude "prenapeto" iako imam želju. Eto ti oksitocina na djelu.