mm uvik nakon brijanja stavi rakiju, pa se dobro istriska i kad rakija ishlapi stavi aftrševuZorana prvotno napisa
zdravo po seljačku i vlašku
![]()
ja volim mirisne muškarce. pogotovo kad onako mirišu na neki jak i intenzivan parfem (ja i sebi koristim jake i intenzivne što kolju za oči). mm se miriše i ludo je zaljubljen u parfem koji ja obožavam. to se zove posredno zaljubljivanje i utjecaj žene na muškarčeva osjetila. uspila sam ga uvjerit kako je taj parfem neodoljiv i sad je i on sam sebi kad se namiriše ujutro neodoljiv (valjda neće nategnit sam sebe).
ne volim prežgoljave muškarce. imam osjećaj da bi mi se moga negdi putem zanesvistit od mršavosti i kud ću s njim. a i ako ga malo jače prihvatim priko pluća mogla bi ga udavit ili u blažem slučaju polomit mu sva rebra.
volim onako fino stavljene, ni debele pa da im trnbusije visi priko gaća, a ni žgoljce. pločice me ne privlače nešto ludo.
ćelavost je vrlo poželjna. i nema muškarca od 7-77 ako je ćelav da ga neću pogledat. a tu spadaju i oni s frizom ala marinac. to su moji tipovi. onako malo ružnjikavi (a imam zgodnog muža), prgavi sa svima osim sa mnom (ja sam sasvim dovoljno prgava za oboje), visoki blizu 190 (mm je 2cm manji), duhoviti, da im vijuge rade brzinom ko i moje (aj dobro ne ko moje jer bi im se u tom slučaju spržile), i da vole sve što vole mladi
![]()