Znas kaj mikka, kad mi netko kaze da o necemu nema bas nikakav stav, meni padaju na pamet samo dvije stvari - ili ipak ima stav pa ga iz nekog razloga (neugodnost, strah itd) taji ili mu pak bas nimalo nije stalo do te stvari o kojoj se prica.mikka prvotno napisa
Kaj ti mislis, mikka, da li je kod TM-a rijec o prvom ili drugom?![]()
Ja mislim da je ipak o prvom (dakle, ima neke zelje, ideje ...), ali ih iz nekog razloga nece reci. Mozda mu je bed gnjaviti te s time, pogotovo kaj si sad trudna, mozda misli da ces ti o njemu misliti bogznakaj ako ti kaze da ga pale roza halteri ili pak polozaj br. 28 iz neke "figure veneris" knjige, izdanje 1968 ili mozda to da mu masiras lijevi nozni palac za vrijeme seksa ... E sad, to je koliko njegov problem, toliko i tvoj, jer ocito jos en postoji dovoljna kolicina povjerenja/samopouzdanja u njemu i izmedju vas da bi ti to mogao reci. Nemoj misliti da je to neka katastrofa, za takva "otvaranja" nekad treba i puno godina i kod najbliskijih parova,a mozda treba malo i njemu vremena da sredi misli ... ali mislim da se isplati ustrajati oko toga. Evo, ti si se otvorila nama forumasima na ovom topiku, sad treba cekati trenutak da se on otvori tebi (mislim da nema bas puno muskih koji bi otvorili ovakvu temu na bilo kojem forumu na svijetu ... steta ).
Nego, jedno pitanje za sve vas - kaj vi mislite da li vise zena oblaci cipkasto rublje/visoke pete/minice/haltere/ ... (dopunite niz) zato jer se one same u tome osjecaju super i seksi i ne zanima ih previse sto o tome misle njihovi partneri ili ih pak vecina to oblaci zato sto se to svidja njihovim partnerima, a njima samima je to onak ... da su solo ne bi to nikad radile?

) zato jer se one same u tome osjecaju super i seksi i ne zanima ih previse sto o tome misle njihovi partneri ili ih pak vecina to oblaci zato sto se to svidja njihovim partnerima, a njima samima je to onak ... da su solo ne bi to nikad radile?