Misliš onako za svaki dan ili posebne prigode? Za svaki dan - tipa posao itd. - nekima je to oklop u kojem se osjećaju moćno i lijepo (odvjetnice, posl. žene - mislim visoke pete, čipkasto rublje, njegovane itd.). Za seks ili izlazak - vjeorjatno da bi se, ovim slijedom: a) svidjele same sebi i prizvale svoje zavodničke moći i ufurale u igru zavođenja ne bi li se b) svidjele nekom partneru i privukle ga. Ima i c) - koje se oblače na izričit zahtjev - a onda se oblače zbog partnera i to im je inače bezveze.tatek prvotno napisa
Kako god, mslim da prevladava to da se žene u većini slučajeva i uslijed mikseva raznih razloga, kad se tako obuku, obuku se iz svog gušta, kao što se iz svog gušta šminkaju i rede, a ne zbog nekog pritiska itd. Ima tu i onog princeza-Barbie-đira iz djetinjstva, evo meni jedna od neostvarenih želja da me MM odvede na neki baš bal, di ću se ja super skockat, a svi će me gledat držaći dah (i muški i ženske), pri čemu je MM ili moj neki partner osoba bez lica - ono, nevažni Ken, dok sam ja zvijezda showa i skockana do u detalj. Znam, totalna kuruza, ali organizirat ćemo tako nešto kad-tad, treba mi makar 5 min svjetla reflektora - to sam ja ljubomorna na moju sistericu koja je nedavno bila na takvom nekom plesu u nekoj fensi šljokičastoj haljini kupljenoj vani.

) zato jer se one same u tome osjecaju super i seksi i ne zanima ih previse sto o tome misle njihovi partneri ili ih pak vecina to oblaci zato sto se to svidja njihovim partnerima, a njima samima je to onak ... da su solo ne bi to nikad radile?
. Znam, totalna kuruza, ali organizirat ćemo tako nešto kad-tad, treba mi makar 5 min svjetla reflektora - to sam ja ljubomorna na moju sistericu koja je nedavno bila na takvom nekom plesu u nekoj fensi šljokičastoj haljini kupljenoj vani.