Citiraj tatek prvotno napisa
Mozda bi krajnje pitanje bilo jel sve TO izmisljeno samo da nadrazuje mastu muskaraca ili postoje zene koje to zele kupovati i nositi i bez obzira da li ih gleda neki muskarac ili ne.
Sve ti je to jedno te isto pitanje - oblačimo li se tako što se oblačimo zbog samih sebe ili zbog drugih. Zašto su se muškarci iz doba Opasnih veza šminkali, pudrali i stavljali perike - zbog žena, zbog sebe, zbog drugih muškaraca itd.? Ko bi znao - tad je to bila moda. Tanka je tu linija - ako se ne svidimo sami sebima, nećemo bit privlačni ni drugima. A tad je vladao konsenzus da je to privlačno. Afričkim plemenima je privlačno stavljanje onih elipsa u usta i uši itd. Meni je svejedno što je TO - jel' pamučno rublje, jesu li dreadloksi, jel' štikla. Sve je privlačno nekoj ciljanoj skupini. A moja ciljana skupina je u prvoj liniji osoba koja me gleda u ogledalu - dakle ja . Ajmo se opet vratit na latex - mislim da se u latexu npr. koji mi se ne sviđa ni pod razno ne bih se svidila ni samoj sebi pa ga ne bi oblačila. Nešto drugo - npr. čipkasto - svidila bih se samoj sebi pa bi ga oblačila pa bi se svidila i drugome. Možeš' bit seksi i u pamučnome i u ovome i u onome. Ja mislim da se to radi u prvoj liniji zbog same sebe / samog sebe, a onda kreće sve na dalje. Meni je bitno jesam li depilirana i usred zime i ako mi je muž na putu i ako nema teorije da iko to vidi - ja oću znat da sam sređena. Ne bih rekla - ajme blaženstva - sad mogu pustit dlake, freedom, yes! Itd. Ja mislim da se svako oblači u skladu sa samim sobom, da se svidi sebi i svijetu, do na neka modna traženja. Ali - ono što je najveći adut sviju je neki stav, onda sve nadalje. Može neko bit predivna pupa, ali ako nema to nešto, neće nikom bit privlačan, tj. privlačnost će bit kratkog vijeka i potrošna.