Citiraj SpOOklica prvotno napisa
u akciji me poprilično pali kad mu cuclam prst ne znam zašto je to tako poseban osjećaj.
spOOklice, možda ti podsvjesno nedostaje treća osoba u krevetu (nisam izričita pa da kažem da je to muškarac ili žena - sve ovisi o osobnim preferencijama)...

Inače, mislim da se žene oblače u skladu sa svojim unutarnjim poimanjem svojega "ja"; možda u cijeloj ovoj priči nije ni bitno oblače li se za sebe ili za druge već se oblače onako kako se one osijećaju iznutra. Prosječna žena, s prosječnim svakodnevnim zanimacijama, osoba koja želi biti neraskidivi dio svijeta i kojoj takva uloga odgovara, bit će "neprimjetnija" od one koja je domina, koja ima u glavi cijeli spektar zanimanja, kojoj je vudu i okultna literatura centar zanimanja. Također, ne smijemo zanemariti ni odrastanje! ima buntovnica i Barbie curica; svaka odraste u potpuno drugačije osobe s potpuno drugačijim glazbenim, odjevnim i inim smjerovima.
Naravno, posoje oscilacije i uvijek ima "upada" iz jedne skupine u drugu, ali mislim da se ovi moji filozofski utvrđeni stereotipovi ne mijenjaju bitno!!!

Ono što mene zanima je; je li vas pokreće glazba tijekom seksa??? Najvjerojatnije, pošto je velika većina vas u dugom braku, više i ne zna što je to glazba kao pokretačka snaga i vjerojatno to veliku većinu više i ne zanima. Ali, ipak, pitam jer možda postoje neki kojima je to, još uvijek, bitno!!!