Stranica 13 od 25 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1233

Tema: orgazam

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

abonjeko je jako mlada djevojka, posebna,drugačija, inteligentna ,ali recimo 12 ili13 godina koje nas dijele su u ovakvim razgovorima balast...

voljela bih da ovaj forum i ja poživimo još 15 godina da se nađemo na ovoj temi tada

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slažem se s anek - meni niko nije lijep i privlačan SAMO zbog toga što nosi ovo ili ono - bitno je kako je on u skladu s time, je li zrači itd.

Abonjeko, a propos glazbe - užasno mi je bitna u životu, nigdje ne idem bez zvučne kulise (mobitel obavezno za slušalicama u ušima), ukus mi je šarolik u tome kao i u robi - od L. Anderson (ako je tko čuo) do tipa Perez Prada, ali mi u krevetu mjuza smeta - opet valjda zato jer to povezujem s nekom igranom scenografijom. U krevetu najviše volim zvukove seksa, bez ičeg drugog.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Citiraj SpOOklica prvotno napisa
    u akciji me poprilično pali kad mu cuclam prst ne znam zašto je to tako poseban osjećaj.
    spOOklice, možda ti podsvjesno nedostaje treća osoba u krevetu (nisam izričita pa da kažem da je to muškarac ili žena - sve ovisi o osobnim preferencijama)...
    I ja ovo volim i ne bih rekla ni podsvjesno ni išta da mi fali treći, usta su jedan veliki potencijal i dosta toga s njima, kao i s prstom, je simply sexy.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    L. Anderson (ako je tko čuo)
    jesmo mi, starice

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    L. Anderson (ako je tko čuo)
    jesmo mi, starice
    U, baš mi drago. BTW, evo L. Anderson ne može bit dalje po imageu od Barbie girl, a ja opet imam tako te želje negdje zaplesat u šljaštećem itd. Ljudi nisu pripadnici ovog ili onog, dosta nas je totalna eklektika - evo vidiš Tateka, u braku, a oblači se u šareno (da se malo našalim ).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

od L. Anderson (ako je tko čuo)
    Cuo je.

Sve ima svoje mjesto u zivotu, pa tako i muzika. Izvan seksa mi je jaako vazna i vrlo ju cesto slusam ... a za vrijeme seksa mi je nekad vrlo ugodna (ili cak napaljujuca), a nekad ju ni ne zamjecujem.

A za vas, cure, abonjeko, a zakaj, maria71: osim godina jako su vazna i zivotna iskustva ... abonjeko ima ne bas osobita iskustva sa brakom i vezama, kako svojim tako i roditeljskim (vidi nekoliko stranica prije ove), tako da mi je shvatljivo njeno drugacije poimanje braka, pa i dugih veza. Vas dvije (a i ja sam tu negdje) imate drugaciaj iskustva pa onda i na brak gledate drugacije (i slazem se sa vama, i da viska godina nekad stvara probleme u razumijevanju, a i da nitko ne natace kiselinu u mozak u braku odnosno da brak nije uopce lose mjesto za kvalitetan zivot, samo terba naci pravog partnera ).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo vidiš Tateka, u braku, a oblači se u šareno (da se malo našalim ).
    Hm, zar bi morao mozda prijeci u crninu ...?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ono što mene zanima je; je li vas pokreće glazba tijekom seksa???
    Glazba mi je inače vrlo bitna, vežem je uz mnoge događaje i rituale u životu ali uz sex ne. Tijekom sexa volim sve čuti i osjetiti, volim pronaći svoj (naš ritam), nikakva me glazba tu ne treba voditi.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kad smo vec kod glazbe, ja cu samo reci (ne bih li se ipak pokazala kao mlada duhom), da su meni bucni koncerti u zadimljenim klubovima, s puno znojnih i supijanih guraca oko mene, izvrstan poticaj za kasnije izvrsavanje bracnih duznosti.
    a i odredjena kolicina alkohola mi uljepsa dozivljaj, ako smije jedna roditeljica u poznijim godinama tako nesto javno izjaviti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja cu samo reci (ne bih li se ipak pokazala kao mlada duhom), da su meni bucni koncerti u zadimljenim klubovima, s puno znojnih i supijanih guraca oko mene, izvrstan poticaj za kasnije izvrsavanje bracnih duznosti.
    a i odredjena kolicina alkohola mi uljepsa dozivljaj
    A moram ovo potpisati, ali samo izvršavanje ne vežem uz glazbu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pošto je velika većina vas u dugom braku, više i ne zna što je to glazba kao pokretačka snaga i vjerojatno to veliku većinu više i ne zanima.
    gle, abonjeko, ovo tvoje poimanje braka ti nece u zivotu koristiti, ozbiljno mislim, ne pametujem.
    brak nije zatvor u kojem ti netko kiselinom zalijeva mozdane stanice.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    evo vidiš Tateka, u braku, a oblači se u šareno (da se malo našalim ).
    Hm, zar bi morao mozda prijeci u crninu ...?
    Naravno da ne - šala, šala - u stilu, vidi, i u braku se može ostat drugačiji tj. svoj. Moj muž u braku fura kompjuterske majice na vanzemaljce, isto ne nosi odijela. Ja pak radim u korporaciji i skroz sam u odijelcima, ali kako starim, tako se i ja vraćam jeansu .

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja pak radim u korporaciji i skroz sam u odijelcima, ali kako starim, tako se i ja vraćam jeansu .
    Na moje veliko veselje moja korporacija ne mari za odjecu tako da ja mogu i ovako saren na posao (sve dok nisam u PR-u ili prodaji odnosno sve dok sam daleko od ociju kupaca)

Nadam se da barem imate "blue Friday" u firmi ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A ja sam šareni PR :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

(dobro, osim kad idem na sastanke ).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad smo vec kod glazbe, ja cu samo reci (ne bih li se ipak pokazala kao mlada duhom), da su meni bucni koncerti u zadimljenim klubovima, s puno znojnih i supijanih guraca oko mene, izvrstan poticaj za kasnije izvrsavanje bracnih duznosti.
    a i odredjena kolicina alkohola mi uljepsa dozivljaj, ako smije jedna roditeljica u poznijim godinama tako nesto javno izjaviti.
    ne ide mi diplomacija ,pa da ga y.....najlakše je u razredu, drekneš i eto ti suradnje

sad ćeš mi te godine nabijati na nos do kraja forumskog života i preko

ne volim previše ljudi na premalom prostoru, dobijem napad gušenja

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja pak radim u korporaciji i skroz sam u odijelcima, ali kako starim, tako se i ja vraćam jeansu .
    Na moje veliko veselje moja korporacija ne mari za odjecu tako da ja mogu i ovako saren na posao (sve dok nisam u PR-u ili prodaji odnosno sve dok sam daleko od ociju kupaca)

Nadam se da barem imate "blue Friday" u firmi ...
    Ti radiš kao inženjer u svojoj korporaciji, bez interfejsinga s menadžmentom tj. tvoja komunikacija ide s kolegama? Ja sam ženskica iz administracije, pa je malo drugačije. Nama ti je na svakom katu tornja drugačije - backoffice ekipa nema dress code - inženjeri su uglavnom onako u majicama i jeansu, novinari su najšareniji, a na katu od financija se više manje dolazi u odijelima, kao i na katu od pravnika itd. Imamo taj Friday, zovemo ga casual. Ma, sve je to u stvari komično - ide točno po strukama (koje su kod nas smještene po različitim katovima). Hvala Bogu da se ja volim lickat, ali poludila bih da mužu moram košulje peglat svaki dan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A zakaj
    Abonjeko, svatko ima svoju pokretacku snagu. Lako je dok te glazba nosi. Prava umjetnost je doci do tisine.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A zakaj, svjesna sam da će me uvijek netko izvući iz konteksta iako uvijek pazim kako se izražavam s velikim masama!
    Nikoga nisam degradirala, niti provocirala...zaista sam htjela znati kako se vi u dugoročnom braku slažete s glazbom tijekom sexa, kada se ja u trogodišnjoj vezi s partnerom "glazbeno" više i ne slažem najbolje.
    U početku veze je glazba uvijek izuzetno bitna i u početcima sex je jedan veliki performans, poslije, tijekom veze ili braka taj sex postane umjetnost u tiho! Glazba postaje suvišna....

Zato zaista nema potrebe da se sada kroz svaki post provlače aludiranja na moj post i konstantna prebacivanja koja bi se kao trebala odnositi da sam vas nazvala starima i konzervativnima...

Zorana, deeeeeeebelo potpisujem

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

e viš meni je glazba za vrijeme seksa i dalje jako super (iako rijetko si to priuštimo s obzirom na uvjete u kojima živimo (garsonjera)
    Ali baš za onaj problem kad se ne mogu opustiti i stišati misli već mi vrludaju (da sad ne budem slikovita kao loryblue, iako tijek misli mi je poprilično sličan onom kojeg je ona na nekoj prethodnoj stranici opisala ) mi je super kad muzika trešti pa me ponese i vodi.
    Sad sam otkrila i tišu varijantu toga - zabijem glavu u onu vreću za sjedenje punu kuglica stiropora ili što to već je..Sve mi šušti pa mi to prekine taj blesavi tok misli o svemu osim o onom što radim Pa se nekako usredotočim i razuzdam. rekla bi moja prijateljica - razuzbuzdam.

Inače što se odjeće tiče - sve što na sebe stavljam stavljam isključivo radi sebe. U zadnje vrijeme nisam u skladu sama sa sobom ali inače je to nešto čime zračim i onda se odmah i mom dragom sviđa moj outfit iako ima totalno drugačiji stil i ukus.
    Da je na meni naj naj obleka koju je krirao najnaj dizajner, ako se sama sebi ne sviđam garant neću niti drugima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Abonjeko Skuzile smo se.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam glazbenica tako da teško uspjevam uz glazbene valove biti usredotočena na nešto drugo. Ipak, kod sexa mogu biti apsolutno usredotočena na sex (unatoč glazbi), no onda se isključim i ne čujem glazbu. Općenito također, kad sam negdje gdje svira nešto mi neprihvatljivo, ja se isključim.

No poanta je više u tome da sam ja ustvari "ovisna" o tome da stvari doživim intenzivno, direktno i svjesno, bila to glazba ili sex. Stoga, radije odaberem jednu i njoj se posvetim u potpunosti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je tisina simbolika za svjesnost, znaci da si od seksa stvorila umjetnost.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E da.. odličan ti je onaj link abonjeko! 8)

Ja volim sexy odjeću.. Samo za sex imam nekoliko pari cipela u kojima jedva dođem do sobe.. .... nekad volim nešto bitchy, nekad nešto nježno sexy.. ovisno kako se osjećam... ponekad (kad redovito vježbam) mogu biti u apsolutno bilo čemu i osjećam se genijalno, čvrsta i utegnuta i efekt je opet isti.

Erogene zone? Meni se to mijenja kroz periode... trenutno su mi omiljene ruke/prsti, uho, vrat, grudi....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je muzika uzasno bitna u zivotu, ali za vrijeme seksa ju ne primjecujem. uglavnom.

tatek, ono kaj si pitao na prethodnoj stanici..
    Znas kaj mikka, kad mi netko kaze da o necemu nema bas nikakav stav, meni padaju na pamet samo dvije stvari - ili ipak ima stav pa ga iz nekog razloga (neugodnost, strah itd) taji ili mu pak bas nimalo nije stalo do te stvari o kojoj se prica.

Kaj ti mislis, mikka, da li je kod TM-a rijec o prvom ili drugom?
    na moju veliku zalost zasad mi se cini da je rijec o drugom. mislim da je on covjek kojem su tjelesni uzici prilicno degradirani na ljestvici prioriteta (to su one nuspojave kad ti se svida neciji karakter ). mislim da je vise tip koji bi "svrsio" na film koji sad radi ili kad napise dobar tekst u kojem upotrijebi znanje iz svih knjiga koje je ikad procitao, tak nesto, ne znam se ja bas dobro izraziti. a ja sam vise ovaj drugi tip, bitno mi je to tjelesno, tako da izgleda da se u tom dijelu malo razilazimo, sto me vjerojatno dodatno koci. eh, sad kad ovako to napisem "crno na belo", pitam se postoji li uopce izlaz iz te situacije?

sto se oblacenja tice, volim se obuci da se ja osjecam seksi, ali i da se on "raspameti" kad me vidi. znaci, dvojako. ako ne primjeti da imam nesto ekstra na sebi totalno se izbediram i naljutim. jako sam osjetljiva sto se tice seksualnog dijela, to mi je veliki problem. sve shvacam preozbiljno, preosobno i odmah pomisljam na najgore, valjda mi se zato tesko opustiti s nekim do kog mi je stalo. opcenito, najbolji seks sam imala s osobama do kojih mi je bilo najmanje stalo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mikka - da li on trenutno radi intenzivno na nekom projektu dok ga ovako opisuješ? Ja, koja sam po prirodi, sexualna životinja.... , kad radim na nekom projektu, znam biti poprilično odsutna i teško se koncentriram na išta, niti sam pretjerano zainteresirana. Ili se usred sexa sjetim harmonijskog rješenja i prekinem akciju da bi zapisala ideju...
    MM srećom sve to razumije jer zna da sam odabrala takav životni put, uostalom, on ga je odabrao sa mnom. Nikad se ne naljuti na takve stvari, no vjerojatno bi se ljutio da se ne vratim ili da se sexam onak osrednje napaljena. To ne voli.

Tako da.... vidi u kojim fazama prosuđuješ. Mi žene znamo etiketirati po trenutačnim naznakama, ali u globalu kad pogledamo, možda ipak griješimo. Postoji mogućnost i za to, zar ne?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imas pravo, u ovom dijelu da sam to ja izabrala. on radi na projektu, jedan je upravo zavrsio a drugi traje otkad se znamo, ali on uvijek intenzivno radi na necemu, i uvijek se daje 200% sto je za svaku pohvalu, u krajnjem slucaju to me i privuklo njemu, ali.. sta mogu, smeta me to ponekad, koliko god ga razumijem i podrzavam. osjecam se zanemareno, pogotovo sad dok sam trudna i hormoni mi izgleda divljaju puno vise nego u prvoj T.

rekla sam mu jednom, da ulozi samo djelic svog entuzijazma za posao u nasu vezu, di bi nam bio kraj..

meni se cini da ti dajes dosta i u vezi, ne samo u poslu. e, tu je razlika izmedu tebe i njega. nazalost. ali ti si zensko, pa to mozes skuziti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pozdrav svima...

buduci da sam u stalnoj i prekrasnoj vezi, punoj otkrivanja, medjusobnog, dosla sam do vrlo interesantne stvari...

naime, inace sam strastvena osoba, ali tek nedavno sam zaista obratila pozornost na to da ja ustvari se nikada nisam pravo zadovoljavala (prstici i to..)

i sada, to se pokusava napraviti u dvoje, ali je nemoguce, jer ja se scimam sva kada se priblizi mom klitorisu

naime, kao mala (8,9 godina) sam prelazila ogradu i skliznula dole tako da su mi noge prosle izmedju, a ja sjela svom tezinom u zaletu na moju p...

mislim da vam nemoram ni reci kako me bolilo...

e sada, da skratim, ako je to sada uopce i moguce , da li takav udarac moze imati veze sa mojim osjetilima sada i takvim reakcijama...

i, nisam znala kuda da stavim topic, pa se unaprijed ispricavam ako sam pogrijesila...

unaprijed hvala svima koji se jave, pa makar i sa rijeci utjehe...

naime, moram napomenuti da sam otvorila temu sa ovim u intimnoj njegi zene, buduci da nisam otkrila ovu temu, a na pocetku ste razgovarale o ovom problemu, barem slicnom, mikinom...
    onda ste malo odlutale...ali na svakom odgovoru cu biti zahvalna :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam - je li došlo do oštećenja klitorisa? Ako nije, prije bih rekla da je to neka psihička kočnica. I ja sam se, naime, tamo udarila i krv je tekla još prije osnovne škole - nešto sam slično izvodila kao ti - a nemam s tim problema.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cinjenica je da ja nikada nisam masturbirala, a kada md proba, boli...a ne moram govoriti o kolicini njeznosti koju ulozi u to...

a sto se tice orgazama, nemam s tim problema...dodju i bez penetracije, valjda sam po tome sretnica :D

ali sa sobom sam na vi, iako nemam ni naznaku srmezljivosti :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kakav su odnos tj stav imali tvoji roditelji prema mastrubaciji ?

jeste li o tome razgovarali ?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, svaka čast za vaginalni, meni je to SF. Vidiš, ja sam oduvijek masturbirala sama - mislim, od ranog djetinjstva. Ja to najviše volim sama, muž bi htio, ali ja nemam strpljenja - njegov mi je dodir u pravilu pregrub ili me škaklja ili nije dobar tempo pa računam čemu itd. Tu sam ja ipak majstorica, a ja to najvolim radit uz penetraciju tako da i muž ima u tome svemu svoje savršeno mjesto.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ajmeeee, pa sad kad vec pitas, nisam doma nikada niti cula tu rijec, a bile smo samo zene...mama, baka, seka i ja...

ali nije da se nije pricalo o sexu, ali o tome da se same diramo, nista

zar to stvarno moze tako utjecati :?

znam cure koje svaki dan zapocinju igrom svojih prstica...a ono sto ina33 prica, ja nemam strpljenja da sama dovedem sebe do vrhunca, radje se igramo skupa, bez klitorisa, a i sam je spomenuo da mu je to preporod jer sada ima obje ruke slobodne :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cinjenica je da ja nikada nisam masturbirala, a kada md proba, boli...a ne moram govoriti o kolicini njeznosti koju ulozi u to...

a sto se tice orgazama, nemam s tim problema...dodju i bez penetracije, valjda sam po tome sretnica
    Kako, ja ovo ne kužim, masturbacijom se ne ostvari orgazam, a ostvari se bez penetracije? Na koji način, putem koje vrste stimulacije (podražaja) se ostvari o.?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

roditelji svjesno ili nesvjesno na nas prenose svoje stavove o svemu

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja recimo svrsim od same pomisli da se idemo sexat....naravno mora on biti blizu...ali se mjesto ne dira

a sto se tice mame, bas cu ju pitati o masturbaciji.
    pricamo o sexu, i svemu, ko zena zeni prepricavamo svasta, a ovo ni slovo da bi se spomenulo...

nisam u tom smjeru ni razmisljala, hvala

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    anima, nemoj nama disfunkcionalnima vaditi mast
    Razumijem da ti je to se sf. I grozno je kako tabui mogu čovjeku zakomplicirati život. Ali dobro je a govoriš o tome i ne bi bilo loše da potražiš seksologa.

Osobno nemam problema sa orgazmom. U 1 % slučajeva kada ne doživim orgazam uživam samo u spajanju i jako mi je važna ta emotivna komponenta. Moram biti zadovoljna životom, bez većih frustracija, a nikakvi problemi s MM ne dolaze u obzir. Sad trenutno dok dojim seks mi nije na vrhu želja, više mi treba razgovor, podrška i razumijevanje.

Imam prijateljicu koja je toliko istraumatizirana da ne može niti realizirati penetraciju. Mislim da je sve u glavi i stručna osoba, kao i partner kojem se vjeruje na svim razinama mogu pomoći u sferi seksa. To je najdublje u ženi i nazvala bi to čarolijom i jednom životnom snagom i šteta je da se ne riješe problemi vezani uz orgazam.

Treba skidati tabue i s dužnim poštovanjem pristupati spolnosti žene i muškarca.
    Niti jedan oblik postizanja orgazma nije manje vrijedan ili loš dokle to oboje misle.
    Nadam se da ćeš uspijeti uživati u sebi i partneru!!!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yenna prvotno napisa
    ja recimo svrsim od same pomisli da se idemo sexat....naravno mora on biti blizu
    :shock:
    Nekako mi se čini da ti nick paše uz temperament!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nisam ni znala za tu cinjenicu kad sam birala nick, a odabran je jer mi pase imenu....al ni ovo mi nije lose....

martinaK, potpisujem to o emotivnost, mislim da to i je uzrok mojih slobodnoh orgazama...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja recimo svrsim od same pomisli da se idemo sexat....naravno mora on biti blizu...ali se mjesto ne dira
    Woooou!!! Meni se to dogodilo svega nekoliko puta u životu, i obično nije imalo veze s partnerom, onako, tijekom sna, ničim izazvano.

Ja to najviše volim sama, muž bi htio, ali ja nemam strpljenja - njegov mi je dodir u pravilu pregrub ili me škaklja ili nije dobar tempo pa računam čemu itd.
    Moram reći da je MM po ovom pitanju maestralan, čita me ko knjigu. Kuc, kuc.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Woooou!!! Meni se to dogodilo svega nekoliko puta u životu, i obično nije imalo veze s partnerom, onako, tijekom sna, ničim izazvano.
    Isto, a kad pričam s curama koje moraju apstininirati (terapije nepl.) ispada da to nije uopće rijedak slučaj. Dovoljno apstinencije i evo ti toga u snu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u pocetku je bilo samo u vrijeme kojekakvih terapija, ali sada zna biti i kada je sex redovan...jednostavno naucis kako produziti taj osjecaj, tj. znas kako je bilo onda i kada se nadjes u pocetnom stadiju, jednostavno prihvatis i eto gaaa :D

a nemogu se ni zamisliti da bi mi trebala ruka pri sexu...odma poislim na poze koje su mi automatski uskracene...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Yenna, za tebe je onda (ako uopće imaš takvu želju) drugačija vrst masturbacije, ne stimulacija klitorisa. Ali, ne izgleda mi da uopće imaš takvu potrebu, pa guštaj sa suprugom ovako, bez ruku u tom dijelu, ako ti tako najviše paše.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

yenna, blago tebi

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nekoliko puta sam se probala odvaziti da prstice smjestim u sebe, ali to mi je neprihvatljivo, dok njegove prstice obozavam

nit imam nesto protiv toga, samo sto moje tijelo i um se tu nimalo ne razumiju :/

imas pravo ina33, ako dodje potreba, prihvatiti cu ju objerucke :D

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

yenna ja ti zavidim 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

to svaka zena moze....samo mora postati svjesna sebe

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja izbjegavam izgledati sexy (po ovim stereotipnim karakteristikama), kad se tako obučem točno se vidi da to nisam ja (iako se MM-u sviđa). Ali mislim da u tome leži dio mojih problema, kao da ne želim biti izazovna, ili da to nije ok? I volim inicirati sex, nekak me manje pali ako sam ja njemu sexy pa on meni prvi priđe, valjda ne volim sebe doživljavati kao objekt. Ako mi nešto kaže u smislu da sam mu izazovna, ja se odmah ukočim. Znam da zvuči glupo i vjerojatno imam problema s tim.
    Ne znam je l potječe iz mladih dana u kariranim košuljama ili još od ranije? Bilo bi bolje da sam samo pričala o dečkima, izlascima, šminki i minicama, ne bih sad tu pisala...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vec se pricalo tu dosta o tome, ali mislim da nikad nece biti previse ... roditeljski dom puno utjece na daljnji zivot i ako su starci pricali kako je seks los, prljav, kako to nije za zene, kako je svaka zena koja se imalo izazovnije obuce (u nekim slucajevima je to znacilo samo da stavi najobicnije nausnice!) ku*va ... e tad se to ietakko duboko usjece u psihu. I to nije samo kod vas zena (iako mislim da ste vi ovakvim stvarima puno dublje pogodjene nego mi muskarci), vec i kod muskaraca.
    Druge su pak obitelji kod kojih se o seksu nikad nije rekla niti jedna jedina rijec, to isto nosi sa sobom svoju poruku koja isto nije dobra.

Isto tako, mislim da dosta veliku ulogu igraju vasi prvi partneri s kojima ste se upustili u seks ... ako su oni bili protiv necega (imam ja jedan takav primjer ... :/ ) tad je dosta vjerojatno da ce se to usjeci u pamcenje i ostati dugo u pamcenju iako to bilo ne znam kakva glupost.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Tatek hvala, baš sam se nadala da ćeš mi reć nešto na tu temu. Ali ja se ne sjećam negativnih komentara u roditeljskom domu (oni su mrzili moje karirane košulje i uvijek su me nagovarali da se malo sredim), možda eventualno zatvorenost i premalo priče , a niti kod prvog partnera....ah, još će me nostalgija uhvatiti...
    Ali kad MM prokomentira nešto da je sexy...meni je to koma, sve mi je nekako vulgarno (a možda čovjek samo nema smisla da to lijepo kaže). Iako mi je u braku sex sigurno dobio novu dimenziju, s MM mogu vrlo otvoreno pričati i fakat je spreman udovoljiti svakoj mojoj želji (ali mislim da sam već pretjerala s tim, izgubit će čovjek svaku volju), nekako mi se čini da mi je ostalo za riješiti neke stvari sa samom sobom ...a prijateljice ne dolaze u obzir, svima je sve savršeno pa mi je bed, neću da žale ni mene ni MM...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •