e viš meni je glazba za vrijeme seksa i dalje jako super (iako rijetko si to priuštimo s obzirom na uvjete u kojima živimo (garsonjera)
Ali baš za onaj problem kad se ne mogu opustiti i stišati misli već mi vrludaju (da sad ne budem slikovita kao loryblue, iako tijek misli mi je poprilično sličan onom kojeg je ona na nekoj prethodnoj stranici opisala) mi je super kad muzika trešti pa me ponese i vodi.
Sad sam otkrila i tišu varijantu toga - zabijem glavu u onu vreću za sjedenje punu kuglica stiropora ili što to već je..Sve mi šušti pa mi to prekine taj blesavi tok misli o svemu osim o onom što radimPa se nekako usredotočim i razuzdam. rekla bi moja prijateljica - razuzbuzdam.
Inače što se odjeće tiče - sve što na sebe stavljam stavljam isključivo radi sebe. U zadnje vrijeme nisam u skladu sama sa sobom ali inače je to nešto čime zračim i onda se odmah i mom dragom sviđa moj outfit iako ima totalno drugačiji stil i ukus.
Da je na meni naj naj obleka koju je krirao najnaj dizajner, ako se sama sebi ne sviđam garant neću niti drugima.