e viš meni je glazba za vrijeme seksa i dalje jako super (iako rijetko si to priuštimo s obzirom na uvjete u kojima živimo (garsonjera)
Ali baš za onaj problem kad se ne mogu opustiti i stišati misli već mi vrludaju (da sad ne budem slikovita kao loryblue, iako tijek misli mi je poprilično sličan onom kojeg je ona na nekoj prethodnoj stranici opisala ) mi je super kad muzika trešti pa me ponese i vodi.
Sad sam otkrila i tišu varijantu toga - zabijem glavu u onu vreću za sjedenje punu kuglica stiropora ili što to već je..Sve mi šušti pa mi to prekine taj blesavi tok misli o svemu osim o onom što radim Pa se nekako usredotočim i razuzdam. rekla bi moja prijateljica - razuzbuzdam.

Inače što se odjeće tiče - sve što na sebe stavljam stavljam isključivo radi sebe. U zadnje vrijeme nisam u skladu sama sa sobom ali inače je to nešto čime zračim i onda se odmah i mom dragom sviđa moj outfit iako ima totalno drugačiji stil i ukus.
Da je na meni naj naj obleka koju je krirao najnaj dizajner, ako se sama sebi ne sviđam garant neću niti drugima.