meni je muzika uzasno bitna u zivotu, ali za vrijeme seksa ju ne primjecujem. uglavnom.

tatek, ono kaj si pitao na prethodnoj stanici..
Citiraj tatek prvotno napisa
Znas kaj mikka, kad mi netko kaze da o necemu nema bas nikakav stav, meni padaju na pamet samo dvije stvari - ili ipak ima stav pa ga iz nekog razloga (neugodnost, strah itd) taji ili mu pak bas nimalo nije stalo do te stvari o kojoj se prica.

Kaj ti mislis, mikka, da li je kod TM-a rijec o prvom ili drugom?
na moju veliku zalost zasad mi se cini da je rijec o drugom. mislim da je on covjek kojem su tjelesni uzici prilicno degradirani na ljestvici prioriteta (to su one nuspojave kad ti se svida neciji karakter ). mislim da je vise tip koji bi "svrsio" na film koji sad radi ili kad napise dobar tekst u kojem upotrijebi znanje iz svih knjiga koje je ikad procitao, tak nesto, ne znam se ja bas dobro izraziti. a ja sam vise ovaj drugi tip, bitno mi je to tjelesno, tako da izgleda da se u tom dijelu malo razilazimo, sto me vjerojatno dodatno koci. eh, sad kad ovako to napisem "crno na belo", pitam se postoji li uopce izlaz iz te situacije?

sto se oblacenja tice, volim se obuci da se ja osjecam seksi, ali i da se on "raspameti" kad me vidi. znaci, dvojako. ako ne primjeti da imam nesto ekstra na sebi totalno se izbediram i naljutim. jako sam osjetljiva sto se tice seksualnog dijela, to mi je veliki problem. sve shvacam preozbiljno, preosobno i odmah pomisljam na najgore, valjda mi se zato tesko opustiti s nekim do kog mi je stalo. opcenito, najbolji seks sam imala s osobama do kojih mi je bilo najmanje stalo.