Razumijem da ti je to se sf. I grozno je kako tabui mogu čovjeku zakomplicirati život. Ali dobro je a govoriš o tome i ne bi bilo loše da potražiš seksologa.mikka prvotno napisa
Osobno nemam problema sa orgazmom. U 1 % slučajeva kada ne doživim orgazam uživam samo u spajanju i jako mi je važna ta emotivna komponenta. Moram biti zadovoljna životom, bez većih frustracija, a nikakvi problemi s MM ne dolaze u obzir. Sad trenutno dok dojim seks mi nije na vrhu želja, više mi treba razgovor, podrška i razumijevanje.
Imam prijateljicu koja je toliko istraumatizirana da ne može niti realizirati penetraciju. Mislim da je sve u glavi i stručna osoba, kao i partner kojem se vjeruje na svim razinama mogu pomoći u sferi seksa. To je najdublje u ženi i nazvala bi to čarolijom i jednom životnom snagom i šteta je da se ne riješe problemi vezani uz orgazam.
Treba skidati tabue i s dužnim poštovanjem pristupati spolnosti žene i muškarca.
Niti jedan oblik postizanja orgazma nije manje vrijedan ili loš dokle to oboje misle.
Nadam se da ćeš uspijeti uživati u sebi i partneru!!!