Citiraj tulip prvotno napisa
Tatek hvala, baš sam se nadala da ćeš mi reć nešto na tu temu. Ali ja se ne sjećam negativnih komentara u roditeljskom domu (oni su mrzili moje karirane košulje i uvijek su me nagovarali da se malo sredim), možda eventualno zatvorenost i premalo priče , a niti kod prvog partnera....ah, još će me nostalgija uhvatiti...
Ali kad MM prokomentira nešto da je sexy...meni je to koma, sve mi je nekako vulgarno (a možda čovjek samo nema smisla da to lijepo kaže). Iako mi je u braku sex sigurno dobio novu dimenziju, s MM mogu vrlo otvoreno pričati i fakat je spreman udovoljiti svakoj mojoj želji (ali mislim da sam već pretjerala s tim, izgubit će čovjek svaku volju), nekako mi se čini da mi je ostalo za riješiti neke stvari sa samom sobom ...a prijateljice ne dolaze u obzir, svima je sve savršeno pa mi je bed, neću da žale ni mene ni MM...
Da li si mozda razgovarala sa TM-om bas o ovom problemu, kako neke stvari sad dozivljavas kao vulgarne, a prije nisi? Ne kazem da je problem ni u tebi ni u njemu, vec mozda je jednostavno tu neki problem u razumijevanju jedno drugoga, nacina na koji se nesto kaze, prikazuje, misli.

A to da je prijateljicama savrseno ... mos misliti. Rijec "savrseno" ne bih nikad zelio upotrijebiti ... a ne znaci niti da je kod tebe nesto tako posebno lose, vec ocito treba biti DRUGACIJE ... mislim da neki ljudi dobe osip cim cuju rijec "drugacije", a bas je stos u tome da ne treba robovati rutinama i kolotecinama vec ispitivati i iza poznatih granica i traziti nesto novo ... a kad to nesto nadjes, tad vidis da li je to mozda losije (pa ides dalje) ili bolje (pa onda to uklopis u svoj zivot). Jedna poslovica kaze "Put je cilj" ... tako bi trebalo biti i sa ovim, nek otkrivanje i mijenjanje bude cilj, a ne dosizanje necega, nekog "savrsenog" stanja.