-
kako da ne, sam taj cin spajanja dviju dusa, sto i je bit vodjenja ljubavi kao fizickog kontakta, puno vise znaci od bilo kakvog orgazma na suho(pod uvjetom da su osjecaji vlaznost).
kada sebe pogledam, kada sam jako u ljubavi, bilo kakav mali dodir, bio na sexy mjestu ili ne, moze zapalit vatru...
samo se radi o prepustanju u ruke voljenom covjeku i to su vazni faktori za dolazak do orgazma, a sada veci/manji, vise gore ili vise lijevo, zaista postaje manje bitno...
kada se tako sta otkrije, bez opterecenja se lijega u postelju (pa i hladnu, hehe).
cure, djevojke, zene...osjecam potrebu da se ispricam starijima, a i iskusnijima od mene, sto vodi do onoga pametnijima(sto nadam se dodje sa tim godinama...) jer ja sam naime jos uvijek klinac sa svojom 21 godinom u tijelu(iako drzim da je u glavi puno drugacija situacija!)...samo imajte na umu, da iz mene govori iskustvo i da sam vodjena osjecajima i potrebama, pa nemojte puno zamjeriti ako se ne slazete sa kojom mojom izjavom..slobodno me uputite, biti cu voljna saslusati i dapace primjeniti koji savjet... :/