već danima gledam temu a nisam imala vremena čitat al stalno mi je nekak na vrhu pa reko idem vidjet, bože koliko nas ima :shock:
u svakom slučaju sada znam da nisam nenormalna ili frigidnazato što nemogu uvijek i u svakom trenutku doživit orgazam, možda da malo mm pošaljem da pročita ovaj topić - mislim da bi puno toga naučio, on svoja viđenja seksa bazira samo na onome što je čuo od svojih prijatelja dakle ima iskrivljeno mišljenje o ženskom doživljaju seksa kao i činjenicu da je svaka žena drugačija i da joj treba pristupati na drugačiji način - a za to se treba malo i potruditi zar ne
![]()

zato što nemogu uvijek i u svakom trenutku doživit orgazam, možda da malo mm pošaljem da pročita ovaj topić - mislim da bi puno toga naučio, on svoja viđenja seksa bazira samo na onome što je čuo od svojih prijatelja dakle ima iskrivljeno mišljenje o ženskom doživljaju seksa kao i činjenicu da je svaka žena drugačija i da joj treba pristupati na drugačiji način - a za to se treba malo i potruditi zar ne