Citiraj tatek prvotno napisa
eh, bas me zanima kako se vi, koji ste imali kakvu takvu podrsku i pomoc roditelja na podrucju seksualnog odgoja, snalazite sada i da li osjecate da vam je sada lakse zato sto ste imali podrsku od pocetka?
(nemam sad vremena pregledavati postove unazad, no sjecam se da vas je nekoliko spomenulo da ste imali podrsku roditelja, dok je vecina nije imala)
Podrška... define podrška... Evo, npr., s nama je mama normalno pričala o seksu (cure smo), tata je općenito bio out - on je bio više busy businessman. Mislim da je dobro napravila, ali opet neke druge stvari nam je nabijala u odnosu muško-žensko - tipa s muškarcem treba plaho, skromno, u stilu "skroman cvijetak budi da te vole ljudi" itd. Žuži Jelinek style - ono, pobrini se da je sve fino uredno, našminkaj se (vidiš, to mi ostalo - Barbie fascinacija lijepim haljinicama i plesnim podijima - jer i mama je bila takva, imala je krasne haljine iz inozemstva i u Dalmaciji se išlo na plesove u hotelima, a mama je bila lijepa). Ja sam ipak manje tip te suptilne zavodnice koja igra igrice, tu sam više potegla na mog tatu koji je outgoing person i sve u glavu, čini mi se. Sisterica je više taj tip - kuhanje, večere, ponosna na svoje ženske moći igranja igrica i da na posredni način muža navede na to što ona želi da on napravi (ne u krevetu, nego općenito) - ono, mudro žensko. Ja sam više stila da mužu kažem dugo mi nisi kupio cvijeće - pa on ode sutradan i kupi cvijeće. Znači, svaka od nas je tu ipak zadržala neki svoj bazični temperament, premda smo bile izložene istom utjecaju.