tu sam imala srece, mama je bila (onda kada je bila uz nas, sto je bilo rijetko) kao pravi maher. sa hladnocom bi cekala sve nase menge i vodila nas ginekolozima...koji puta bi joj izletjelo sta iz proslosti (jer je iscupati iz nje pokoju rijec apsolutna umjetnost)...

smatram to srecom jer, koliko god bile na ratnoj nozi radi mojih pubertetskih potreba i fiks ideja, mogla sam joj doc sa onim, moramo na pregled... :/

a tatek, nemojk mi zaviditi, mozes mi cestitati sto sam dovde dogurala, ali ja iznad svega zelim znati kakav je osjecaj biti dijete...dobar dio stvari sam preskocila, a iz losih stvari sam izvukla ono najbolje kako bih uzdignute glave isla dalje...

kao primjer toga, bivsim curama moga dragoga zahvaljujem jer su napravile muskarca idealnog za mene (on nakon njih cijeni neke sitnice kod mene sto je i te kako bitno!), ruznim stvarima iz proslosti zahvaljujem jer su napravile pravog borca od obicne klinke...sto danas zna biti pogubno za ljude oko mene, ali i oni se klesaju uz mene...