MGrubi prvotno napisa
U.. dobra si sa "Ashton" klasom. Meni su u biti stariji šarmantniji, ali isto mislim da slabo podnosim dominaciju i više sam šefovski tip, pa za život u dvoje rađe mojih godina ili mlađi, mislim da bi sa starijim nakon početnih iskri u krevetu, bilo iskri posvuda u smislu stalnog svađanja za premoć' u vezi... A možda se i varam. Vidiš, i to se može svest na father figure. Naš stari je bio i ostao baš ono alfa male, ali pozitivan alfa male, onako financijski skrbnik za obitelj, ali nije bilo s njim pregovora i razgovora - mora bit po njegovu. I ja i sestra smo odabrale za partnere "nježnije" partnere, sa svim što s time ide (nisu neki biznismeni i šefovski tipovi, ali su ugodniji za život, banaliziram, ali shvatit ćete). Moja je neka teorija da se traži nešto drugačije - znači ako je neko odrastao u okruženju takvog jakog oca, traži drugačije, a možda naše kćeri budu opet tražile nekog alfa malea, tko bi znao...

. Meni su u biti stariji šarmantniji, ali isto mislim da slabo podnosim dominaciju i više sam šefovski tip, pa za život u dvoje rađe mojih godina ili mlađi, mislim da bi sa starijim nakon početnih iskri u krevetu, bilo iskri posvuda u smislu stalnog svađanja za premoć' u vezi... A možda se i varam. Vidiš, i to se može svest na father figure. Naš stari je bio i ostao baš ono alfa male, ali pozitivan alfa male, onako financijski skrbnik za obitelj, ali nije bilo s njim pregovora i razgovora - mora bit po njegovu. I ja i sestra smo odabrale za partnere "nježnije" partnere, sa svim što s time ide (nisu neki biznismeni i šefovski tipovi, ali su ugodniji za život, banaliziram, ali shvatit ćete). Moja je neka teorija da se traži nešto drugačije - znači ako je neko odrastao u okruženju takvog jakog oca, traži drugačije, a možda naše kćeri budu opet tražile nekog alfa malea, tko bi znao...