Citiraj tatek prvotno napisa
Citiraj ina33 prvotno napisa
Moja je neka teorija da se traži nešto drugačije - znači ako je neko odrastao u okruženju takvog jakog oca, traži drugačije, a možda naše kćeri budu opet tražile nekog alfa malea, tko bi znao...
Ili se trazi nesto isto (vidi moju sestru) ili pak sasvim drugacije, obicno nema kompromisa i rjesenja "u sredini".
Je, je, u pravu si, sredinu je uvijek najteže "naciljat".

A propos, moj tatica alfa-male je bio od vrste da mu je najnormalnije isto bilo zamolit da doda uloške, u kući je paradirao gol do gaća, a mama je bila nudist, tata nije. Relativno smo se često "babunisali", tj. masirali smo mamu, tatu gazili nogama dok leži (vrst masaže), nas je mama mazila, međsobno je bilo dosta dodira i ljubljenja. Obitelj od mog supruga - kao da im je toga falilo, mama ga, npr. ne bi poljubila za rođendan ili za novu godinu i sl., a isto su Dalmoši - takav su neki đir di je obitelj u stvari šira obitelj - ono malo a la pleme đir - mi smo bili nukleus obitelj i dosta orijentirani jedni na druge, a svi drugi su bili okolina, strogo odijeljena. Kod MM-ove obitelji to se prelijevalo (ljeti na moru nezaključavanje vrata, nenajavljeni posjeti, odlasci u samoposlugu za širu ekipu, kuhanje zajedno za više obitelji itd.). To govorim sve jer mi se nekako čini da je MM-u i njegovom bratu falio osjećaj da su mami i tati nekako posebni i jedinstveni, MM-u se čini kao da fali dodira i poljubaca, jer mu se mama, npr., kao kvočka često brinula i za rođake i za djecu ovu i onu - više onako, nemojte se nasmijat, ali kao princip afričkog sela - malo dalmatinsko mjesto uz more po ljeti, koje je trajalo od 6.-10. mjeseca, više-manje. Moji su bili prava gradska nukleus obitelj, doduše, u stanu s nama je živila allmighty none koja je bila ono prava dalmatinsko-talijanksa šefica u kući, tata je više bio prolazna figura i bread-winner.

Evo, ja prešla malo s čiste seksualnosti u smislu takni me ovdje ili ondje, na šire, ali seksualnost je u načelu i šira jer izvire iz mozga, a ne iz organa.