-
abonjenko- u vezi sam godinu i kusur a toliko i zivimo zajedno, i ne, nemam djece...znas sto ces mi sada reci, da nemam pojma onda sta je zivot...buduci da sam se sa 21godinom prijavila ovdje da razgovaram sa starijim (nemojte se uvrijediti)i iskusnijim zenama, svjesna sam da godine zajednistva, djeca, problemi utjecu na svakodnevnicu a kamoli na sex...puno slusam ljude i ponekad pricam, samo kako bi si pojasnila neke stvari...
osobno se strasno bojim trudnoce i zajednistva, i sebe kao majke (sinoc smo zakljucili da si ne vjerujem dovoljno) :/ ali da se uvijek iskazem u kriznim situacijama, ali nisam to htjela reci.
abonjenko, znam da ne mogu konkurirati Vam svima ovdje po iskustvu i sl. stvarima, jer sto rodile, supruge ste i sve sto nosi takav zivot...
a sada Loryblue- od 18 godine mislim o rezijama i sta cu sutra za rucak, usto sam studirala (i jos studiram na zadnjoj godini sam
), stalno imam zdravstvenih problema, zivci me i vise nego trose, pa pitam za lubrikant zato sto bi ga i sama mogla poceti koristiti...a ne da se nasladjujem sa vasom suhocom
i MGrubi- moze na pp o tim carobnim tabletama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma