Citiraj tatek prvotno napisa

A onih 25 000 pogleda ne znaci da je 25 000 RAZLICITIH ljudi gledalo ovu temu, vec samo da je ona pogledana toliko puta ... recimo, svatko od nas koji je napisao neki post pogledao je ovu temu bar jednom za svaki post, tako da od tih 25 000 na mikku otpada sigurno par desetaka puta, na mene slicno, na loryblue mozda i vise ... tako da tih 25 000 pogleda znaci da ovu temu vjerojatno pogledalo mozda par stotina ljudi, najnajnajvise 1000.
a mogli su onda i podijelit s nama neko svoje mišljenje kad su već pogledali...ovako mi dođu ko voajeri

lubrikante nisam nikad koristila, za sad mi još nisu trebali, a kako će bit poslje vidjet ćemo.

mene momentalno više pati to što ja sama sebi nisam sexy s ovim trbuhom i kilama koje sam dobila pa mi nekako :/ na sex. iako mi ga fali, onako u glavi, kad si zamislim i osjećaj i sve...al onda si pogledam trbuh i tur i sve mi padne u vodu.
uzalud mi MM govori da sam ja njemu i lijepa i sexy i non stop me pipka i sve...al ja moram i sama sebi biti sexy da bih bila onako sto posto nabrijana kao inače