-
Meni je roditeljstvo toliko predivno da mi je totalno bacilo seksualnost u drugi plan, pa sam se toga tek sad opet sjetila (a nova beba kuca na vrata i već znam da će sex opet past u drugi plan). Možda me baš ta orijentiranost na dijete malo odmakla od muža u tom smislu (inače dobro funkcioniramo, ali više smo orijentirani na dijete, posao, kuću nego jedno na drugo).
Meni nije toliko bitno koliko izgledam kad je seks u pitanju (u stvari nije mi bitno nikad) ako imam volje, ni kako sam obučena, ni kakva mi je okolina, tako da me nije mučila ni debljina u razdobljima kad sam imala viška, niti me sad smeta trbuh (osim što se beba rita i što me boli).
I nisam primijetila da MM drukčije doživljava ni mene ni moje tijelo nakon poroda (doduše nisam se strašno promijenila). A kako nije rječit, neki dan kad sam ga pitala čega se sjeća s prvog poroda, kaže "Bilo mi je jako lijepo." A ja poludim. Ne može čovjek više reć da se na nos postavi, zato ja trabunjam za oboje.
Drago mi je da smo ovu temu malo proširili jer mislim da jako puno toga utječe na ono što je u samom naslovu. A baš me briga ko čita, čak i da svi znaju ko je iza nicka (a ima ih koji znaju). Ali opet imam problema, unatoč tome što mogu sa svakim raspravljati o ovakvim temama, uključujući muža, a nije me sram ni probati ni reći svoje želje. Nadam se da neću na djecu prenijeti svoje probleme.
Na temu razgovora s djecom- slikovnica za najmlađu dob-Moja mala Larousse enciklopedija-Dijete. Moj mali je baš voli i stvarno svašta pita. I ja mu odgovorim, ali još je mali da bi mi postavio stvarno škakljiva pitanja. Nadam se da hoće. Ja mojima nisam. Kod nas se sve svodilo na biologiju, zdravlje, zaštitu...i tu nije bilo problema, dobila sam i više edukacije nego sam trebala (možda su me prepali?), ali o seksu kao užitku baš i ne...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma