24259 Pogledano

Ja sam jedana među ovih gore nekoliko i nisam čitala vaše postove iz voajerskih razloga već sam zahvaljujući vašoj otvorenosti i iskrenosti uspila bolje razumjeti vlastitu "disfunkcionalnost".
Odgovori na pitanja seksualnosti nakon poroda nisu me mučila, ali ja se osjećam drugačije, zrelije u odnosu na svoje tijelo i istovremeno bolje znam "tražiti" što mi paše.
Kao i mnoge među vama O mogu doživiti samo "ručnom" tehnikom koju sam sama usavršila, a md nije uvijek uspješan u toj misiji.
Ipak, kao jedan sada smješna epizoda, a u vrememu događanja je izazivala puno sojećaja krivnje jer sam tada radila baš "to" je bila kada je kći sa nekih 7 mj pala sa kreveta (mrkla noć, dijete podojeno, suho spava u roditeljskom krevetu) u pola priče. Ja onako suha i ne baš u seksi raspoloženju, md koji se trudi rasplamast stari plam u susjednoj sobi (pogled na dijete nije baš pridonosio onom raspoloženju) i onaj zvuk. Grižnja savjesti me još neko vrijeme držala i kočila ionako promjenjenu mene.

Sada stanje nije sjajno, al ja se bolje nosim sa njime velikim dijelom zahvaljujući vašim iskustvima i otvorenošću.